Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No, ładne, klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Może dlatego, że chciał uzyskać rozmiary zbliżone do kwadratu, albo po prostu mu tak pasowało panie detektywie?Pasowało ;/ ? Jeśli by chciał kwadrat to właśnie by robił 45 stopni... pablo: Ziomek fajny, ale łóżko ma jak dla mnie zbyt kontrastowe pikselki. Trochę ciemniejsze powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wyrko&hero v2 &)@ post D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mogę coś zaproponować? Zróbcie całe sety grafik, a nie pojedyncze sprity. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 czemu.... Za avatar skardziony ode mnie, oraz wyczerpujacy post - warn +1. gnysek[/colr] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dawwids: zauważ że obydwa topory są identyczne <_< ten prawy był przyciemniany na jasno szarym tle a potem zmieniłem na czarny i zostały takie pojedyncze pikselki. Ale jak nie wierzycie to moge wam wykonać dowolny miecz/ topór byle by to była broń. A kąt to nie był celowo dany tylko taka linia mi sie narysowała więc do takiej zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zrób jakiś ładny łuk refleksyjny :) Dość już broni białych, pora na coś innego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Otoz Egze cos sie nie odzywa, wiec umieszcze jedna z postaci do solitary yeomana. To jest nasz baca z RPG. PS Zmienilem avka i sie wystraszylem ze z konta gnyska pisze Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 To jest szkic mojego mieczyka A to już pocieniowany: Nobody: Zaraz zacznę rysować ten łuk :) Tylko nie wiem za bardzo jak on wygląda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wyrko&hero&items Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wciąż ładne i klimatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Gostek wyglada jak Hobbit :) ale w dobrym sensie. Klimatyczne. PS Wiedzialem ze rozpoczne nowa mode :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A to łuk refleksyjny który miałem wykonac: A to szkic: Troche mi nie wyszło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Hehe :P Nawet nawet :) Offtop: Omg znów ludzie zmieniają avatary na te, które mają administratorzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 PS Wiedzialem ze rozpoczne nowa mode :P A ja będę jedyny oryginalny! :D (Patrz av) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Offtop: Omg znów ludzie zmieniają avatary na te, które mają administratorzy... Wcześniej zmieniali na mój. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ciesz sie, mialas swoja mode, ja pamietam jak byla moda na pochodne mojego podpisu w sygnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal09 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Badziewie: Wzorowałem sie na starych grach na Pegazusa...Tyle czasu na nim spędziłem że postanowiłem coś do niego wyskrobac ;) Już niedługo kolejne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Taka sprito-emota : Efekt zabawy w GIMPie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Tez w Dizziego grałem, ale ta praca to fail (chwilka w paintcie). :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Kubal, juz lepiej nic nie dawaj. A tu Mystylowe obrazki. Kompletnie bezsensowne sceny. wersja numer 1 I moj challange ktory sobie zrobilem, chcialem uzyc kazdy kolor z orginalnej palety painta. Dalej sie dziwie ze czerwony dziala jako ciemny fiolet. Cudem bym tego nie nazwal, ale jestem dumny z tego. 28 kolorow :_ Tamto jest brzydkie, to jest ladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Poxipol: Całkiem ładne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 :P czaszka : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 fajna, tylko wygląda jakby miała trochę nadymane policzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Hah... śmieszna. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bo to czaszka grubasa :D śmieszna troszki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Jakaś dziwna :P No ale nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bardziej to wygląda na czaszkę małego dziecka ok 5 miesięcy :] A daj na nią jakąś teksturę twarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 górna szczęka był za szeroka już poprawiłem :P : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lepiej. Ale nich, że ona się wolniej obraca i będzie normalna a nie jakaś ze szkła bo tak prawie nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi