pio_trek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 zidanexxx to raczej odchlan bo piramida jest symetryczna a "to cos" nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dilek - technicznie grafiki swietne(z wyjatkiem tego handarta), tzn. nie widac zaniedban etc, ale tak naprawde, to porzadne 70% z tych grafik stanowia zdjecia z netu.. anyway, kompletny brak pomyslu. rozumiem, ze chodzi o utrzymanie grunge'owo metalowego stylu :D? jesli tak, polecam jako motyw glowny uzyc gitary, a nie rozerwanego na strzepy pokazanego z niesamowita dokladnoscia ludzkiego trupa (to tylko taka przenosnia) ;-) pozatym, moglbys dla klimatu zrobic cos w sepii/monocolor, bo z doswiadczenia wiem, ze to dziala :) pozdrawiam - respect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 to co zrobiłem 2 godziny temu: edit:sory ,musiałem sie pochwalić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 No, ten, tego... abstrakcyjne =D Ale ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Niezłe B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A w czym to zrobiles? Gimp? Photoshop? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Photoshop cs2 :] @Down: Cicho :P @Marmot: Masz racje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Photoshop cs2 :] Nie ciesz sie tak bo zaraz przyjdą ci sprawdzić czy masz legalną kopię :] Pracę oceniam na 5/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny_Daniel Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Szukam obrazu statku od góry do mojej gry(pierwszej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Nie zauważyłeś tematu SZUKAM GRAFIKA!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Co do pracy firemarka, to jestem na 99% pewien, że te kółka to brushe :D . Ale i tak fajne :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Może teraz animacje? Podpowiem: animację można robić w WMM (WindowsMovieMaker) i GMIE(GameMakerImageEditor). Jutro dam filmiki które zrobiłem w programie Pivot. Do ich obejrzenia jest potrzebny ten program. Napewno w necie gdzieś jest... Poszukajcie bo animacji dam sporo 50 plików .piv + 10 plików .piv w folderze "Michalczyk" Podpiąłem do "Galerii Grafik". Patrysław Dlaczego? Matthew Żeby nie było syfu - to chyba oczywiste, prawda? I niepotrzebnie skasowałeś początek posta, bo teraz trochę niewiadomo, o co ci biega. Patrysław To mogłeś dopisać coś... Matthew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 A to mój nowy avatar na stałe. Jak się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 I'm sleeping... Dajcie jakieś animacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Troche smutny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ale ciekawy. Coś w nim jest. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Chlip, chlip... Ma ktoś linka do Pivota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Ale ciekawy. Coś w nim jest. :)No wiadomo, że jest. Jak ja coś robie to robie to porządnie :F Matthew - nie zaśmiecaj topicu, wszak ciężko wymyśleć pomysł na dobrą, ciekawą animacje :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 7 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Mi się ostatnio podobał kaczorowy avatar Dawidsa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Logo, zrobione na zlecenie dla klanu w CS link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Te pioruny po srodku to lekkie przegiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Nic imponującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 xD Ok, teraz chyba moja pora. Od dłuższego czasu ćwiczę się w rysunku "tradycyjnym", wydaje mi się że wychodzi mi to dużo lepiej niż kiedyś. Sami oceńcie. teenice.deviantart.com Mało prac, ale będzie więcej :P. Na DA jestem zarejestrowany od dłuższego czasu, jednak konto przeszło na czas "hibernacji" podczas gdy ja doszkalałem się. EDIT i jeszcze: http://img208.imageshack.us/img208/1944/nonamenoshadeis5.jpg Ranma nie marudź xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 tymon nie jesteś zły xD prosze pokaż te grafiki na www.galeria24h.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 @UP: Ahh te paskudne fora.pl :P @Tymon: Hehe calkiem fajne, dobra praca olowka i bialej kartki A4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 @Hanjuso:Bleee... @Tymon:Ładne, link z EDIT'a nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 A to mój obrazek LINK Tylko sie nie śmiać :] Bo to moja pierwsza grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Naprawde?Za bardzo to "rozbabrałem" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Nawet to fajne :) A tu macie moje: http://img445.imageshack.us/my.php?image=swiatlokm8.png Ta, tak, wiem, że wystarczy pare kilnięć, żeby co takiego uzyskac, ale może soę komu przydać na tapetę :) Sorry za badziewną jakość :/ PS: Avatar też jest moim dziełem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi