I am Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Światło pada z lewej strony więc ścianka ukośna lewa jest jaśniejsza od tej z prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ale przecież mi nie o to chodziło xDD . http://www.digart.pl/praca/5182887/pokrak.html Nie za małe nóżki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ma małe bo to karykatura więc nie musi być zbyt proporcjonalny. Ogólnie super propa ale ten blur na axsie to fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 http://www.digart.pl/praca/5182887/pokrak.html Kurcze muszę zainwestować w tablet:) Bardzo fajnie to wyszło, choć nie do końca trawię tego potworka.. fajne zielone usta i zęby, stopy okropne i to rozmazanie siekierki po lewej. Miażdżą natomiast włosy/ czy tam sierść, ewentualnie łoniaki jegomościa hłehłe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ma małe bo to karykatura więc nie musi być zbyt proporcjonalny. Ogólnie super propa ale ten blur na axsie to fail. karykatura czego? ajajjajaj sorki za podwójnego:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 huder, naprawdę fajnie to zrobiłeś :) tymon: kozacki tileset propa: podoba mi się ten potwór ahh, chcę już laptopa swojego ;[ skończyć lizaka w cholerę i zacząć nową grę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nozki mialy byc takie male, siekiere zdziechcilem, nie mozna ryswac siekier po alkoholu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Siekierę to miałeś na głowie po tym alkoholu;) A to ze stopki Twojej, ten rysunek 'LUCKY DAY' Twój jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 oczywiście że jego przecież on robi grę 'lucky day' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Robi to pojęcie względne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 oczywiście że jego przecież on robi grę 'lucky day' chyba nie takie oczywiste skoro o tym nie wiem, jakby było oczywiste to bym nie pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 tak rysunek jest moj. a lucky day juz dawno nie robie, ogolnie nie robie juz gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Taka szkoda D:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 kilka grafik do gier, nieskonczone jeszcze. I jeden renderek(stary..) dla znajomych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Fajne, podoba mi się : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 mniej wiecej tak się prezentują nowe grafiki, będę musiał jeszcze postacie sam narysować ale nie potrafię animować więc może być problem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Dopracuj tylko połączenie trawy z tylu platform ze skałami i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jakiś taki rysuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ma zmutowaną czaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jakiś taki rysuneczek Proporcje słabe ale za styl 5+ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 http://www.digart.pl/praca/5218231/daj_cukierka.html jakies takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Fajne :) Skąd motyw tego słonka? Podoba mi się twój styl, taki kreskówkowy- rozpoznawalny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Słonko fajne, ale cała reszta mi się nie podoba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Drzewko. Długo ćwiczyłem i jeszcze muszę ćwiczyć :P Nie miałem pomysłu na liście :D (tablet, ok. 1h, jestem jeszcze noobem ;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Ale zobacz. Gałęzie ciągle tak samo się układają (przynajmniej bardzo podobnie) i pień krzywiutki. Poćwicz jeszcze trochę i będzie ładnie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Crackkk-GM. Jest nieźle. Powaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Tymon, a tobie jak tam idzie ? Już kończysz, co nie ? EDIT: Aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Fajne :) Skąd motyw tego słonka? a ja wiem? gdzies z glowy :) lysy babochlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Tak na przyszłość, mnie zawsze uczono, że korona drzewa jest 3 razy dłuższa od długości pnia do linii gałęzi. A tak w ogóle jest bardzo spoko to drzewko. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 jest tu jakis cwaniak? http://www.digart.pl/praca/5225892/jest_tu...is_cwaniak.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi