lenin Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 @UP: Dobre :) Zrobiłbyś to szersze, bo po wstawieniu jako tapetę zbyt wielka pikseloza mi się tworzy ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ian Whyte: Ładne tylko powiększ tak jak powiedział lenin. Chyba sobie ustawie to jako tapetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 nowe logo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mogę dołączyć do klanu? Logo ładne, kładziejko. Napis tylko jest brzydki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mogę dołączyć do klanu? nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 A taki king koopa (Bowser) z mario w pół ludzkiej formie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Zychu: Fajne logo, ale tak jak napisał Harv, napis jest brzydki, wogóle nie pasuje do reszty ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 LionX: Takie... kurcze, aż trudno to wyrazić słowami:D Malutkie nóżki i stopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 LionX: Takie... kurcze, aż trudno to wyrazić słowami:D Malutkie nóżki i stopki. A tam bo to nie człowiek jak już pozwiedzałem to pół człowiek ale stopę ma jak zwierze XP w każdym razie macie kolorową wersie i lekko pocieniowaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Gubisz proporcje. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Gubisz proporcje. =) Fakt ale praktyka czyni mistrza a ja się wciąż uczę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ludzki bowser. Przyznaj się, oglądałeś ten crapowaty film SMB. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Ludzki bowser. Przyznaj się, oglądałeś ten crapowaty film SMB. ;p Też ale nie dlatego go narysowałem, dziewczyna mnie oto poprosiła :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 LionX, ale kurcze. Cały czas robisz te same błędy. Weź, może poprzeglądaj jakieś tutki, albo poszkicuj różne części ciała bez konkretnego celu. Zacznij od głowy przechodząc przez tułów do pozostałych kończyn. Poprzeglądaj też różne galerie, np. deviantart.com czy polski digart.pl. Na prawdę oglądając cudze prace można się sporo nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 LionX, ale kurcze. Cały czas robisz te same błędy. Weź, może poprzeglądaj jakieś tutki, albo poszkicuj różne części ciała bez konkretnego celu. Zacznij od głowy przechodząc przez tułów do pozostałych kończyn. Poprzeglądaj też różne galerie, np. deviantart.com czy polski digart.pl. Na prawdę oglądając cudze prace można się sporo nauczyć. A jak myślisz że robię :3 no ale problem w tym też że już tak często nie rysuje jak kiedyś poza tym ja nie zauważam błędów w proporcji nie poradzę XP dla mnie jest proporcjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Miało być groteskowo, wyszło słodko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Zabójczo wyszło. Aż chce się umierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 heh,dopisek wymiata,nie ma co ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 I jeszcze biorąc gotową paletę kolorów... http://img357.imageshack.us/img357/928/smiercc14143lx5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Takie sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Bardziej nadaje się to do galerii treści, ale i tak nieźle. Dopisek najlepszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 http://south-lemon-studio.com/solmis/oct/ Moje pierwsze zdjęcia. Pomyślałem, że wrzucę... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 z tego mogło by wyjść coś fajnego, jednak brzydko to wygląda z tym 'ucięciem' łodygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dzięki za słowa krytyki... :] To moje pierwsze zdjęcia, więc chciałbym wiedzieć co poprawić, co jest źle itd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 w niektórych tło jest bardziej wyraziste niż motyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Czwarte i piąte są najlepsze. Reszta pada. Nic tam prawie nie widać, kawałek kwiatka, krzaczka czy czegoś tam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 E tam z kwiatkiem jest dobre, tak jak i z pająkiem i tym grzybem. Choć światło miałeś nie najlepsze to i tak fajne wyszły te fotki. Następnym razem poczekaj na ostatnie godziny słońca i dopiero rób foty. (Musi być ładna pogoda) Wtedy będą najlepsze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Mój kolega rysuje takie zarąbiste rysunki (na kartce ^^) Jak jutro pójdę do szkoły to narobię fotek tych rysunków moim fonem i wrzucę na GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Października 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Oj, może lepiej weź aparat, bo jakość będzie ważna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Właśnie mi się przypomniało że jutro jadę na zawody ^^. To mu napiszę na GG żeby porobił foty obrazków i mi wysłał to tu wrzucę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi