Dziab Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 chodziło mi o całą dziewczynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No przecież wiem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 maja pierwsza ręcznie rysowana/malowana mapa 37x77cm :P 2 dni roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 15 minut roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Godzinka. Kotek z dupy. Zwalilem ogon wiem, ale nie chce mi sie juz. Dodam Wasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ładny i taki puszysty. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Kot potraktowany młotkiem. A wąsy ma obrzydliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bo dorobilem w 3 kliki : ( Ale i tak jestem dumny bo to pierwszy moj rysunek narysowany na podstawie prawdziwego obiektu, bez uzywania metody "Zrob zdjecie wklej w painta i przejedz po liniach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nie wiem czy dobrze zrobiłem ją kolorując ale już za późno :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 żeś zepsuł efekt :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No cóż uczymy się na błędach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nie zrobiłeś tutaj dobrze kolorując tą mapkę... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mapa nr. 1 jest ładna druga niezbyt :) Ta pierwsza wygląda tak bardzie charakterystycznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ta mapa jak "Spewer" wyglada : D Smieszna taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Próba naprawienia błędu no i ostatnia wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No, to jest ładne. Muszę przyznać. Jest ładne. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ta laska mi dopiero nie kształtna wyszła :) Kurcze uczę sie dopiero ale nic mi nie wychodzi :( Maszkara: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Stań i wyprostuj się. Zobacz, dokąd sięgają ci ręce :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zacznij od rysowania facetów. :mellow: Nie będziesz miał takich kłopotów z piersiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Prawdziwy artysta potrafi narysować ładne piersi nawet u faceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A poza tym, nie przerysowuj mangi linia po linii, pokombinuj sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 lol, piersi u faceta? O_o Żeś dowalił. Ona ma takie ciężkie piersi że musi się odchylać żeby nie stracić równowagi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ona ma takie ciężkie piersi że musi się odchylać żeby nie stracić równowagi xD Zwiększ jej głowę i będzie gitmajonez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zwiększ jej przede wszystkim ręce =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ręce i głowę, Przynajmniej o połowę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Próba naprawienia błędu no i ostatnia wersja Let it be. Ładnie wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wykasowałem nazwisko, żebyście mnie czasem na nk nie znaleźli :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Let it be. Ładnie wyszło! Moja koleżanka widząc to powiedziała "wygląda jak wieloryb połykający planetę" lol nawet tego nie zauważyłem ale gdy popatrzyłem na to w ten sposób to rzeczywiście tak wygląda :P w każdym razie miał to być w kształcie twarzy diabła ta mapka to poprawiona wersja starego szkicu z jednego projektu, oryginalnie tak wyglądała :P Troszkę się zmieniła od tamtego czasu ta wersja ma już tak z 3-4 lata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 QThumb :) to sie nazywa mieć talent ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Głowę ma za bardzo z tyłu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi