Flaque Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Zrób zdjęcie w pomieszczeniu niebędącym komórką, to może ocenimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Wracając do tatoo tak by wyglądał: Ale musiałbym z tym jechać do Lublina. Ale będziesz zioooom. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Byłby, BYŁBY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Lordis, to 3 wydaje mi sie podejzane. Takei przerysowanie i gradient podejzewam, iz nie raz ogladalem Pimp My Ride, i widzialem gdzies to auto. ; ) A i to piorko tez gdzies widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Grafika do Mojej Bajki robionej w Paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 1.AA- brak ;/ 2.cieniowanie - słabe 3.linearty- słabe, proste figury geometryczne ;/ 4.spójrz na swój awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 W ruchu to lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 robionej w Paincie W ruchu to lepiej wygląda Zgubiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Bo animacje robione są w Paincie a potem sklejane w Movie Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Mają krzywe mordy, i takie pytanko, którą ręką on trzyma ten nóż? To samo się tyczy tego drugiego. Niby prawą, ale lewą, więc w sumie nie wiem, może mają dłonie w drugą stronę odwrócone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 dla mnie to jest niby lewa ae prawa, ale pominmy. Bronie sa ze zlej strony wlozone, ot co : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 o Boże, animacje w WMM. zaopatrz się w jakiś lepszy soft, bo w WMM prawie żadna animacja nie wygląda dobrze (musiałbyś NAPRAWDĘ dobrze umieć posługiwać się tym programem, ale ja w to szczerze wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 hmmm to podaj lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ulead gif animator, czy gimp chociażby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 danke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 1.AA- brak ;/ 2.cieniowanie - słabe 3.linearty- słabe, proste figury geometryczne ;/ 4.spójrz na swój awatar filmiki/animacje to troche więcej roboty niż sam rysunek, więc typowe że warto troche uprościć postacie i rysunku, proste, dlatego mi to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 http://south-lemon-studio.com/solmis/photos/sep/002.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 http://south-lemon-studio.com/solmis/photos/sep/002.jpg fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 ja tam sobie na tapetę bym to ustawił, ale zdjęcie jest zbyt małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Bardzo ładna fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jaklub, weź zmniejsz sobie range, bo głupio wygląda jak się tak gmc rozjeżdża. http://eportal.boo.pl/upload/file.php?id=tp7.jpg Może i nie jest to nic szczególnego, ale jakoś... zadowolony jestem z tego zdjęcia :P Lekko podrasowane w photoshopie. Ed: Eh, mój upek nie pokazuje plików jpg jako obrazków :o Zaraz poprawię. Ed2: Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Na co ci znak wodny? Psuje foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Grafika do Mojej Bajki robionej w Paincie Ten koleś po lewej jest dla mnie kozakiem. Potrafi utrzymać w powietrzu bez trzymania wykałaczkę i piłkę plażową, a ten ksiądz biskup to pewnie wrócił z Twojego bierzmowania :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 @Dawidds: Niezłe. :P @topic: Oryginalna rozdzielczość zdjęcia: http://i35.tinypic.com/a4rfac.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Jakby to był znak wodny, to bym dał gdzieś bardziej na środku. Co to za znak wodny, który można wyciąć nie tracąc najważniejszej części zdjęcia, lol. Jak dla mnie to to lepiej wygląda z takim napisem, bo bez niczego jakieś takie... zbyt zwykłe... :P Bez napisu: http://eportal.boo.pl/upload/file.php?id=t...onwatermark.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Pierwsze próby stworzenia sprite'a postaci (ufff....) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 wygląda jak syn Megamana i jakiegoś goryla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 i jakiegoś goryla. Chodzi Ci o klatę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Nie, o włosy na głowie w kolorze futra na ciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 To jest hełm i kostium :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi