Jaklub Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 są ludzie którzy lubią taki humor ja takiego humoru nie lubię. wszystko ok, poza treścią. a, i nie zapominaj, że 99% twojego targetu ma dużo mniej niż 18 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 a, i nie zapominaj, że 99% twojego targetu ma dużo mniej niż 18 lat. i tak nie mam wpływu na to kto te filmiki będzie oglądał :P ps. hmm muszę się wreszcie kapnąć jak dodać na yt filtr :) edit: https://gmclan.org/uploader/5073/column.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Jakiś mały koncept do menu w grze :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Drzewa postapo? Chce to zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 xsarfon to z google sketcha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 xsarfon to z google sketcha? @huderlord - jak już się kogoś o coś pytasz to przynajmniej zadbaj by nie przekręcić jego nicka. i nie, jeśli chodzi o 3D to tylko i wyłącznie Blender. Edit: a to screen z gierki nad którą aktualnie pracuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperr Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Po poprawie podłoża: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Takie moje bazgrołki;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Prawdziwy kibic, ok 45min pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Sylwetka trochę skopana, ale ogółem super :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Twarz bardziej skopana lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To nie kibic.... to EL SANTO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nawet fajny, ale ma dziwną prawą rekę i nie ma stóp. No i ma małą głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 nie ma stóp Brawo! Fajnie by bylo gdyby przynajmniej mial je miec. Cos mi sie z czyms kojazyl, i teraz se przypomnialem, Pamieta ktos poziom na pustyni w Zelda Oot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ta czapka zrypana trzeba mu bylo dac szalik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 No wiesz, bohatersko zerwał sobie koszulę z klaty żeby to zrobić, a ty mówisz że "zrypana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 O mnie oczywiście zapomnieli:(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 A więc wracając do twych szkiców są naprawdę imponujące, szczególnie jeśli chodzi o TEGO_PIERWSZEGO_CZEGOŚ_Z_KÓŁKIEM_NA_SZYI i fajowych odbić na hełmie Wadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Najsmieszniejsze jest to, ze widzialem te obrazki na deviancie chyba, i to w kolorze, jakby wydrukowal i zkalkowal : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Poxi, zabijasz moją wiarę w ludzi. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Przepraszam!Te szkice wykonałem na podstawie kursów rysunku które znalazłem gdzieś na necie.Więc nie są drukowane bo sam je wykonałem z pomocą szablonu;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Czyli nie wydrukował :). Skopiował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 @Wojzi -Jestem Sprite. Pragnienie nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 LoL ludzie..szukacie dziury w całym;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Akurat ine moje, ale niedawno mialem zadanie domowe z plastyki. Pani kazala nam narysowac dowolny obraz, byla ja zaskoczyc. Oto i dokladna kopia mojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To było zaskakujące 100 lat temu, teraz już nie jest. Nie będziesz Malewiczem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 @Osiem 7 up > Sprite : { Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Eeee lipa już to gdzieś widziałem:p A szczerze to o co z tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Eeee lipa już to gdzieś widziałem:p To "Czarny kwadrat na białym tle" Malewicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nada się na menu? By Pablo, ja pomalowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi