Hunter Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 możliwe :D ale to ciasno przylegający strój :D rysowałem to z pamięci, a dokładniej z jednej z imprez. Jeśli uważacie że za chuda moge poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie zmieniaj, ona nie jest chuda tylko drobna po prostu :) A platyna się nie zna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 awesome, a nie wiem co wy chcecie od oczu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Platyna do czego za chuda? Jest idealnie idealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Render niewiadomo-jakiej-istoty-może-nawet-podobnego-do-demona dla Mr. Protka Brzydkie, wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaiste brzydkie, Makary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Oteksturuje to może będzie ładniejsze :) Zresztą ładne nie miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zresztą ładne nie miało być. Więc po co ta robota? Ale imo brzydkie nie jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 dzisiaj przypadło mi sprzątanie swoich starych książek i zeszytów z podstawówki, znalazłem przy tym jedną z moich pierwszych prac narysowanych ołóweczkiem. Niestety obrazek leżał przez kilka lat na strychu i trochealbo wyblakł abo się starł. Tak czy inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 taka mała zabawa liniami w gm :P oraz pierwszy screen nowego edytora nad którym pracuje do zzk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Drzwi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 O, super. Tak trzymaj :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 nie za wąskie trochę?? Ale poza tym to fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Mrrrr bajer animacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 łał, podoba mi się. Animacja niczego sobie :), czekamy na następne prace :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ważne, że dużo pary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Hehe fajowe, robią pszszsz i pufff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Z założenia miał to być wilkołak, ale wyszedł bardziej cosiołak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 W sumie to całkiem, całkiem syfne ci to wyszło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Makary, spójrz na swój model. Moim zdaniem jest on zbyt figurowy, znaczy się, że poszczególne elementy są jak subsurfowane prostopadłościany (i tak chyba jest :P ), a do tego odstają od siebie, zobacz np. na ręce ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Chyba wrócę do przyrody nieożywionej x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na pewno lepszy od tego poprzedniego, ale tułów nie jest zbyt realistyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan2 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 To może i ja się udzielę, skoro już zauważyłem tu temat o grafice :) Od taka animacja, do profesjonalizmu daleko, ale myślę, że ogólnie udana zabawa z systemem kości i Havokiem ^^ Animacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mi się podoba :) Dopracuj jednak całą scenę - drzewa, podłoże itp. i będzie gites :D Ruchy niektóre wyglądają jak u robota ale to szczegół hehe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ruchy są anemiczne. Przyśpiesz go trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie wiem czemu, ale Twoja animacja nieodzownie kojarzy mi się z włatcami móch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan2 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie wiem czy to dobrze czy źle :D I wygrzebałem jeszcze jedną grafikę, którą mogę się podzielić, tym razem statyczny render pokoju ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Prawa poduszka na kanapie - grr :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie wiem czemu ale to okno kojarzy mi się z Microsoft Windows 95, 98 :P całkiem całkiem te renderki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Masz waść talent, nie to co ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi