Markuz Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Nie rozumie czego go tak zniechęcacie. Ciekawe jak wyglądały na początku wasze prace, mogę się założyć że były bardzo podobne do jego prac. Każdy musi od czegoś zacząć, jeśli kręci go bardziej grafika niż programowanie itp. to niech się rozwija w tym kierunku - ćwiczy, ćwiczy i jeszcze raz ćwiczy... Nie można komuś powiedzieć że ty tego nie umiesz i nie wstawiaj tutaj swoich prac. Gdyby ktoś wam ciągle to wmawiał to nigdy byś nie robili lepszej grafiki od niego ( jeżeli w ogóle tworzycie takową ) . Takie jest moje zdanie :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ale jak już rysuje koszmarnie i ma tego świadomość to niech łaskawie skończy rysować ich powiedzmy kilkanaście i potem niech wrzuci je wszystkie do jednego posta i pozwoli aby przepadł w zapomnienie, a nie co mały rysuneczek to nowy post i wyśmianie przez resztę społeczności i zdołowanie go. Krytykować nikt Nam zabronić nie może, jemu zaś wstawiać prac, jednak niech pójdzie na kompromis i rysuje aż jakość się poprawi to będzie mógł pokazać przebieg postępu na przykładzie serii grafik, wstawionych za jednym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Bo to bynajmniej nie był jego pierwszy raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Kilka nowych prac: parę fotek :P https://gmclan.org/uploader/5073/szkie_ko2.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/makro.jpg:.../5073/makro.jpg https://gmclan.org/uploader/5073/SDC11938.jpg i inne :P~~ https://gmclan.org/uploader/5073/skanuj0001.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Jakiś dziki ten bieg. Mimo wszystko najlepiej ci wychodzą szkice. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Mimo wszystko najlepiej ci wychodzą szkice. Nie ma w tym nic dziwnego szkicuje już od około 8 lat, 3D zajmuje się z rok, a fotografią od tygodnia :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Potrafisz narysować cokolwiek innego oprócz karykatur? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Karykatury rysuje całkiem od niedawna i tak potrafię ale nie mam takiej potrzeby czemu pytasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Z ciekawości... Po prostu każda praca którą tu wrzucasz przedstawia jakąś twarz/"postać o dużej twarzy", więc się pytam. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Zrobiłem sobie fan art'a z gry Kroniki Równowagi Tu oryginalny model, z tej gry http://www.smoczytemplariusze.yoyo.pl/scr.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Wszystkie rysunki są takie same a podpis wygląda dziecinnie. No, ale za to cieniowanie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Tkie same (znaczy ?) O.o hmm chodzi ci o styl jak tak to dobrze znaczy że wreszcie tworzy mi się styl choć w proporcjach rąk nawaliłem (jak zawsze :P) też się nie masz czego czepiać tylko mojego podpisu artystycznego jest taki jaki sobie go zaprojektowałem i mi pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 @Xarfron Ładne ale nie rozcieraj ołówka - nie dosyć że przez to praca wydaje się nie estetyczna to jeszcze jest to jak dla mnie mało ładny efekt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 @Xarfroń Masz styl o tyle specyficzny, że każde Twoje dzieło wygląda tak samo i trudno je rozróżnić. A podpis i tak wygląda dziecinnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 @Xarfroń Masz styl o tyle specyficzny, że każde Twoje dzieło wygląda tak samo i trudno je rozróżnić. A podpis i tak wygląda dziecinnie. Bo większości rysunków które tu daj są raczej bardziej koncept artami, a podpis jest ciekawszy niż ci się wydaje i z cała pewnością nie będę go zmieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 31 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 dla mnie ten podpis wygląda jak przekreślony pisior (ptaszek, czy tam siusiak, jak wolisz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 dla mnie ten podpis wygląda jak przekreślony pisior (ptaszek, czy tam siusiak, jak wolisz).To chyba wiele nam mówi o autorze. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 w sumie cieniowanie moze byc, ale pocwicz lepiej anatomię i ludzi i zwierzat, bo to cos strasznie koslawe jakies... a co do podpisu ta ukosna kreska sprawia wrazenie ze nabazgrales jakis wichajster a potem przekresliles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A żeście się czepili tego podpisu nie interesuje mnie czy podpis wam się podoba czy nie, podpis to podpis i zostanie takie jakie jest. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 dla mnie ten podpis wygląda jak przekreślony pisior (ptaszek, czy tam siusiak, jak wolisz). Japanstache zapytałby Cię teraz czy wiesz co by powiedział Freud? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 @wojzi&gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Taka praca graficzna do szkoły: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Koncepcja nawet ujdzie, ale wykonanie mało staranne. No i nie umywa sie do szachownicy Japanstache... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No i nie umywa sie do szachownicy Japanstache... O.o ? Żebym, chociaż wiedział o czym ty mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A wiesz że rysunek jest objęty prawami autorskimi :] Poza tym nieładnie kraść komuś prace w tak perfidny sposób to nie etyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie, ja go pierwszy narysowałem, a ty ukradłeś pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Czyli domyślam się ze masz plik źródłowy bo tak się składa że ja go posiadam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 No dobra, możesz mnie już zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 koncept art do flaczkowej niegry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi