getStringFromObject Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Inspirowane "Złodziejem czasu" Terrego Pratchetta. Od lewej: Chaos (to ten malutki kleks na niebie), Wojna, Śmierć, Zaraza, Głód. Niestety nie mam skanera wiec slaba jakosc :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wątpię, żeby nawet ze skanerem była dobra jakość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Pierwsze dwie postacie od lewej wymiatają. Wrzuć jeszcze jak masz podobne rysunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Pierwsze dwie postacie od lewej wymiatają. Kleks i krasnal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kleks i krasnal? Czytając parę twoich postów dochodzę do wniosku że albo masz jakieś kompleksy albo nie masz nic do roboty jak tylko marudzić i narzekać. Aktualnie mam duzo nauki i brak czasu na rysowanie, to powstalo na fizyce :/. Jak cos skrobne nowego to wysle. Spoko,sądziłem że masz jeszcze pare już gotowych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Aktualnie mam duzo nauki i brak czasu na rysowanie, to powstalo na fizyce :/. Jak cos skrobne nowego to wysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 @pan gibon Przepraszam za mój styl, ale nie jestem tak zręczny jak niektóre naczelne. A tak swoją drogą edytowanie postów by odpowiedzieć na poprzednie naprawdę utrudnia czytanie i obcowanie z tym forum i moderator zwykł za to karać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ukradłem Staszkowi-Fistaszkowi styl i zrobiłem ałtoportłet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 oto mój rysunek reki, mojej oczywiście , lecz wygląda ona trochę inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 strasznie chude palce w stosunku do dloni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 oto mój rysunek reki, mojej oczywiście , lecz wygląda ona trochę inaczej strasznie chude palce w stosunku do dloni I kciuk jakby tak, nie na swoim miejscu. Chyba że to palec u nagi, no to tak, tylko jak @Hunter wspomniał trocha za chude no i za długie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ponieważ zrobiłem Palce w dużej odległości i musiałem powiększyć całą dłoń, a kciuk powinien być niżej więc wygląda jak palec u nogi moze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Mutant, mutant! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 @Flaque- Czy to koszulka AcosC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 moja sygna ordżinal by me !@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 @Flaque- Czy to koszulka AcosC? Wat. Alice in Chains. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bo mórzyńska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nowy avatar... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 moja sygna ordżinal by me !@! A czy czasem nie pisałeś, że K-Devil ci ją zrobił? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Coś tu cicho ostatnio... Przyznam, że programik Zbrush wymiata - żadnych cyferek, żadnych prztyczków (no może kilka) jak to w większości programów do 3d bywa... Tu tylko zasuwasz po tablecie jak ci ręka poleci. :D Aż się podnieciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Łoł łoł, jak maska na Halołyyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Na poczatku wyslalem ze to zdjecie Oo, potem zobaczylem pixele, ale LOL, piekne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Na poczatku wyslalem ze to zdjecieHehe, to KubaGM mówisz, że szukał wielkiej stopy i znalazł Monstera i mu fotkę zrobił? :P hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Och tak, to jedyne wyjaśnienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Mi chodzilo ze to wyglada jak zdjecie statuetki z wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Nie wygląda nawet jak się ją zobaczy pierwszy raz, ale i tak ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Coś tu cicho ostatnio... Przyznam, że programik Zbrush wymiata - żadnych cyferek, żadnych prztyczków (no może kilka) jak to w większości programów do 3d bywa... Tu tylko zasuwasz po tablecie jak ci ręka poleci. :D Aż się podnieciłem. lol! słyszałem o nim dużo , ale nie wiedziałem że można zrobić takie coś o_O. Ile to robiłeś i ile masz Zbrush? Mam nadzieje , że twoje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Zbrush?... Hmm.. szczerze powiedziawszy to ok. 20-30 min. xD Robiłem to... gdzieś koło 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Czekaj. Jak on działa? Na polygonach , czy na lowpoly obiektach i dodaje do nich mapy normal/parralax? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 ładujesz gotowy model - w tym wypatku popiersie faceta - a potem rzezbisz korzystajac z gotowych narzedzi, ale nic nie stoi na przeszkodzie by zaladowac wlasna grafike jako maske pedzli. a jak to dziala - zageszczasz model a narzedzie zgodnie z maska wypuklosci oddzialywuje na wybrany fragment modelu. chcesz zrobic blizne przez pol twarzy - no problem, rachu ciachu, i typ ma ladna szrame przez pysk... a co do graficzki - wzorowales sie na diablo? nawet fajnie wyszedl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi