Pental Stary Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Xafron, zazdrościć :) ? Kocham GMClan :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Xafron, zazdrościć :) ? Kocham GMClan :D . To był żart na twoje, że tak powiem wielkie oburzenie, jak w ogóle śmiałem rzucić tutaj ten model , :) co najmniej jakbym ci matkę skarpetką zabił XDD. Dawno nie pisałem ale nadrobie :P 3 ostatnie prace w PS ( I moje pierwsze laye w PS ): Naprawdę fajne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 @Tymon Ikonki - free web icons :D A tła to o co chodzi? xD heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 http://img238.imageshack.us/img238/7011/lay3.jpg Nie będę się rozpisywał i w sumie powiem tak: trzeba przyznać, że jest to ładne estetyczne, ale proste jak drut. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 A to mój zombitek prawie gotowy, co prawda nie jestem dobry w texturowaniu ale jestem zadowolony z efektów :) Może i mało straszny, ale do gry przygodowej powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Za mało zielony/blady jak na zombie :P . Mi to bardziej przypomina jakieś stworzenie spaczone przez chaos z warhammera (nie 40k). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mi strasznie przypomina grę Egoboo (albo i Egoobo). I co to za czarna plamka między nogami?;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 A to mój zombitek prawie gotowy, co prawda nie jestem dobry w texturowaniu ale jestem zadowolony z efektów :) Może i mało straszny, ale do gry przygodowej powinno wystarczyć Przypomina bardzo gry z Nintendo 64 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no i ja właśnie bym sobie w tego typu grę zagrał :) lepsze niż twoje sonici :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Logo na bloga ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Za mało zielony/blady jak na zombie :P . Mi to bardziej przypomina jakieś stworzenie spaczone przez chaos z warhammera (nie 40k). :P lecz to będzie zombi ewentualnie ghoul, bo będzie biegał. Mi strasznie przypomina grę Egoboo (albo i Egoobo). I co to za czarna plamka między nogami?;0 Nie grałem, ale w zelde grałem.:P A to między nogami miał być pępek, ale zile texture ułożyłem będzie trzeba poprawić. Przypomina bardzo gry z Nintendo 64 ;/ właśnie na taki typ gier robiłem mój model, co oznacza że wyszedł my tak jak chciałem, szkoda tylko że gm chyba nie pociągną by takiej gry. :( no i ja właśnie bym sobie w tego typu grę zagrał :) A ja chętnie bym zrobił taką grę (coś w stylu zeldy na n64), jednak moje zdolności w gm czy innych językach programowania są za małe. :( (i pomysłu na taką grę jeszcze nie mam ) A co do modelu to dodam że będę robił takie animacje jak: -stanie i oddychanie (ruszająca się klatka piersiowa). -chodzenie (z szuraniem łap po ziemi). -bieg (coś w rodzaju szympansów z rękami uniesionymi do góry). -bieg (coś w rodzaju szympansów z rękami uniesionymi do góry). -śmierci (tu jeszcze nie wiem co zrobię :P) i 2 rodzaje ataków: -z bliska ( łapanie w ręce i gryzienie po czym rzuca nas gdzieś dalej). -jak się troszkę oddalimy (skok an nas i gryz po czym odskakuje).:P ma już kości więc z animowaniem nie powinno być problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Szympansy też biegają z podniesionymi rękoma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Szympansy też biegają z podniesionymi rękoma. no tak ale powinieneś wiedzieć ze małpy, w tym i szympansy mają dwa style biegania, jeden jest ten z podniesionymi łapami, a drugi jest podpierając się rękami (szarża), a napisałem tak by zwrócić uwago o który styl biegu mi chodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jakbym nie wiedział to bym nie pisał :D A to moje tile do platwormówki mojego kolegi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Aż sam mam ochotę coś wypixić. Mr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 :D long sword battle axe short sword moon sword dagger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Następna praca w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie trudno zrobić coś takiego - kilka minut w photoshopie. Ale podoba mi się xD Jest słodziachny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Taki kociak : :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kolejny piękny szkic. Masz może konto na deviantartcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Fajny, jak z Króla Lwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kolejny piękny szkic. Masz może konto na deviantartcie? Dzięki :) . Nie posiadam takiego konta ani na dev arcie, ani nigdzie indziej. Fajny, jak z Króla Lwa :D Ookay O.o nie przypominam sobie domowych kotów w królu lwie ,a mój styl raczej jest daleki od stylu disneya, ale dzięki. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mały lew, a kot nie za bardzo różnią się czaszką. Głównie to chodziło mi o te oczy i nos, ale na nie pierwszy rzut oka to nie są już takie podobne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 @Markuz: Lorem IMPUS? :) @Xarfon: Ten pyszczek mało przypomina koci, bardziej jak tego lwa z "króla lwa". :) Ale spoko, nie da się ukryć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ten pyszczek mało przypomina koci, bardziej jak tego lwa z "króla lwa". Hmm ale to kot domowy. :P Nie wiem gdzie wam pyszczek przypomina lwa ale ok. O.o Może tylko ja tego nie dostrzegam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 mi też nie przypomina lwa. :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Następny, troche słaby ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 zrób jakiś ładny styl fantasy :] Ten wyżej fajny ale takich klimatów fantasy od ciebie jeszcze nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Następny, troche słaby ale Jeśli ma to być o CS-ie, to może dodaj jakieś logo (np. z krwią muhaha) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi