ZeroXbot Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 IMO ten kawałek z "wystraszeniem się", czymkolwiek to jest, za wolno leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Oczko brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Zmniejsz pixele, może jakoś będzie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Oczko mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Teraz jest fajowa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 nom, teraz lepiej się na to patrzy :) A oczko faktycznie fajne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Teraz się zacznie moda na robaczki ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Czyli możemy teraz sadzić , iż to Kuba jest najlepszym grafikiem na GMC ? PS kończę ten offtop. A ja powiem tak, KubaGM kosi porządnie jeśli chodzi o pixel art, i przebija pod tym względem innych grafików, z tym że (moje skromne zdanie, nie strzelać jak się myle) lepiej wychodzą mu takie rycerskie klimaty, zbroje bronie ludzie potwory, za to Tymon sprawdza się dobrze przy bajkowych animacjach małych ludków, zwierzaków w wormswocym stylu, no ale załóżmy potrzeba ładnej roślinności ew. coś w 3d - i już lepiej (i najlepiej na forum) poradzi sobie z tym Copoconaco, znowu kiedy potrzeba pięknych teksturek, interfacu to pod tym wzgledem wymiata zdecydowanie Borek, a i ja - skromnie dodam - mam myślę sporo do powiedzenia jeśli chodzi o photoshopa i animację. Tymon pisał że ciężko 'porównać' skilla jego i KubyGm a jeszcze ciężej porównać skille grafików którzy zajmują się zupełnie innymi rodzajami grafik, dlatego mimo uznania dla umiejętności każdej z wyżej wymienionych osób - wybrać najlepszego grafika jest ciężko jak cholera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Właśnie. (btw. to nie pixelart, tylko zeskalowane dzieło. ;d) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Eee tam ; ( W fotoszopie to i ja coś takiego zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Wytłumaczę po kolei jak i gdzie. Może się komuś przyda... ;o Otóż uruchamiam ps'a i rysuje tzw. czarnobiałe klocki (mój patent, genialny. Dalej zobaczycie ocb.) przedstawiające różne rzeczy np. chwyt czy ostrze, jakiś dzyndzelek, kolec... - mniejsza z tym. Skaluje te wszystkie klocki po czym eksportuje do painta. W paincie zaś notabene kleje to w jakiś sensowny kształt aż zacznie coś przedstawiać, np. ta siekiera, co podbiła wasze serca. Ten przedmiot (w tym przypadku - siekierę) eksportuję ZNOWU do ps'a, po czym robię nową warstwę nad przedmiotem (siekierą). Warstwe ustawiam na ściemnianie/mnożenie no i zaczynam wypełniać to(siekierkę) kolorami. Tak w skrócie. Pominąłem parę najważniejszych i kluczowych elementów, ale mimo wszystko mam nadzieję że nikomu to nie będzie przeszkadzać. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Tadadadadadadadadadadaaaaaauuu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Poprzedni obrazek lepszy, ten w temacie o cmentarzu. @EDIT: Z serii, NigdyNieBędzieszTakiFajnyJakJapan, Kelner: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Pomalowałbyś to a nie bazgroły na tablecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Próbowałem, ale mi nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Dobry zaczyn, ale zaczyn to za mało :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Muszę się zabrać za rysowanie na tablecie, na kartce jeszcze jakotako mi idzie, a tu muszę poćwiczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Twarz do twarzy niepodobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Wygląda jak cirno z komiksu o pająku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jeszcze dużo detali brakuje (zwłaszcza obramowani i tekstur jak i paru detali) ale tak mniej, więcej będzie wyglądać wybór leveli w zzd adventures Widać tu cmentarz, las, pustynie i śnieżną krainę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jeszcze dużo detali brakuje Zdecydowanie :] Jak narazie pustki na mapkach. Muszę się zabrać za rysowanie na tablecie, na kartce jeszcze jakotako mi idzie, a tu muszę poćwiczyć. Rysuj na kartce i skanuj na kompa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Rysuj na kartce i skanuj na kompa ja tak robie - 100 kroć lepszy efekt xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Jakie pustki na mapach, przecież to ekran WYBORU planszy, więc to nie są mapy, a takie symboliczne niewiemco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 No można powiedzieć że skończyłem concept art dla wyboru leveli https://gmclan.org/uploader/5073/zzk4.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/zzk3.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/zzk2.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/zzk1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 tekstury drzewa brzydkie. I tych murkow do okola. Ale ma taki fajny doomowy styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Takie pytanie chce ktoś może kupic tablet uzywany odemnie? Prace ktore na nim wykonalem mozna zobaczyc na markuz.grafa.biz , wszystko jest sprawne ale mnie juz przestalo interesowac to malowanie na tablecie , cena wynosi ok. 70-90 zł z przesyłką , jak ktoś jest zainteresowany niech pisze podeśle mu foty i parametry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 I'm one bad man. Yeah! Ooh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Geniusz. To jest świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Jeszcze ten jeden piksel zmieniaj, żeby wyglądało na ruch ust i dopiero będzie genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi