Threef Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Yep... lewa noga wg mnie stoi z przodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 bo stoi? taki był zamiar dlatego te ślady stóp zrobiłem o wszech inteligentne istoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Lewa noga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 MXQ tak patrząc na twoje grafiki to kolorystykę masz bardzo dobrą... Ale musisz nad konturami pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 aa inteligenty jestem : d zaraz poprawię cieniowanie i lepiej będzie wyglądać //500 post// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Oooo a ja się do 1000 zbliżam :) złote gody będą ;x No, popraw cieniowanie żeby w tej nodze z tyłu było kolano widać bardziej ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 mam nadzieję że teraz wszystko widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie wyszło Ci, brzydkie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 muszę zatrudniać kogoś do konturów :( albo rysować najpierw na kartce, bo tak w zasadzie to efekt painta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 oh thx, przydałby się jakiś tutek dla mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 poczytaj o linearcie i pixelarcie. potem poćwicz proste figury w 3d czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @MXQ, obydwie prace są brzydkie, nawet kolorystycznie, ale przynajmniej się starasz i coś próbujesz mazać. @witoldyn, Ty trollu, ten szkielet również jest brzydki, w dodatku jak na szkielet człowieka - to chyba miłośnik Mansona, o czaszce nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 mam nadzieję że teraz wszystko widoczne HAHAHAHAHAHAHAHAHA Wybacz, nie mogłem się powstrzymać :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 konrad-gm: nie narysowałem trola. mój szkielet nie jest brzydki. i nie jest to szkielet człowieka tylko złego latajacego szatańca bez nóg. dziękuje za uznanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 konrad-gm: nie narysowałem trola. mój szkielet nie jest brzydki. i nie jest to szkielet człowieka tylko złego latajacego szatańca bez nóg. dziękuje za uznanie. Zatem jest to szkielet szatańca, bez nóg, z 10 parami żeber, lewitującego i z płaszczoną czaszką? Ciekawa koncepcja. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Zatem jest to szkielet szatańca, bez nóg, z 10 parami żeber, lewitującego i z płaszczoną czaszką? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tak Nie zmienia to faktu, że jest brzydki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie, nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie, nie jest. Jest, dobrze o tym wiesz, przed prawdą się nie uchronisz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 koledzy mi powiedzieli że nawet ładne. nie jest brzydki robiłem go ponad 2h. nie oszukasz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Huh. Jak dla mnie w porządku. A MXQ musi serio popracować. :P Ale się stara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 @MXQ: huehuehue @wanna: lepiej od MXQ, a czaszka ultra płaska i w ogóle średnio mi się to podoba, ale najgorzej nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 nie, nie jest. oj dzieciaczku dzieciaczku Twoi koledzy tak mówili po nie chcieli Cię urazić, jednak tutaj nikt Cię nie zna więc mówimy prawdę - beznadziejne\ nie jest brzydki robiłem go ponad 2h. hahahahahahahaah vhuhuhuhu nie ważne ile to robiłeś, a ja może moje prace robiłem 8h bez przerwy i co są ładniejsze? skończ @witoldyn, Ty trollu, ten szkielet również jest brzydki, w dodatku jak na szkielet człowieka - to chyba miłośnik Mansona, o czaszce nie wspominając. konrad-gm: nie narysowałem trola. mój szkielet nie jest brzydki. i nie jest to szkielet człowieka tylko złego latajacego szatańca bez nóg. dziękuje za uznanie. on Ciebie nazywa trollem a nie twój rysunek mój szkielet nie jest brzydki nie, nie jest brzydki, jest paskudny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 KOJARZ FAKTY SZYBCIEJ MXQ. On trolował. oj dzieciaczku dzieciaczku Wiek: 14 lat Herp. EDIT: I przestań butthurcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 @MXQ - tamten czarodziej czy co to tam było jest fajny, cyklop jest fee @witold - szkielet ogólnie ładny, ale ta czaszka (biorąc po uwagę resztę pracy) jest właśnie taka płaska, mało szczegółów itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Morro: zepsułeś całą zabawę :( Bedziom: dzięki za opinie. Co do czaszki, to rzeczywiście muszę popracować ;p dzisiaj chyba też coś bazgrnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a ja Wam obiecuję machnąć coś porządnego ROZEJM witold, praca ładna oprócz czaszki, wtedy mnie troche poniosło sry bro morro, a co jeśli on ma 12 lat? wtedy moge go tak nazywać :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 morro, a co jeśli on ma 12 lat? wtedy moge go tak nazywać :x słowo-klucz No i to wg. mnie też jest takie zachowanie rodem z 11-latka : "On jest muotszy 2 lata!!! on jezd dziedzkjem!!! a ja jestę taki dorosuy!!!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 mówisz rodem z 11-latka, bo masz 12 :x btw. ROZEJM 2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi