exp Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 tę zieleń dałbym ciemniejszą i bardziej nasyconą, byłoby pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Taki tam leweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 coś cicho tu ostatnio no nic pracuje sobie nad postacią do gry jeszcze nie dodałem wszystkich detali bo idę spać :U jutro trza do pracy popitalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wygląda świetnie. Tak wgl to co to za projekt? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wygląda świetnie. Tak wgl to co to za projekt? :D Dzięki. A próbuje zrobić gierkę przygodową z elementami jrpg na androida ale na razie tworze tylko grafikę starać się uzyskać ogólny koncept graficzny i styl rozgrywki edit: a tu ukonczona wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Prędzej czy później udupią mnie za te doubl posty ale co ja poradzę ze nikt tu już nie pisze ani nic nie wrzuca moja kolejna wypocina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 taki tam update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nowa wersja podłożaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 zrobiłeś dokładnie odwrotnie, niż sugerowałem ostatnio, no wiesz co :/ ale już wolałem tamto, to nie pasuje do reszty, którą na razie pokazywałeś - zbyt jasne i zbyt "minimalistyczne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 zrobiłeś dokładnie odwrotnie, niż sugerowałem ostatnio, no wiesz co :/ wiem właśnie sory xD ogólnie to musiałem powiększyć hexy żeby postaci nie zasłaniały tak bardzo innych, a w trakcie tego wymyśliłem żeby tło było mniej szczegółowe. Ale zobaczę, analizuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 tzn. to też jest ładne, ale musiałbyś całą resztę przerobić w podobny sposób, no bo ten wilk czy skrzynia tam średnio pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 taka tam mała gartka itemów do gry koncept i co tam narazie mam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 [Dużo rzeczy, wszystko na tej stronie co wrzuciłeś] Przyczepić się muszę do postaci. Patrząc na obrazku co pokazuje całą trójkę, pierwsza i druga(lewa i środkowa) postać wyglądają dobrze, kiedy są prezentowane jako pojedyncze grafiki. Ten z prawej mi sie bardzo nie podoba. Natomiast jak zestawisz całą trójkę razem to czuć jakby każda postać była rysowana na inny styl. Jak mówię, Postaci z lewej i na środku są ładne, ale są jak z dwóch różnych stylów. A ten z prawej to z jeszcze innego stylu. Edit: Styl to może być złe słowo, nie jestem grafikiem, ale wygląda to średniawo w zestawieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Przyczepić się muszę do postaci. Patrząc na obrazku co pokazuje całą trójkę, pierwsza i druga(lewa i środkowa) postać wyglądają dobrze, kiedy są prezentowane jako pojedyncze grafiki. Ten z prawej mi sie bardzo nie podoba. Natomiast jak zestawisz całą trójkę razem to czuć jakby każda postać była rysowana na inny styl. Jak mówię, Postaci z lewej i na środku są ładne, ale są jak z dwóch różnych stylów. A ten z prawej to z jeszcze innego stylu. Edit: Styl to może być złe słowo, nie jestem grafikiem, ale wygląda to średniawo w zestawieniu. Dziękuje za opinie niestety choćbym chciał raczej ni wiem jakbym mógł to poprawić :/ nie jestem jakoś specjalnie utalentowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 I znów wychodzi na to ze robię doubleposta ech... Prototyp mapki do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 takie cuś olejnymi namalowałem bratu 80x60cm, z jednego ładnego zdjęcia koncepcyjnego do star łorsów VII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 bardzo ładne, fajne na koszulke by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Oj Wojzax, naprawdę bardzo ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Jeszcze raz podkreślam że jest to kopia zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Może i kopia zdjęcia, ale namalowane naprawdę w pytkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 kosmicznie ######ste, dawaj mnie tako koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 kosmicznie ######ste, dawaj mnie tako koszulke Obawiam się że to nielegalne, ale Disney by się pewne skusił. Tymczasem bawię się w CryEnginie robiąc różne wiktoriańskie budynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Obawiam się że to nielegalne(,,,) Wątpię, inaczej nie istniałoby Redbubble na którym jest od cholery skomercjalizowanych grafik w tematyce rozmaitych gier i filmów, wliczając gwiezdne wojny.(wyniki wyszukiwania wydają się czasami walnięte ale co n'ty wynik rzeczywiście ma coś ze SW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Pierwsza w zyciu strona za pinionszki. Tam sporo rzeczy się rusza, bo trochę Alligator Flash Designerem się bawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nie, nie, nie ,nie, e, e eee heheheheheheheheheh Mógłbym jedynie pochwalić dobór zielonych kolorów... ale i tak nie pasują do reszty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No spoczko, tylko właśnie ta zieleń nie pasuje, w logo jest błękit i takie żółte coś więc albo jeden z tych kolorów albo ciemniejsze szarości albo zmień im logo na zielone xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No spoczko, tylko właśnie ta zieleń nie pasuje, w logo jest błękit i takie żółte coś więc albo jeden z tych kolorów albo ciemniejsze szarości albo zmień im logo na zielone xD tzn to zblurowane pole w logo jest panoramą, która się porusza w prawo i lewo dla picu i co jakieś 4-6 sekund zmienia się na całkowitą zieleń, żeby aż tak od ogólnego designu strony nie odbiegało. Ten odcień zieleni narzucony przez zleceniodawcę, ale jak dla mnie jest w porządku, nie gryzie się za bardzo (i jest taki bardzo agro i te sprawy). Zależało mi na tym by było schludnie i stosunkowo elegancko, a swoboda kolorystyczna to podstawa. Wybaczcie mi, no ale twierdzenie, że dominacja pewnego koloru ma mnie zmuszać do trzymania się jakiegoś monochromatyzmu, to taka #CEBULA #BURACTWO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 eggg, dość brzydkie, i ten tekst bez marginesów logo samo w sobie jest akurat dość ładne, ale w połączeniu z resztą już mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 jak byście to proponowali ugrać? Jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi