LionX Dagger Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Pokaż screen z gry to łatwiej będzie coś doradzić co może pasować. ? Moim zdaniem chodziło o zamienienie głowy wilka z tą łapą :P . Tak jak @Platyna mówił tyle że na początku gry jest ich tylko 5 potem się rozszerza do 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No w sumie to te łapki to by może nawet po części pasowały. A może by tak statyczne i nie takie zaokrąglone? Bardziej w kształcie jakiegoś odcisku łapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Zamiast tego wilka wsadź tą łapkę i będzie git majezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Hełm wielki, ognisty, niepoprawny historycznie. ; o Tak samo jak z poprzednim modelem - szkielet w wings i detale w zbrush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Wywal gradient z 1 HUDa, i daj w lewy dolny rog, i troche powieksz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Heh, niezłe hełmy :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 To jest 1 hełm :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja się KubaGM zastanawiam co ty robisz na tym forum?! Z takim talentem to powinieneś walić do Ubisofta albo innego CD projekt red!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Nie znam się na modelowaniu, ale hełm wygląda nieziemsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 wszystko co wychodzi z Zbrusha wyglada nieziemsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Kuba...to jest z@j*bi$%e!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 O dziwo, hełm średnio przypadł mi do gustu. Porównuję moje wrażenia z tymi powstałymi po obejrzeniu twoich innych prac, oczywiście. Wygląda z deka, jakby był jakimiś gąbkami pokryty :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Mi to wygląda na fakturę skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A moim zdaniem niezbyt fajnie to wygląda. Ogólnie nie podchodzi mi ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 hehe... ja w wingsie zrobiłem krzywą kulke, a jak zobaczyłem to gęba opadła mi tak, żę wgniecenie w podłodze zostało. model jest genialny, wiedziałem że stać cie na więcej niż roboto pająki... moim zdaniem, zamiast wilka powinna być łapa lub więcej detali w głowie i bardziej szyderczy uśmieszek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ciekawy model, choć zgodzę się że wygląda jak zrobiony z skóry a nie z metalu taka praca podróbki potworka z rayman 3 w piątek powinienem ją skończyć zobaczę czy mi się uda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Prototyp broni do mojej nowej gry, na razie tylko pokolorowane bez tekstur. Użyłem radiosity więc nie czepiać się tego nijakiego cienia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Lionx, od razu na to wpadłem. Genialnie ci wychodzi odwzorowywanie postaci z różnych gier :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 @Makary: Fajnie ci to wyszło @Kuba: To jest WYKU****TE!!! oklaski dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Postać z Touhou, zgadnijcie jaka ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 JEstes pro, potrafisz rysowac pastelowe piksele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Postać z Touhou, zgadnijcie jaka ;). Samuraj Hono-kun? Nie wiem nie oglądam, ale ogólnie obrazek nie fascynuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wstawilbym facepalma, ale regulamin... Touhou to seria gier, nie serial, a poza tym to dziewczyna. Peterz_pl: Zychu wiem dobrze że to Ty ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wam się nudzi że takie wyj**iste 3D robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Sklep Obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Tak, nudzi nam się. Jak tobie się nudzi, idź pograć na pegazusie ale broń Boże, nie zaśmiecaj forum! Oto broń, coś naleciało mnie żeby wykonać ;) https://gmclan.org/uploader/3689/NowaByDarlix.jpg Nie pytajcie o poly, bo nie warto, nie było oszczędzania ponieważ została wykonana tylko dla przyjemności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Zostały mi już tylko broń i rękawice do nałożenia tekstury i model gotowy :) chyba zdążę na piątek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Poszeł wont, Ty kopiożerco! Ładnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Wynik pierwszego podejścia do Wings 3d.(Kilkadziesiąt minut dzisiaj) Oceniajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 2h? lol, ja swoją robiłem 20min a Ty to Twoje 120:P Słąbo, nie wrzucaj czegoś co i Tobie samemu sie nie podoba lub jest beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi