Exigo Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Proszę bardzo.. tak wyglądają 'odstępy' pomiędzy kolorami : Miłego pixelowania :thumbsup: . Edit: Jak chcesz więcej, to game maker ma wbudowany edytor graficzny i tam jest taki... 'filtr' - dzięki niemu można zmieniać np. z niebieskich odcieni na czerwone itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 niektore gry sa naprawde inspirujace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Heh, nie powiem - słitaśne :D 10/5 ;) Copo chyba jest tak dobry jak Tymon w pixarcie, zgodzicie sie ze mna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ooo A nie dawno oglądałem bloodrayne i grałem w gierkę :D grafika kozak 5\5 ;) PsychiX: A masz gdzieś jakieś prace Tymona? Bo ja jeszcze chyba nigdy nie widziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Dawno jakies widzialem, ale tez sie tak wlasnie zastanawiam czy copo nie przebil juz poczciwego Tymcia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 nie, no... bez przesady... jeszcze troche mi brak, przedewszystkim wprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Tymon się opiernicza. copoconaco dobry grafik bo się nie opiernicza. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 copoconaco, jak zwykle świetna grafika, aż mi się zachciało w BloodRayne zagrać :) P.S. Nie no ja sądzę, że Tymon jeszcze tutaj dominuje w pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Tymciu juz powiedzial prawde - obija sie przez co inni go przebijaja (na razie jeden). Tak dalej! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No to niech se przebijają. Mi wcale nie zależy. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Fakt faktem: Leniwy GMclanowy Tom Cruise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 No już, już. Zejdźcie ze mnie i zajmijcie się grafikowaniem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ej. Jakoś Cie trzeba zmobilizować i ruszyć do pracy, nie? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 I po co? :3 Róbcie sobie, róbcie. Mi nie zależy, mówiłem. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 niektore gry sa naprawde inspirujace: Fajnie, że pokazałeś etapy tworzenia tego rysunku. Na tej podstawie możnaby stworzyć ciekawy artykuł :) Grafika oczywiście 10/10. Fenomenalna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Popieram zdanie przedmówców, 10/10, rób dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 OMG! copo robisz świetną grafikę! Ten obraz na 5. Btw. Bardzo mi się podoba grafika z twojej gry z tymi robotami. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 A ja mam za szybki internet i sie nie animuje, bo sie wczytuje od razu całoś, a niestety gify z GMa mają to do siebie, ze sie nie animują :) Nie wiem, czy czas mają ustawiony na 0 czy jak, ale zawsze ostatnia klatka sie wyswietla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dawno jakies widzialem, ale tez sie tak wlasnie zastanawiam czy copo nie przebil juz poczciwego Tymcia :P Nie zgadzam się z tobą... ;D @copoconaco: Bardzo fajne, ale nie wiem czemu twoje prace wydają mi się jakieś takie dziwne... ;P Chodzi mi o "kolorowanie". :P Może to dlatego, że dość wyraźnie widać pixele. ;F @topic: Takie sobie prace: Nagłówek strony (z logiem). http://i28.tinypic.com/qyv0vr.jpg - Toksyny ;) http://i27.tinypic.com/2sa109e.jpg - Takie proste menu do gry... ;D EDIT: Moja tekstura użyta w napisie. Tarcza http://i32.tinypic.com/eurepf.png - alternatywna wersja tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 mucha : http://fc07.deviantart.com/fs30/f/2008/144...by_LXPoland.jpg Gąśnica : http://fc07.deviantart.com/fs29/f/2008/144...by_LXPoland.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @up: fajne... ;f @topic: Dwie wersje tarczy(?). ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Solmis: Od pięciu minut staram się znaleźć różnice... (żart). Lion: Ciekawa mucha, dziwna, ale bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Tarcza http://i32.tinypic.com/eurepf.png - alternatywna wersja tarczy Deska klozetowa i deska klozetowa podwójnie powlekana. Albo nagrobek... Ludzka wyobraźnia jest nieograniczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ludzka wyobraźnia jest nieograniczona. Właśnie widzę... ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Solmis, dlaczego ta tarcza jest marmurowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @up: Bo to nagrobek. :sp_ike: EDIT: A tak na serio to tak jakoś. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 A nikt już trochę nic to nie dawał to ja sobie wrzucę taki stateczek który narysowałem w tzw. Pintchat ogólnie nic specjalnego i niema czym tu się chwalić :/ http://data.furaffinity.net/art/lxpoland/1...nd_capture2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 LionX ten link nie działa :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 @up: Zabezpieczenie przed hotlinkowaniem... 1. Wejdź w link. 2. Usuń "http://"... 3. Naciśnij ENTER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 hehe, trzeba było tak od razu ;) a statek fajny i ciekawa technika rysowania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi