ZeroXbot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nowa wersja: Tak wiem język do poprawy... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zrobiłem a zapomniałem zapostować Jednak szpaq robił ręcznie, ale i tak odrysowywał :P Efekt podobny ale i tak nie wskazuje na zastosowanie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Nowa wersja: Tak wiem język do poprawy... :P Język jest fajny, do poprawy jest ciało. Zrób takie łuski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 https://gmclan.org/up4796_4_Plik_PSD.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak otworzysz w photoshopie to widać, że nie jest robiony tymi filtrami co ja zastosowałem tylko na warstwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Co za różnica, i tak się nie liczy. @EDIT: Nowe prace, moje ziąble. Ten łucznik nie ma strzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ładne Wojzax. Tamten obrazek przerysowałem dlatego że może komuś się przydac do jakieś gierki o Dragon Ballu. Bo w trudno by było to dać w transparencie bo jest za dużo anty aliasingu. Zero Xobot super, :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ten łucznik nie ma strzały.Ale możesz mu kupić (: najs. Zrobiłem a zapomniałem zapostować Jednak szpaq robił ręcznie, ale i tak odrysowywał :P Efekt podobny ale i tak nie wskazuje na zastosowanie go Ja bym to tak zrobił: Ale znajdzie się osoba która będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Ładne Wojzax. Tamten obrazek przerysowałem dlatego że może komuś się przydac do jakieś gierki o Dragon Ballu. Bo w trudno by było to dać w transparencie bo jest za dużo anty aliasingu. Zero Xobot super, thumbsup.gif tO moglby dac z czarnym tlem, ololol. @Crack - Wez gowna nie ciagnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Z nudów robione: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 moja nadmorska budowla :P jakby coś to miała być malutka myszka :) sry za podwójny post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mój pierwszy rysunek myszką w Photoshopie :P Mały format, zrobione głównie z nudów. Nie przykładałem się do tła jak widać :P Jutro zacznę coś skrobać na kartce, to wrzucę skany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 dwa up: Dopiero przy 2-3 focie skapnąłem się, iż to tzw. mysz komputerowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 @Nobody: Toż to Wojzax jak w morde strzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Tyyy, no racja! Mi na początku też coś świtało, że do kogoś podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Może i podobny, ale żeby nie było nie wzorowałem się na nim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dzisiaj zrobione na szybko. Opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Bardzo dobre, naprawdę. Ed: https://gmclan.org/uploader/3290/ludzik_z_mieczem.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Przejście do innego wymiaru sprawiedliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 @Kubuś danke szyyyn @Wojzi Jestem otwarty na pomysły Pracy nieco więcej niż przy poprzedniej pracy ale i efekt, mam nadzieję, lepszy. Komentujta :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 :( pierwsze obrazki. Dzisiaj komórkę katowałem i mam fajny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 @Kubuś danke szyyyn @Wojzi Jestem otwarty na pomysły Pracy nieco więcej niż przy poprzedniej pracy ale i efekt, mam nadzieję, lepszy. Komentujta :< No cóż nie ma co dużo komentować można tylko powiedzieć dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 następny hełm rysowany na komórce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tak sobie wyobrażam bohatera w mojej gierce. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 @Crack, przestan juz. @Kuba, Background troszku nei pasuje : P ale ogolem ladnioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Japan piękne i klimatyczne jak zawsze, ale może wyjdziesz poza granice conceptów i dokończysz/zrobisz jakiś szybki chociaż projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kolejna mapka tym razem znacznie mniejsza i trochę w innym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jeśli narysowałeś to na obrusie, to Cię ozłocę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jeśli narysowałeś to na obrusie, to Cię ozłocę. :P czemu miałbym rysować na obrusie Jenak muszę cię rozczarować jest narysowane na płótnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi