PoxiPol Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Broda i czolo sa dosyc slabe z tego wszystkiego, ale i tak to fantastyka wiec wszystko mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Nie zaprzeczę, że ładne, ale platyna: chyba jeżeli chodzi o rysunki, bo ogółem co do grafiki to bym się nie zgodził :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Tapetka... niby nic specjalnego ale: http://img4.imageshack.us/img4/6462/pulpitexy.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Racja, nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Okładka CDA, którą zrobiłem na ich konkurs. I, zgadnijcie: nie wygrałem (!) :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 @UP: ololol. szkoda :( jakbyś wygrał to bym kupił magazyn... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Takie 3 screeny levelu zaprojektowanego do mojej gry, miałem zamieścić ogólnie zapowiedzi ale raczej gry nie mam na tyle ukończonej by ją tam rzucać . 001 002 003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 @UP: Jak to mówię: "lepszy cyc niż nic" :) co do gry, jak pozostawisz ją całkowicie w takim prostopadłościennym (czy jak Wy to mówicie: kwadratowym) stylu to na bank zagram, bo wtedy przykuje moją uwagę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Nawet, nawet : D Jednak drzewka sa zbyt takie same, ale to pominmy. Gorszy blad to rozciagajace sie tekstury na tym najwyzszym bloku :/ Przypomina troche pierwsze Tomb raidery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Heh, nawet nawet. (jak wyżej ;d) ale to nie zmienia faktu że drzewka są zbyt kwadratowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ale wlasnie to nadaje grze taki specyficzny klimat ktory przyciaga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 http://solmis.deviantart.com/art/Dark-forest-122575334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Jak dotąd Twoja najlepsza fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Xarfron: Mi sie podoba ale sam coś takiego umiałbym zrobić ;P (Popis i chwalipięta :P) Ale nie będę Ci kradł pomysłu ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 16 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Xarfron: Mi sie podoba ale sam coś takiego umiałbym zrobić ;P (Popis i chwalipięta :P) Ale nie będę Ci kradł pomysłu ;P No to trzeba robić, a nie chwalić się że się umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 http://www.digart.pl/praca/3711778/Kaczka.html rate plox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Tapetka :3 liczby: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Fukin Awsum, gdyby niektore liczby nie mialy czarnych otoczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Gdyby nie miały tych czarnych otoczek to by się zlewały z sobą a tu druga podobna praca chaos :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No to zrob im dalej sa tym sa ciemniejsze, nie beda sie zlewac. Wzialbym sobie taka, ale denerwuja mnie te otoczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 http://www.digart.pl/praca/3711778/Kaczka.html rate plox 9/10 why?: Zbyt jasne kolory. Kaczka jest jakby wypalona. Jaki zoom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 [/img] Oczywiście oba to zedytowane na pixelki (okeaki) zrzuty z Total Drama Action, aż takiego talentu to ja nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 (okeaki) U SO japońsko-chińskie znaczki!~ a przeróbki wyglądają głupio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Grafika do Warrior Mana By Crack Ofc. KubaGM wytłumaczył mi jak zedytować ( ale 100% sam zrobiłem :P ) (CELOWO JEDEN KOLOR!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Projekt grafiki do Warrior Mana (Crackkk chyba zbyt poważnie go wziął) By Stash Ofc. Flaque wytłumaczył mi jak rysować ( ale 100% sam zrobiłem :jezor: ) (CELOWO JEDEN KOLOR!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Projekt grafiki do Warrior Mana (Crackkk chyba zbyt poważnie go wziął) By Stash Ofc. Flaque wytłumaczył mi jak rysować ( ale 100% sam zrobiłem :jezor: ) (CELOWO JEDEN KOLOR!) Hihi, ale oczy to inne będą... BTW: nawet śmieszny lolol. nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Takie sobie paintowe coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 @UP:OMG!Do czego to potrzebne!? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 @Grabarz: prosisz się o warna... zdjęcie własnej dupy też tutaj dasz i nazwiesz to dobrą grafiką? Przecież to, raz, że nic nie przedstawia, to dwa, to jest jakiś tam gradient zrobiony w 3 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi