Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jedyne co na tym rysunku mi nie pasi jakoś to oczy, nie wiem czemu ale taki mi sie wydaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 jedyne co na tym rysunku mi nie pasi jakoś to oczy, nie wiem czemu ale taki mi sie wydaje :D nom troszkę je zmodyfikowałem , ale nie miałem na czym się oprzeć i coś takiego mi wyszło ;p a tu coś z tego samego anime tytułowy Bohater: Miałem strasznie kijowy ołówek i dziwnie wyglada kreska ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ten rysunek nieźle ci wyszedł, nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 mam jeszcze 2 portrety wykonane ołówkiem jeden na "zamówienie" przyjaciółki ;p drugi z nudów brata naszkicowałem wrzuciłbym ale nie wiem jak zareagują wiec najpierw się spytam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Mistrz_999 narysujesz coś takiego z głowy , nie wzorując się na niczym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 sam nie wymyślam "bohaterów" , ale gdy widziałem coś fajnego do naszkicowania to potrafie to np. w innej pozie narysować czy cos..;p EDIT; znaczy narysuje coś z głowy ale raczej nie jakis szkic z cieniami i z ogromem szczegółów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 mam jeszcze 2 portrety wykonane ołówkiem jeden na "zamówienie" przyjaciółki ;p drugi z nudów brata naszkicowałem wrzuciłbym ale nie wiem jak zareagują wiec najpierw się spytam smile2.gif No to czekamy, chodź nie wiem czy to dobry pomysł :D Znowu sie zacznie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A na razie obraz El Greco naszkicowany przeze mnie :) po przeskanowaniu strasznie wyblakł, ale w rzeczywistości ładnie wygląda ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 popoprawiaj paluchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Właśnie palców nie umiem rysować xD i jak rysowałem koleżankę to podarowałem sobie rękę i zmieniłem troszkę zdj. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 to ułuż swoją dłoń tak jak ma być na rysunku i rysuj ją spoglądając nań co chwile :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Nie można mówić: tego kawałka nie umiem rysować więc nie będę go poprawiał. Wszystkiego można się nauczyć. A szkice może nie genialne, ale fajne i estetyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A tu nastepna praca ale już mega wyblaknięta ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ładnie ładnie :) widac ze ten klimat ci pasuje ale ten ktoś ma lekko kanciatą głowę po prawej stronie czaszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 ooo no, fakt poprawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jak juz bedziesz poprawiał to też zwróć uwagę na oczy, jedno jest chyba wieksze od drugiego. Nie wiem czy tak miało być wiec wole zapytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 To po prawej jest trochę krzywe, a w mandze zauważyłem muszą mieć zawsze tak samo skierowane źrenice żeby wyglądać normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz_999 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 nom, ale mam poprawiania ;) EDIT; A to teraz na szybko naszkicowałem :) takie sobie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Fajna animacja, ale popraw ten dysk bo wygląda jakby miał przeciąć szyję, a jak nie to prawe ramię (a ranę ma na lewym) zauważ że rana powstaje później,nie od dysku na ostatnim ujęciu, i tak naprawde nie widać od czego można sie domyślać że zawadziła o jakieś drzewo w biegu. Dysk przelatuje jej przez włosy, oddale go kiedys z centymetr i dodam dźwięki to będzie gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 wystarczy żebyś usunoł tą wielką ranę,ale możesz wstawić kilka mniejszych które będą wyglądać na zadrapania.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 eee, jak dla mnie jest gitara :D nie zmieniam tego, zresztą za dużo roboty przy zmienianiu tych wszystkich klatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ta kobieta jest główną postacią Propa? @edit tez bym sobie coś naszkicował ale reka mi sie trzesie jakoś, Parkinskon czy co to za dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tzn głównym bohaterem będzie taki jeden typek ale główna oś fabuły kręcić się będzie wokół tej pani, i obietnicy jaką bohater jej złoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 tzn głównym bohaterem będzie taki jeden typek ale główna oś fabuły kręcić się będzie wokół tej pani, i obietnicy jaką bohater jej złoży. A zdradzisz nam jeszcze kim są te dziwne postacie próbujące ją zabić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 a te postacie to tylko pionki ze spranymi czarną magią i narkotykami mózgami, raczej nie myślą tylko słuchają się poleceń. A scigają ową panią, bo owa pani nie jest wcale typową dziewoją, tylko jednym z niewielu żyjących nadal polimorfów, i ktoś ewidentnie zainteresował się jej nietypowymi umiejętnościami. Ale nia ma co zdradzać, bo wiele sie może jeszcze pod względem fabuły zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 A ja wciąż czekam na przedstawienie nam postaci krasnoluda-homoseksualisty i token black guya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 narazie mam wachania czy w ogóle wprowadzać inne gatunki humanoidalne niż człowiek, bo przy obecnej lini fabularnej są całkowicie zbędne, a w końcu świat filmu to jedyny świat fantasy w którym nie ma czegoś takiego jak koń (istnieje tylko w legendach), a bohaterowie jeżdżą na czymś w stylu rowerów, więc nie chcę popadać w tolkienowsko/sapkowska rutynę. Tak czy inaczej barwnych postaci (i mówię tu bynajmniej nie tylko o kolorze skóry) na pewno nie zabraknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kamień z serca. A niżej screen z mojego najwcześniejszego projektu (sto lat przed SHI i zapomnianym już necronautisem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 luźne, będziesz narzucac kolorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Narysowane jest trzy razy tyle więc sporo roboty z tym by było. Poza tym, na samym początku to miała być gra o samotności i kolorystyka czerń-biel się wpasowała doskonale. Gdybym jakieś dobre źródło zdjęć miast południowo-wschodniej Azji znalazł, miałbym jakiś wgląd jak oddać klimat takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi