Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Trailer bardzo mocny, ale ciężko się wczuć bez muzy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrackGM Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Trailer bardzo mocny, ale ciężko się wczuć bez muzy :(+1 czekamy na muzę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Trailler epicki. Z muzyką pewnie jeszcze bardziej. Czekam na betę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 warto było czekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 warto jest czekać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A ja sobie trochę popixelowałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Czekam na betę! Powiem szczerze że bycie beta testerem tej gry to nie łatwe zadanie, Ci co narazie grali moze faktycznie nie koniecznie byli glownym targetem, ale puki co każdy wymiękł po paru misjach, i to nie dlatego że gra jest za trudna chociaz na harder nikt nawet nie włączył ;( ale na harder to ja sie trykam nawet grać mimo tego (a może być też może dlatego ) że wiem co będzie za chwile, ja to bede ######ście zadowolony z kazdej jednej osoby która dojdzie do outra (bez którego można jedynie bardzo mylnie określić o czym ta gra właściwie jest) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A ja sobie trochę popixelowałem :D yyy..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 yyy..? To jest statek do gry shooterowej. Nie zajmuję się raczej grafiką, ale uważam, że to mi fajnie wyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 sory sory sory porąbało mi się! Zeby nie bylo ze spamuje, offtopuje to grafika jak na początkującego spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Skończona Cytrynka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 wieża dużo lepsza :P , dziwna poza ~4 miechy temu z 3 dni temu dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 niepotrzebnie go uczesałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 no, ten z dziś przez fryzurę wygląda pedalsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 no, ten z dziś przez fryzurę wygląda pedalsko taki zamysł był od początku więc w końcu się udało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 wojzax najlepszy jesli chodzi o takie pixele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 wojzax najlepszy jesli chodzi o takie pixele śliczne to. a cytrynka Szpaq też jest piękna, te plastry miodowe są piękne i kolorystycznie jest bardzo fajnie. Co do pozy, to jak na cytrynę zdobywcę jest jak najbardziej. a ten pan z pedalską grzywką ma łabędzią szyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 u Antego wyjątkowo brzydkie właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ttp://codedaemons.com/wp-content/uploads/2012/06/Novice.jpg[/img] dziś the fuck ya lookin at? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 the fuck ya lookin at? HAHAHAHAH XD Wiedziałem że kogoś mi to przypomina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 the fuck ya lookin at? Pomnik ci za to postawie :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 the fuck ya lookin at? Jebuem. Wat dat foto doin' in your hdd... :C E: Moje placeholdery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 na hdd nie ma ale wpisz sobie na googlach bagno gmclan ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 na hdd nie ma ale wpisz sobie na googlach bagno gmclan ;) Lol, dzięki za tip... ^,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 E: Moje placeholdery... Ładne, brakuje butelce 2 pixeli anty-aliasowych przy dnie, jest taki wrąbek. Niby jak klepsydra jest bokiem to piach powinien opaść na dno, ale zgaduję, że w ruchu i tak ego nie widać... Ja wrzucam zdjęcia mojego rysunku, który sobie rysuję, rysuję i rysuję. Problem polega na tym, że sobie ręką rozmazuję co rysuję, więc już obczaiłam, że ostrożnie od lewa do prawa. No i szyja boli, bo jest pod kątem... Mam pytanie, to jest duże, robię zdjęcia całego i w kawałkach, dałoby się to zrobić tak, by było zdjęcie z daleka, a po najechaniu lupą/prostokątem, dany fragment by się powiększał, ale znacznie, w sensie rozsuwałby się, co więcej by się tam znajdowało zdjęcie fragmentu, a nie tylko powiększony fragment zdjęcia całościowego... wiem, bardzo jasne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fajne! bardzo tatuażowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Ładne oczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fajne! bardzo tatuażowe w sumie dosyć neutralny motyw, ale stwierdziłam, że nie będę ryzykować, w końcu będę się na tę ścianę patrzeć przez lata,:) raz sobie narysowałam na ścianie mrocznego elfa, szybko zaczął mnie wkurzać, a potem złuszczył mu się kawałek twarzy (hehehe, malowałam plakatówką, jestem super zdolna), potem na lany poniedziałek się mu na płaszcz chlupło i się porobiły zacieki ^^ trzeba było zamalować... a tatuaż, to byś musiał niezłego byczka znaleźć do tej wielkości.:D Albo namalować połowę facetowi na plecach, a połowę kobietce, tak że jak będą razem się stykać plecami to by się wzór dopełniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 zawsze można pomniejszyć dopasować, noo ale to takie moje zboczenie zawodowe, smoki popularny motyw na dziare, no i sam też lubie te bestie (i sam mam wielkiego bydlaka narysowanego nad biurkiem ;) ), ale ludzie dziabają sobie smoki głównie chińskie z wąsami i psimi pyskami, a co to za smok! A w ogóle jedna dziara na dwóch osobach, tak po pół, haha fajny motyw! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi