Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Korekta PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Człowieku, myślisz że ktoś Cię nauczy robić takie rzeczy od ręki? Trochę czasu własnej pracy i gwarantuję że będziesz lepszy. Lol, czy ja cos mówię, że chce tak umieć? Pytam sie poprostu z ciekawości, czy to jego hobby, czy kierunek zawodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wybacz, jestem przewrażliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dzięki informacjom podanym mi na pw przez Crackkka narysowałem mu lepszego concepta Dziękuję :*. Zeroiks: trzeba się z tym urodzić... choć jest możliwość "nabycia" tej umiejętności - rysowanie. I do rysowania jakiegoś np. człowieka przejrzyj jak wygląda człowiek (anatomia) i będą kształtne rysunki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 I do rysowania jakiegoś np. człowieka przejrzyj jak wygląda człowiek (anatomia) Idąc tym tokiem myślenia, możemy przypuszczać, że Morrowind wychował się nie widząc innych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 trzeba się z tym urodzić... Nie. Trzeba ćwiczyć. Idąc tym tokiem myślenia, możemy przypuszczać, że Morrowind wychował się nie widząc innych ludzi. Nie. Anatomia to nic prostego i nie nauczysz się jej tak łatwo. I do niektórych. Posiedzcie trochę dłużej nad pracami, nie 10 minut. Pocieniujcie prace, bo są płaskie. Bierzcie przykład z copoconaco, bo naprawdę ładnie mu to wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie. Trzeba ćwiczyć. Nie. Anatomia to nic prostego i nie nauczysz się jej tak łatwo. I do niektórych. Posiedzcie trochę dłużej nad pracami, nie 10 minut. Pocieniujcie prace, bo są płaskie. Bierzcie przykład z copoconaco, bo naprawdę ładnie mu to wychodzi. Najlepiej zrób to za nas i powiedz, czy się opłaca do samego concpet-arta -_-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opłaca się, jak masz wprawę to Ci dużo czasu nie zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 jak masz wprawęJa np. nie mam. Niektórzy też nie mają tej wprawy i nikt nie musi im mówić, że za mało się starają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Bo to trzeba pracować, robić to dla przyjemności żeby nabyć wprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dzięki informacjom podanym mi na pw przez Crackkka narysowałem mu lepszego concepta Jak na moje oko użycie samego ołówka 4-8B było złym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nienastrugany #8 HB I i tak ten po PS wygląda lepiej, więc o rysunku zapomnijmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Najlepiej zrób to za nas i powiedz, czy się opłaca do samego concpet-arta -_- ' Czyli uważasz, że concept-art (wiesz w ogóle co to znaczy?) to szybki szit na odpierdziel wykonany przez zaturasa (nie wszyscy pewnie wiedzą o co cho :*) ? Jeśli tak, to ja się w ogóle nie znam i idę się schować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Skoro temat zszedł z pixelartu na rysunki to tez swój zapodam ;] Od razu uprzedzam, że wiem o tym, że: -postawa jest dziwna -jest "niewymiarowy" -mieśnie nie wiem czy dobrze wyszły :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Mi się nawet podoba. Chociaż trochę złe proporcje to zachowana sylwetka i w miarę fajnie pocieniowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Od razu uprzedzam, że wiem o tym, że: -jest "niewymiarowy" Dzięki :D A mięśnie sa dobrze, bo w mięśniach się nie orientuję a nigdzie nie mogłem znaleźć człowiekaw takiej postawie, że by zobaczyć jak to wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Rozbierz się i stań przed lustrem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Heh, ja nie mam takiej muskulatury :D, a ten gościu miał być takie mięśnie typu lekkoatleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Osiem: Nie ta skala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 No i troszku płaskie. Poza tym spieprzyłeś cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Powiem wam ze to moja pierwsza (serio) postać w takim formacie i ołówkiem. Zazwyczaj robiłem takie malutkie ze nic widac nie było (no... ledwo co) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 copo kurde rozkręcasz sie :D ta łuczniczka elfka wymiata, to dziwne coś z czerwonym czymś też wymiata, tylko śmierć jakoś mi nie podchodzi (swoją drogą kosiarz fajna książka chociaż za światem dysku i pretchettem nie przepadam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 To ja też coś nabazgrałem :P Wiem wiem perspektywa mi nie wyszła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dlaczego strzela kulą ognia do tyłu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Bo lubi od tylca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dlaczego strzela kulą ognia do tyłu? :P Bo tam jest potwór którego nie widać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A ja się też pochwale!Ja plus ołówek i oto efekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 trzeba się z tym urodzić... Urodzic to sie mozna najwyzej z wielkimi piersiamy albo dlugim penisem : ) Jak to kiedys propa mowil, nie ma takiego czegos jak talent, po prostu sie cwiczy i rysuje. Kiedys lubialem bazgrac, i to neizle abstrakcje na rolkach papieru toaletowego (nie uzywanego lol : P, no kiedy komp nie dzialal czy cu, zawsze mam rolke kolo kompa na wypadek kataru czy cu, i se bazgralem), mozna by bylo powiedziec ze mam "talent", a z 2 lata nic nie rysowalem i "talent" se poszedl. A se sprobuje cos nabazgrac, a co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja rysuje zwykle w szkole gdy się nudzę (po wykonaniu zleconego zadania oczywiście ;] ). Najczęściej miecze, a postacie dorywczo bo mi nie wychodzą, co mogliscie powyżej zobaczyć, ale i tak jestem z siebie dumny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi