Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 firemark, nieźle ci to wyszło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nudziłem sie i zrobiłem logo GMClanu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Something Strange kolejna grafika, ale tym razem jako otwarcie mojej "niezwykłej" kariery na deviantart ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zrobiłem jeszcze jedną grafike,tym razem logo GM'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 To logo GMCLAN jak dla mnie zbyt "ziomalskie", a to logo GMa zostawię bez komentarza ;p . Sorka, ale wygląda ono jak takie gluty dla dzieci co sprzedają w sklepach papierniczych za 5zł ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zaraz cały GMC będzie na DA ;_; Btw. Teraz ja muszę coś narysować! :devil2: Btw2. Ciekawe ilu z was przetrwa do "końca" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zobaczcie mój kwiatuszek w avatarze. Jaki ładny dobór kolorów. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Genialne! 666/666 xD Nie ma co, Marmot Cię zabije... albo da pożyć i będzie się znęcał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dobrze że nie macie mojego zdjęcia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Fire - Mamy! Mamy! :P Przynajmniej ja mam... Ale ok, koniec tego offa :P Btw. teenice.deviantart.com Nic nie ma, ale... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A niech mi tam :] http://marmotpl.deviantart.com/ Narazie tylko jedno takie tło, z czasem wrzucę jakieś fotki (jak tylko będzie ładniejsza pogoda lub jakąś modelkę znajdę xd ) i inne arty jak zrobię :P . PS. Fire, ja mam twoją fotkę na jakiejś płycie z backupami :] . Oj, oj, fajny uśmiech miałeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Chciałbym wam zaprezentować mój pierwszy rysunek w stworzony w Paincie 4 lub 5 lat temu. :) A tu Macie coś teraźniejszego: :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Marmot to jest moje zdjęcie xD naprawde będzie ci biada :D Na moje oko 1 rysunek nie jest z painta :] http://firemark.deviantart.com/ :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Heart of Nothing najnowsza, dzisiejsza grafika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Oto moja stara tapeta : Oczywiście robiłem ją samemu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie ma co, to nie moja liga :P Imo mogli byście się postarać o coś bardziej zmyślnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Lolek nie ma co,ale to jest zwykła zabawa gradientami :] mało sie wysiliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macios Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 rysowalem w paincie miech temu tak amatorsko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Może mi nie najlepiej wyszedł,ale pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mary nikczemne! Podziękowania dla ebutterfly i Mr.Modem (praca po lewej) za całkiem ciekawy lineart xP Po prawej owoc mojej 1~1.5h pracy. Pixelart oczywiście. I oczywiście nie dokończona, nie zrobiłem do końca kory i "ziemi" ^o^. Oczywiście jestem leń. Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Skromniś :] Udało ci sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 To może ja się teraz pochwalę :) wiem że jest słabe w końcu to moja pierwsza animowana grafika :) Tylko nie naśmiewajcie się za mocno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Czoło mu się rusza, nie? I ja już coś dodałem na DA! xD http://www.deviantart.com/deviation/47704107/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 http://ximg.eu/uploads/fe6422e4e6.jpg Co byście dodali na samym dole? Pablo twierdzi że jest ok, mnie jednak czegoś tam brakuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja bym te zgrubienie pomniejszyl wiele razy do 1px :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Tak jak Fire, my jesteśmy raczej przyzwyczajeni do "lekkiego" ubioru strony :P Poza tym, kolory trochę nie pasują do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Drzewko Tymona nawet na pix.art.pl wyróżnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 O to moja pralka zrobiona przed chwilą : http://img349.imageshack.us/my.php?image=pralkayp3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Śmiechowa trochę. Powiedz tak szczerze, ile przy niej siedziałeś? :P Może i ja zaraz coś wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 A jak podobałoby wam się coś takiego: (Czysta, żywa prawda) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi