Nikas Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 wiedziałem, że to nie twoja grafika! ha, mam cię cwaniaczku zmieniłeś tylko kolor zębatki, dowód: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41Zu...yNL._SS500_.jpg jak jeszcze chcesz kłamać dalej lub nie wierzy ktoś, proszę http://www.tineye.com/ wystarczy wejść w ten link i wkleić tam rzekomo jego grafikę EDIT: http://images.google.pl/images?um=1&hl...oq=&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Szkoda, że niektórzy robią w ten sposób:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 powiem wam że to nie to, ale wzorowałem się na podobnym - nikas FAIL wyszło idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 CTRL. Jeśli chcesz zarobić opinię 12letniego dziecka neostrady, to kopiuj prace innych nadal. Powinieneś jednak przyznać się z honorem, żeby nie wyjść na kretyna. powiem wam że to nie to, ale wzorowałem się na podobnym - nikas FAIL wyszło idealnie Umrzyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 powiem wam że to nie to, ale wzorowałem się na podobnym - nikas FAIL wyszło idealnie a w tej bajce były smoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jedz zupę na razie, kiedyś zmądrzejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 powiem wam że to nie to, ale wzorowałem się na podobnym - nikas FAIL wyszło idealnie idź sobie wycierać ludzika, a nie dawać nam kradzione prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jak zaanimujesz mistrzu to ci uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 śmierdzi wałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 AAAaaAAaAaa! Wygląda przerażająco, co nie? ;d 70 trójkącików każdy, tekstura 64x64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 No robaczki, mechaniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Kuba, ktoś Ci zabronił używania tekstur o większej rozdzielczości czy jak :P ? Kompletnie tym psujesz efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Będzie ich sporo, więc trzeba się jakoś ograniczać, nie? Myślałem o 32x32 ale jednak to przesada. ;x Ba, nawet specjalnie wyłączyłem filtrowania tekstur żeby podkreślić rozmiar bitmapy. Po prostu mi się podoba ten "klasyczny" styl. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Kuba, ktoś Ci zabronił używania tekstur o większej rozdzielczości czy jak :P ? Kompletnie tym psujesz efekt. A ja się z tobą nie zgodzę tekstury są wręcz idealna jak na low poli, ma ten swój klasyczny styl jedyne co mi nie pasuje to AA (chyba że to wina nie renderu a formatu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No i co że mam live-boxa neostrady? możecie sobie zrobić analize screenów i tylko wam wyjdzie karta z gm8. ludzik mój. zupy nie zjadłem, anime pokaże jak bede miał czas, brat wrócił, grał w heroes III... co do tematu, te zabaweczki mechaniczne spoko, ja też lubie ten styl texturek, wygląda oryginalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 możecie sobie zrobić analize screenów i tylko wam wyjdzie karta z gm8. Mozesz sobie sprobowac ten dezodorant, ale i tak zobaczysz koty. Kubus, Starfox mi sie przypomina, ale prosze, wlacz filtrowanie tekstur czy jak to sie nazywa : ( Wole Doom 64 od Dooma na PCta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 możecie sobie zrobić analize screenów i tylko wam wyjdzie karta z gm8. ludzik mój. za wszelką cenę chcesz z nas zrobić idiotów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 http://www.sendspace.com/file/auvdb2 krótki film o zabijaniu (10 sekund, mnóstwo krwii, troche latających kończyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Czegoś mi tu brakuje. Może nogi (oszczędzałem poly w tym miejscu)? Ogólnie równe 350 trójkącików. Jakieś pomysły? Może dodać więcej szczegółów w odnóżach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Mi się wydaje, że te rakiety ( ręce? W każdym razie górne odnóża ) są za bardzo prostokątne. Może by nad nimi popracować, nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 kuba, a zrób z kimś takiego crasha na kompa ! i z taką grafiką, to ja nawet kupię jak komercha będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nikas, a to przypadkiem nie ma emulatorów na kompa? Sam nie próbowałem, ale żem słyszał, że są emulatory PSX na PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Są ale na emulatorach gra się gorzej mistrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 są na kompa, nawet na psp ja akurat grałem na psp bo to tak jak na padzie od psxa poza tym rozważam zakup ps2 więc już niedługo się zacznie cioranie w crasha 1,2,3,4, team racing itp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 (edytowane) 1. 502 wierzchołki. Trochę dużo wyszło. 2. Wiem, że trochę niewymiarowy, ale naprawdę ciężko modelować tak "na czuja" bez żadnego technicznego szkicu, a NaughtyDog wywalił oficjalną stronę pierwszych 4 części, na której były świetnie nadające się do tego concept arty :/ 3. Niech to szlag, zapomniałem o irokezie! 4. Do dłoni się nie przyłożyłem, bo już mi się nie chciało :P 5. Niestety kompletnie nie nie potrafię mapować, nigdy tego nie robiłem. Więc po prostu nadałem ściankom odpowiednie kolory. :/ 6. Ogólnie zje**łem. Nie przesadzaj Mimek. To nie było takie straszne przekleństwo :P Platyna Edytowane 21 Lutego 2010 przez Platyna Co to za przeklinanie? Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Dobra, poprawiłem. Więcej chyba z niego nie wycisnę. ;f Zresztą zaszalałem, bo i tak już ma 448 trójkącików (sic!). A do pana powyżej - przerost formy nad treścią - mówię o twarzy, oraz butach w szczególności (zakładając że chciałeś zrobić low-poly oczywiście). ;d Więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No maiło być low-poly. Chciałem zrobić możliwie podobny do oryginalnego modelu z Crasha 2 i 3, a wyszło mi bardziej jak ze znienawidzonego Warth of Cortex :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No maiło być low-poly. Chciałem zrobić możliwie podobny do oryginalnego modelu z Crasha 2 i 3, a wyszło mi bardziej jak ze znienawidzonego Warth of Cortex To po lewej jest low-poly, a to po prawej to jakiś x lod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 To po lewej jest low-poly, a to po prawej to jakiś x lod. Wszystkie 3 to dokładnie ta sama siatka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi