ZeroXbot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No mieczyk to to na pewno nie jest, ale sztylecik piękny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 RD6, w 3. rękojeść za krótka. Kuba, Fajny. Taki a'la Prince of Persia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Kuba: twoj poprzedni mieczyk byl o wiele lepszy, ten jakos z tym niebieskim nie pasuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wiesz... Bo on "magiczny" jest. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 KubaGM mi się podoba taki niebieski, tylko jest zakrótki, ostzre powinno być znacznie większe co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 czy to jest logo dla unreal tournament :X ? poza tym trochę za ciemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zdecydowanie za ciemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 dzikie to to, wyglada jak obrazek w inwersji (odwrocenie kolorow) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 inwersja tego jest za to za jasna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Widzę jakieś niebieskie kropki, co to ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @Kuba: Bardziej sztylet. Nie wiem jak inni ja zastrzeżeń nie mam ;) Pracuj dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Japanstache XivroX tak myślałem, że za ciemne, w obecnej sytuacji najlepiej to wygląda jak będziemy patrzyli na monitor z góry, wtedy jest jaśniejsze :jezor: (mówię serio) PoxiPol co ty masz za jasność monitora ustawioną, ty masz w ogóle LCD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @ kuba: Heh, ciekawe z czego zrobiony jets ten mieczyk ze taki niebieski :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Tak mam LCD, ale stare i przy tym strasznie ciemne. Widzę niebieskie kropki i takie jakby paseczki koło nich :D Ok, rozjaśniłem i zobaczyłem napis Unreal. Nawet ładne :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Hunter, a ja wiem?... nie mam pojęcia. p: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 w grach to zazwyczaj Mithril jest niebieski, :) a że tak świeci to może umagiczniony, czy coś takiego... ED: poza tym czy ktoś grając w prince of persia pytał się z czego jest miecz którym właśnie nawala xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja zawsze pytam, zeby nie machac podrobką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 @ZeroXBot - Ładny shading, nawet bardzo :jezor: . @KubaGM - Fajny pomysł, nawet bardzo :jęzor: W ogóle nie wiem, który z nich wybrać ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Star: Ten mieczyk to ja juz pare stron wczesniej dałem :D widocznie nie zauważyłeś :P Indrycho: Strasznie to ciemne, a co za tym idzie słabo widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 @Indrycho: To to? I zrobione na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 @Indrycho: To to? nie, moim pomysłem było zrobienie napisu Unreal, ale tak żeby było go widać tylko dzięki czemuś w rodzaju podświetlenia, jednak bardziej widocznego na krańcach charakterystycznych zakończeń tej czcionki, w zasadzie mi się udało, jednak wyszło za ciemne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Jest to mój pierwszy rysunek w pixelart. Mieczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Cieniowanie okropne. I czy aby na pewno to pixelart? Wygląda, jakbyś strzelił tu dwa gradienty, w dodatku jakieś takie dzikie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 brzydkie , okropne i w ogóle (teraz komentarze innych użytkowników oraz maxiusa (ziomalka1996) wrzucających na mnie bo się nie znam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Poprostu złe to ... Nie widac sladow cieniowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 KubaGM, ja ten design miecza/sztyletu widzę któryś tam raz. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam a to moja graficzka Poskładanego ludka z bronią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A co on ma w rece ? To jakis rodzaj mieczA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ja tu widzę tylko gotowego ludzika z dorysowaną tarczą (otwórzcie w paintcie i sami zobaczcie) co oczywiście nie oznacza że ci nie wierzę że sam go zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Taki jakiś miecz :). To znaczy postać składa się oddzielnie z elementów ręce, nogi, głowa, tarcza i miecz - te dwa ostatnie na prędce zrobione bo sprawdzałem silnik, ludzik taki płynny ładnie się zrobił gdy rotate wziąłem na quality 9, wcześniej był pikselowany wyraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi