Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Protip: zrób coś pięknego a potem zmniejsz liczbę kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wojzax znowu się Tobie dziwię, że nie trzepiesz hajsu jako grafik. Ja Cię nie wynajmę bo byś mi pracę zabrał. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Pieniądze z gier? Ktoś to może potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nie no w sumie nie polecam. :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 taki tam jeszcze niedokonczony koncept postaci do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Widzę jedno wielkie oko... przedzielone czymś w połowie. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Widziałem wczoraj na grupie na FB, Lionx. ^^ Koncept przebajerzony imho, dużo bardziej mi się podoba ta czystsza digitalowa wersja. Nie dawaj aż tyle tego wszystkiego, pls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Widziałem wczoraj na grupie na FB, Lionx. ^^ Koncept przebajerzony imho, dużo bardziej mi się podoba ta czystsza digitalowa wersja. Nie dawaj aż tyle tego wszystkiego, pls. na golasa przecież biegać nie będzie plus jest to wojowniczka, ale przemyśle co można by tu usunąć a jakby ktoś nie wiedizal o co chodzi to tu art o którym wspomniał Bedziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 nie mówię, że na golasa - po prostu bez maksymalnej ilości detali digitalowa ta z posta tutaj, tego poprzedniego, nie tego powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 a tu projekt loga do gry bo czemu nie zacząć tworzenia gry od loga : DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 bo czemu nie zacząć tworzenia gry od loga : DD Jeżeli od początku masz wizję i tylko kwestią jest przelanie jej na język programowania, nic nie stoi na przeszkodzie. Moje projekta zazwyczaj mają idiotycznie brzmiącą nazwę kodową aż do ostatecznej kompilacji; tytuł i logo wymyślam na końcu, gdy już wiem, jaki kształt przybierze ostateczny projekt. A potem googluję wymyślony tytuł - i tylko jeżeli wyniki można policzyć na palcach jednej ręki, to dopiero wtedy zostaje :) Nazwami kodowymi i testowymi Hasta la Luna! były, kolejno - Project 4.gmx ;P - Lander 2k15 - ...to the moooooooon! - Luna Salvaje (i to by zostało, gdyby nie Google check: mało nie padłem jak się dowiedziałem, że "Dziki Księżyc" to tytuł południowoamerykańskiej telenoweli, która leciała swego czasu także w Polsce :D Dlatego warto sprawdzać :D) I to wszystko w przeciągu 48 godzin (i jakichś 36 przeznaczonych na sam projekt). Mężczyzna zmienną jest (typu boolean). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ukonczona wersja, bez cieniowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 taki tam mastersword Edit: BTW niedługo armagedon w galerii grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 bardzo fajny mieczyk, sam nigdy nie mam na nie pomysłów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A słabe jak na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 agree, ale nie pisałem, co by mnie ktoś nie zwyzywał słąbe kolorki, nieciekawy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew_leo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 taki tam work in progress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 dwa nowe krasnoludy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 troche wysokie jak na krasnoludy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 #narkotykizawszespoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 ale z ciebie vapor hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Król Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wiedźmin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slythia Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Fakt, wygląda jak Geralt. ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ten też! To nie może być przypadek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Ten akurat wygląda jak król z obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 U tego króla na koniu, jakoś nogi dziwnie wyglądają i nie podobają mi się barwy w całym projekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Barwy są wporzo. Tak trochę 16-bitowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi