Curchack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 ciekami mnie tylko o d kiedy shotguny maja celownik :D Coś tam na tych shotgunach jest :P http://en.wikipedia.org/wiki/Iron_sights#Shotgun_beads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Moze to nowy typ na potrzeby XXI wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Strasznie niewyraźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 :) Dobre nawet graficzki ale mają chyba za mały kontrast w porównaniu z podłożem i się lekko maskują z nim. Chyba że tak miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 To "podłoże" to tło sprajta, jak coś jest niewyraźne to zawsze można odpalić painta i zmienić kolor. Graficzki słodkie, fajnie by się grało na rozdzielczości, która kilkakrotnie by je rozpikselowała ^O^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 To nie jest podłoże tylko zwykły background, czołgi są "niewyraźne", bo mają się maskować z podłożem pustyni. @UP: chodzi, Ci o powiększone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zbyt jasne kolory.. bardziej żywe, mocniejsze i będzie git :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 @UP: chodzi, Ci o powiększone? Chodzi mi o to, że fajnie by grafika wyglądała w grze, w której podczas full screena grafika rozciąga się żeby wypełnić ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A co myślicie o tym? :D Świeże przed chwilą robiłem =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Brzydkie. Dziki kształt, kolory do siebie nie pasują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 A co myślicie o tym? :D Świeże przed chwilą robiłem =) A jesli moge zapytac to co to jest ?:D Bo nie wiem jak oceniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 to chyba jakiś statek kosmiczny, ale przydałoby się go dopracować z grubsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 heh dzięki za ocenke ;D wiedziałem że jest złe i chciałem zobaczyć co musze poprawić i czegu musze sie jeszcze nauczyć xD Pablo: Statek kosmiczny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Brzydkie. Dziki kształt, kolory do siebie nie pasują... dokładnie, statek to nie choinka obwieszona lampeczkami w stu kolorach. Tu jest fiolet, tu jaskrawy seledyn, a tu czerń. Kolory powinny ze sobą odpowiednio "zgrać". Pozatym samo cieniowanie jest jakieś dziwne... czy to jest w ogóle pixelart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 czy to jest w ogóle pixelart? Zgadnij: dokładnie, statek to nie choinka obwieszona lampeczkami w stu kolorach Skąd wiesz, widziałeś kiedyś statek kosmiczny kosmitów? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 dobra nie kłuccie sie bo i tak wiem że nie jestem dobry... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jak inni mają swoje statki kosmiczne, to ja też sobie jednego zrobiłem :P Od razu mówię, że nie jestem zbyt doświadczony w robieniu tego typu rzeczy(co od razu widać). czy to jest w ogóle pixelart? Po automatycznym gradiencie, można od razu spostrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nawet fajny ten statek, jest dobrze jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 @daniel Całkiem sympatyczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Przecież to człowiek w kapturze ćwiczący aerobik, tępaki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jakby tak na to popatrzeć to faktycznie ^^, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nikas moim zdaniem 2 jest lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 A mi się nie podoba nazwa drugiego pliku. No i drugi domek oczywiście lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 nazwa jest taka bo mam już jakiś plik o nazwie "blok" w moim upku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 a co do mini strzelb: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Nie chce być upierdliwy, ale od razu rzuciła mi się w oczy ta cienka rurka pod lufą, i pytanie gdzie w takim razie zmieszczą się naboje :P (dla laików - ta rura pod lufą w strzelbach to właśnie nic innego jak magazynek) Co do samego rysunku to nie mam większych zastrzeżeń, chociaż nie rozumiem czemu ograniczasz się (i to nie tylko tu) do GM-owej palety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 to tutaj macie minimini ak47... mini... mini... mini... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 HAHA! ukradnę wam i dodam do swojej gry! cha cha! Ale tak na serio to nawet ładne to. A co do kosmitaka(-ów)(?) ew. statku jest kosmiczny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi