Firemark Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dobra, a jak export na modele? wyrzuca z texturą czy co? Tak , żeby wrzucić na c4d ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Moje dwa samochodziki które wyskrobałem dla kolegi Bartas z forum do jego nowego projektu. Zabraniam wykorzystywania ich w swoim projekcie. Pokazuje tylko co mi wyszło :) I z propozycją, mogę wykonywać grafikę samochodów za kredki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Teoretycznie mozna wyeksportowac normal mape i wladowac jako texture, albo zredukowac liczbe polygonow i wyeksportowac do odpowiadajacego nam formatu zeby potem zaimportowac w cinema czy 3dmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Matka gdy to zobaczyla, powiedziala "Niektorzy to maja talent, w czekoladze rzezbic?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Taka o to platforma.(pierwsza grafika do mojej gierki,oprócz bohatera,ale jego nie pokażę.xP). Nie zezwalam nikomu na użycie w swoim projekcie, ale jak ktoś poprosi mogę zrobić podobną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nie zezwalam na użycie jej w swoim projekcie Wait, what? Japan style :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Poxi, tyle, że Stasiu nie jest idiotą. Gibon napisał, że nie zezwala na używanie tej graficzki w waszych projektach, co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 az gdzy on uzyl slowa "swoim", tak wiem o co mu chodzilo, nie jestem kompletnym idiotom. Jak to sie tak na szybkiego czyta, to da sie zrozumiec "nie pozwalam uzyc tego w mojim projekcie". I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jak to sie tak na szybkiego czyta, to da sie zrozumiec "nie pozwalam uzyc tego w mojim projekcie". Tak tak, polski trudna język (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 To może zacznij czytać ze zrozumieniem, panie lingwisto. Swoim =/= moim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja z tego zrozumiałem , że lubi fetysze z własną siostrą w pralni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie roztrząsajmy kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Co tak cicho ? Zeby nie bylo offtopu : Grafa na poziomie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 poziom srednio-niski... http://img410.imageshack.us/img410/1470/zimagory1hw9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 to twoje dzieło ?? Te drzewka chyba są takie same, a te w tle mają jakieś dziwne kwadratowe tło. Ale niebo i góry są świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No i drzewa stoja w jednej lini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Drzewo i materiał śniegu lipne, reszta bdb. Tylko daj wersję z aa (albo chociaż nie w jpg, bo na górach (krawędziach gór) jest taki szum, że... :P). Pablo: Reklamujesz grę PsichiXa w sygnaturce :) ? ------------------------------------------- A dam edita, szkoda postu :P Oj Dawidku czyżbys zazdroscil ? Po Twojej wypowiedzi mam takie odczucie <hahaha>Zazdrościł O.o ? A żeś dowalił... :P Kuba: Przeczytaj kilka ostatnich stron w temacie "2012" (zapowiedzi) - PsichiX robi komercyjne projekty żeby zebrać kasę na serwery, silnik jak i większość kodu jest również jego. Pablusia jest część pomysłu :) I nie kłóć się, bo sam wiesz, że to dzięki PsichiXowi ten projekt ma szanse wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Pablo ma jakiś wkład w tym projekcie. I nawet chyba ja też kiedyś coś przy tym grzebałem od strony graficznej, ale stare dzieje... nawet nie kojarzę kiedy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Drzewo i materiał śniegu lipne, reszta bdb. Tylko daj wersję z aa (albo chociaż nie w jpg, bo na górach (krawędziach gór) jest taki szum, że... :P). Pablo: Reklamujesz grę PsichiXa w sygnaturce :) ? Oj Dawidku czyżbys zazdroscil ? Po Twojej wypowiedzi mam takie odczucie <hahaha> Zreszta to jest projekt Native Studio wiec splyn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 To wy nadal robicie Soulland'a. O_o Myślałem że projekt upadł do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 pffff Post nic nie wnosi do tematu. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 2 starsze zdjęcia (18.01): http://www.south-lemon-studio.com/solmis/jan/006.jpg http://www.south-lemon-studio.com/solmis/jan/007.jpg Dzisiejsze fotografie: http://www.south-lemon-studio.com/solmis/feb/001.jpg http://www.south-lemon-studio.com/solmis/feb/002.jpg http://www.south-lemon-studio.com/solmis/feb/003.jpg http://www.south-lemon-studio.com/solmis/feb/004.jpg http://www.south-lemon-studio.com/solmis/feb/005.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 1 i 2 bidne, 3 całkiem całkiem, 4 słabe, 5 - powinno być zrobione bardziej od lewej, żebyś ujął troszkę więcej terenu w tle, ale całkiem ciekawe, kolejne biedne - jakby było zrobione bardziej od dołu, aby było widać niebo było by ciekawsze, ostatnie - również - takie piękne zdjęcie, tylko żeby było ostrzejsze i z widokiem na "horyzont" (bardziej od dołu). :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Rozumiem, że oceniasz tylko te zdjęcia z wczoraj (07.02.09)? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 5 najladniejsze anyway, zasyfiala ta polska :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Nie no, wszystkie po kolei opisałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerspeed Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 W zasadzie to miałem tego nie pokazywać, ale :jezor: moje poważne pierwsze próby z tabletem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 zajefajne :P Ja jak kupiłem tablet to taki szajs że w ogóle nie dało się na nim rysować :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jeśli to było rysowane tabletem, to ja jestem Tuxman. Jak dla mnie to skan twojego szkicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 A tu efekt moich nudów... Fajne czy nie fajne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi