Adriann Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Bardzo dobry jest,tyle że gdybyś bardziej wygładził te krawędzie..to było by extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 znowu jakas pracka z tych bardziej pracochlonnych: http://www.digart.pl/praca/5325519/palcowka.html (wersja pomniejszona, w orginale bylo 4000x4000 pixeli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 wow kolejna robiąca ogromne wrażenie pracka : o Ale ten facet wygląda bardziej jakby krzyczał ze złości niż ze strachu lub bólu, jakoś tak mi wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 celowo. zobacz ze goscia nikt nie trzyma, daje sobie urznac paluchy z wlasnej woli. zostawilem miejsce dla ciekawskich interpretatorow ;) ogolnie na zoomie widac mase niedociagniec, bede musial wszystko wygladzic, i pokminic z kolorami, ale to na kiedys ;) dzisiaj rysowalem to doslownie caly dzien i juz nie mam sily. Cala pracka rysowana 'nowa technika' ktora ostatnio rozkminilem (w zasadzie to samo co wczesniej tylko w innej klejnosci rysowania), ktora mi sie coraz bardziej podoba jesli chodzi o szybkosc latwosc i jakosc pracy, jakies kolejne pracki napewno wkrotce bo musze to jeszcze dopracowac i opracowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 taki bouncer, bawiłem się oświetleniem w blenderze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Radiosity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Chyba widać że nie albo ja nie zauważam. Możliwe że w tych dolnych screenach jest radiosity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Radiosity? raczej nie, nie wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ech... dawno przy Blenderze nie siedzialem, OGL u mnie nie dziala O.O Czyli pewnie Ambient Occlusion albo Buffer Shadow. Nawet ladne. E: od wersji 2.5 radiosity juz nie ma (przynajmniej tak jest napisane na Wikipedii). Fajna metoda, symulujaca odbijanie sie swiatla od wszystkich powierzchni z uzwglednieniem przejmowania kolorow od odbitych powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ja w 2.49 mam radiosity, a 2.5 nie ściągałem, bo to bodajże beta jest. E: To ma ze 100 poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Ech... dawno przy Blenderze nie siedzialem, OGL u mnie nie dziala O.O Czyli pewnie Ambient Occlusion albo Buffer Shadow. Raczej Buffer Shadow. E: To ma ze 100 poly? No fakt, 160 by być dokładnym, da się jeszcze zoptymalizować. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Muuuczek zaktualizuj pythona to może ci blender odpali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Mialem 2.6 - nie dzialal. Mialem 3.0 - nie dzialal. Jakies watpliwosci? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Tak sobie na szybko zrobiłem bo nudzi mi się :( Nie czepiać się tekstur, nie chciało mi się rozcinać obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wersja zaanimowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 @Darlix: tekstury sa niezle. Ale chyba zapomniales o wygladzaniu scian :P I o podlodze tez :P @LionX Dagger: ladne, ale nie robi wielkiego wrazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Wersja zaanimowana Kształt i kolor przypomina mi trochę grafikę z The Settlers 6 ;) Tam też takie kształty były :S Ten sam styl :) Ładnie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 @LionX Dagger: ladne, ale nie robi wielkiego wrazenia. A odkąd jeden prosty model do gry, ma robić ogromne wrażenie ? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A odkąd jeden prosty model do gry, ma robić ogromne wrażenie ? :3 Słyszałem, że od jutra, ale pewności nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zrobiłę mjetsz To muj pjerwszy miętsz wienc bondźcie zaje*i*cie krytyczni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 wyrzeźbiony w zaschłym sketchupie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 bondźcie zaje*i*cie krytyczni ok 1. brak textur 2.ostrze jest grube 3.część dolna powinna być lekko wyróżniona 4.jakaś płaska rękojeść w tym miejscu no to tyle ode mnie, ogólnie nawet fajny miecz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dziękuję za konstruktywną krytykę Lionowi i za debilizm i wywyższanie się wikku'owi. Kocham was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dodaj jakieś zakończenie rękojeści tam na dole, bo jakbyś nim walczył to by ci się wyślizgnął z dłoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Z animacją :) Wygładziłem ścianki. Shot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Darlix: Coś mi się nie chcą animować te twoje obrazki model ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Bo animacja się nie powtarza. Zapisz obrazek na dysk, i otwórz :) Nie chce mi się w to bawić teraz, mam inne zajęcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Szkoda, ze nie zrobiles efektow czasteczkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Zrobię kiedyś, ale nie teraz :) A animacja się powtarza u mnie, wtedy gdy przesunę ekran na dół a potem do góry lub odświeżę. (opera). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Moja wersja cannona :P jeszcze nie ukończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi