Darlix Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jun 003, Lul 001, Jul 004, Jul 005, Jul 007 Dobre ;) Aczkolwiek 6 mogłeś bardziej wyostrzyć tego motyla :) Pozostałe też dobre tylko troche mniej ale tylko o troszeczkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 @Stas: Dzięki. Szkoda, że tak krótko. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Samochodzik :) tylko 40 vertexów :/ na razie nie wiem jak zrobić by biała otoczka zniknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Po co takie coś tu wrzucasz?? 98 roku ładniejsze robili :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 WIEM, że budynek nie przypomina kształtem cerkwi. Oficjalna wersja jest taka, że to kościół przerobiony później na cerkiew, później w czasie wojny czy czegoś zniszczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Po co takie coś tu wrzucasz?? 98 roku ładniejsze robili :Dfakt tyle że w 98 nie było to uznawane za low poli :) WIEM, że budynek nie przypomina kształtem cerkwi. Oficjalna wersja jest taka, że to kościół przerobiony później na cerkiew, później w czasie wojny czy czegoś zniszczony.nie złe :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Xarfron:Zmień tekstury na wyższe rozdzielczości lub zmniejsz model.Ogólnie fajny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Xarfron: Hehe :) w 98 roku 90-95%(może więcej) populacji nie wiedziało o 3D :) PoxiPol: Dodaj tam jakieś ciało i krew xD ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Hehe :) w 98 roku 90-95%(może więcej) populacji nie wiedziało o 3D :) W 98 żyliśmy w 2D i tylko naukowcy i armia wiedzieli o trzecim wymiarze. PoxiPol: Dodaj tam jakieś ciało i krew xD ]:-> Przecież Klej od dawna nic nie pokazywał :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 O kurcze sorry Stasiu :) Pomyliłem się ;) T obyło do Ciebie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Xarfron: Hehe w 98 roku 90-95%(może więcej) populacji nie wiedziało o 3D PoxiPol: Dodaj tam jakieś ciało i krew xD ]:-> Oj jak wy mało wicie o grach fakt pomyliłem się taki samochód w 98 mógł być uznany za low loli tytuły takie jak duke numek 3d czy tomb rider były już światu dobrze znane :) a ja sobie teraz zrobię krypto reklamę otóż dziś przez zupełny przypadek (szukałem jak dodać kanał alpha w blenderze) odkryłem coś nowego co wszystkim blenderowcom może się przydać otóż chodzi o tzw YafaRay jest to hmm plug ? program zwiększający możliwości renderu blendera oto próbka render przy pomocy YafaRay i normalny render blendera (widać różnicę :P ) strona główna : http://www.yafaray.org/download/yafaray010 oraz tutek (niestety w języku angielskim) http://cg.tutsplus.com/tutorials/model-tex...er-and-yafaray/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Stasiu mnie obrazil mowiac Przecież Klej od dawna nic nie pokazywał :< Wiec sie wkurzylem i wzialem za Poxis cycle3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Xarfron: Dzięki, przyda się ;) Jest duża różnica w oświetleniu i bardziej widać detale obiektów. W zwykłym blenderowym renderze nie widać gdzie są krawędzie tych kwadratów (na tym obrazku) a ten plugin daje znacznie lepsze oświetlenie z czego jestem teraz zadowolony ;) P.S: PoxiPol: Ja powiedziałem to o pracy Stasia ale napisałem Twój nick nie wiem dlaczego. Wiec ta boraza jest częściowo z mojej winy :( wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Malutka odskocznia od wielkich pikseli. Absolutnie nieskończone i kontynuować chyba nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Wersja bez klatek fajniejsza :) Takie kilka pikseli kompletnie z dupy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Bez klatek. Wczesna wersja zbombardowanego bloku do pikseli z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Japan zrob wreszcie jakas gre :D Ów grafiki same sie o to prosza , takie sa ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Japan robi. Ba, nawet kilkanaście gier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Moje jedyne skończone gry to góra dwudniowe projekty. Potem się zaczynam nudzić. A jak robię dla kogoś grafiki, to zawszę chcę ingerować w projekt i samemu go zacząć tworzyć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 A jak robię dla kogoś grafiki, to zawszę chcę ingerować w projekt i samemu go zacząć tworzyćbiggrin.gif LAVE KONFLIKT ALONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Fajne graficzki szpaq ;) Takie przyjemne dla oka jak się je ogląda :D Też muszę się trochę podszkolić w grafikach, bo troche marnie mi to idzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Fajne graficzki ale przydało by się lepsze cieniowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 @UP: To sam zrób lepsze jak taki z ciebie kox :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Twoje grafiki na prawdę mi się podobają Japan. Próbowałeś kiedyś zrobić coś większego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Lol, to ,że ocieniam to nie znaczy, że muszę umieć robić lepsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale to było w formie bardziej krytyki :P Edit: łii! xD 300 post ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Odnośnie grafik szpaq99 powiem tak: nie są złe, ale nie są genialne. Brakuje konsekwencji w kierunku padania światła, a mały kontrast sprawia, że są dość płaskie przez co i od razu nudne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To zależy Tymon. Ja grałem w różne gry platformowe i od góry (nie, nie były one z GMclanu ani zrobione na GM'ie). I w różnych grach były różne grafiki. Może te, ze światłocieniem były bardziej realistyczne, ale w takie z grafiką z stylu szpaka grało mi się o wiele przyjemniej :P Wiem, że to kwestia gustu, ale dla mnie takie są ładniejsze. Oczywiście, nie są idealne, można coś jeszcze poprawić, ale takie jakie są dla mnie są spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wiem o jaką grafikę Ci chodzi, ale tutaj jej nie ma. Zobacz sobie coś takiego: http://bomzom.com/game/766/Use-Boxmen.html Banalna grafika, ale niezwykle przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi