alwin Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 :OOOO SWIETNE! jak to zrobiłeś? :) Trochę kombinowania w programie AE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Niedawno zacząłem tworzyć program do szybkiego robienia grafik i filmów animowanych oto efekt jego kilku funkcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Niedawno zacząłem tworzyć program do szybkiego robienia grafik i filmów animowanych oto efekt jego kilku funkcji: Zaiście oszałamiający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 iczigo , z pewnością nada się do anime . Głównym atutem produkcji ( sądząc po możliwościach ) będzie dynamika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Niedawno zacząłem tworzyć program do szybkiego robienia grafik i filmów animowanych oto efekt jego kilku funkcji: Ur a really funny guy, ya now? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 stareee https://gmclan.org/uploader/2522/Untitled_2.png https://gmclan.org/uploader/2522/Untitled_23.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Endurance ; ( Chlip, łezka się kręci w nosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 stareee https://gmclan.org/uploader/2522/Untitled_2.png https://gmclan.org/uploader/2522/Untitled_23.png Styl spoko, ale cała reszta niestety... (chociaż ten ze spadochroniarzem już lepiej wyszedł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Z nowego warfoga, przy okazji: SZUKAM PROGRAMISTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dziwnie się do tyłu wygina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 W końcu nauka fotoszopa:) Jak robiłem swiatło-cienie nie brałem pod uwagę tego niby słońca dlatego coś może nie pasić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dziwnie się do tyłu wygina :P Za ciężki plecak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 W końcu nauka fotoszopa:) Jak robiłem swiatło-cienie nie brałem pod uwagę tego niby słońca dlatego coś może nie pasić. buka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 buka śmiga do pracy :D ale fajne wykorzystanie fotoszopa, do tego typu grafik zwykle używa się corela czy innej wektorówki, a tu proszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Buka idzie straszyć wasze dzieci :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Hłe hłe Buka może być:) Ale myslałem że bardziej przypomina wrogów z pacmana. A tak w ogóle obrazek miał mieć przesłanie- przedstawia jednego z użytkowników forum- niestety nie dokończyłem więc chyba nie skojarzycie o kogo chodzi.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Ja tam gnyska widze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Bardzo wczesny koncept mojego pomysłu na Projekt Zespołowy, który muszę zrealizować na uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ma przypominac fb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 alwin mam takie samo skojarzenie może przez te dwa chłopki u góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 alwin mam takie samo skojarzenie może przez te dwa chłopki u góry Chłopka jest rodzaju żeńskiego, zatem "dwie chłopki" (inaczej dwie baby ze wsi), a nie dwa. Poćwicz deklinację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Ale on tego nie utworzył od słowa "chłopka" tylko od słowa "chłopek". EDIT: Podejście trzecie. Z każdym jednym coraz lepiej. :D Ale niestety mi się strasznie rozmazał ołówek łapą niechcący podczas robienia tego ciemnego tła. Zwłaszcza cień na brodzie się przez to spierniczył. :/ Zdjęcie: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...2_4682914_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Usuń te brwi a otrzymasz przerażającą krzywą maskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Chodzi o oczy, usta czy oba? Co do oczu to rzeczywiście prawe jest chyba trochę za nisko, ale jeśli o usta chodzi to co ja poradzę, że na zdjęciu taką minę zrobiła. :P Chociaż w sumie i tak ciut za bardzo je wykrzywiłem. Fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dla mnie spox- coraz lepiej CI to wychodzi, tym bardziej że przy skanie rysunek traci bardzo wiele na jakości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dobra, czy jest wystarczająco dobre by się nadawało jako bonus do prezentu na osiemnastkę dla samicy na rysunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dla samicy na pewno nie.. dla dziewczyny owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Dobra, już się chciałem wykłócać o to, że słowo to wg słownika języka polskiego jest całkowicie na miejscu, ale jednak słownik jest po twojej stronie. Jeśli patrzeć na pierwsze znaczenie to nie ma do czego się przyczepić. "1. «zwierzę płci żeńskiej»". Człowiek bez wątpienia zwierzęciem jest. Jednak druga definicja rzuca nieco inne światło. "2. pogard. «o kobiecie»". Chociaż nigdy tego słowa nie używałem w celach pogardliwych to jednak muszę się poprawić. Dziewczyna. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Tapeta "Paktofonika" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Platyna -> Ja już tu chyba nie wejdę :( Zazdrość mnie zeżre :P Cudne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi