starhedgehog Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ja też za zamknięciem ,moich bazgrołów nie chcę tutaj wrzucać . btw. Może zrobić takową ankietę - Czy zamknąc galerię grafik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ludzie, czy wy naprawde tego nie rozumiecie?! Boze... ja już nie wiem, was śmieszą chyba tylko żule którzy się przerwacają na łąwkach i głupie obrazki z podpisem "lol" albo teksty o twojej strej. Załamałem się waszym poczuciem humoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ludzie, czy wy naprawde tego nie rozumiecie?! Boze... ja już nie wiem, was śmieszą chyba tylko żule którzy się przerwacają na łąwkach i głupie obrazki z podpisem "lol" albo teksty o twojej strej. Załamałem się waszym poczuciem humoru...Rzeczywiście, zdjęcie usera z dorysowaną w Paincie chmurką z napisem "WTF?" to świetny przykład inteligentnego humoru. Takiego dla wyższych sfer, którego niewtajemniczeni zrozumieć nie mogą. Przepraszamy Cię, że jesteśmy na tyle głupi i ciemni, żeby nie załapać tego subtelnego dowcipu i się z niego nie śmiać do rozpuku. Naprawdę, przykro mam. A teraz wracamy do tematu i przestajemy spamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 A teraz wracamy do tematu i przestajemy spamować. nie. Własnie nie chodzi o to ze to nie jest trudne do skumania.To bardzo proste. Naprawde, warto spróbować. Postaraj się Maxim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przerobione zdjęcie Bambi z google :D A tu za czasów grania w Mmorpgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Wygląda jak rodem z tr3ndiroshoffegifydlakrejzinastolatek.blog.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 @LoseKK: uch. Śmiszne rly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie było co robić.. postanowiłem zacząć robić gierkę mniej więcej na temat "tank wars" ale z lufą którą można kręcić... zrobiłem takie działko plazmowe ale nastał problem... <_< moje skille związane z game maker'em są zbyt małe. :crying: .. więc co z tym zrobić?, dodać do użytku publicznego B) ... może ktoś by chciał zrobić ze mną gierkę? :P.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 może ktoś by chciał zrobić ze mną gierkę? tongue2.gif.... Ja! Jeśli robisz grafę B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Poprawiłem trochę wodę, którą pokazywałem ostatnio, możecie teraz ocenić? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Już lepiej by wyglądało, że im głębsza woda tym bardziej rozmazana ta tekstura piasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Teraz to jak jakiś niebieski papier wygląda :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Wygląda jak ufarbowany materac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ma mi to przypomina piasek taki jak na plaży tylko że ufarbowany na niebiesko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Kolorowy piasek ^_^ Nie znacie sie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Niebieska krew motorowerowe super-kosmity. Ble... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moje dzieło zrobione w 5 minut w Paincie ;) Kosmos (a raczej nasza planeta ;)): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Och jej, piękne. Zabieraj się z tym do Yoha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @Sirluki: Nie przypomina mi to za bardzo wody. :mellow: @TuxMan: Radzę ci następnym razem posiedzieć nad pracą przynajmniej godzinkę a nie jakieś bazgroły dajesz. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Uh ,Oh ,jakie piękne .... Dla mnie uploadowałeś śmiecia :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Lineart narazie, futurystycznego czołgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zbyt symetryczny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 UP@ może taki ma być ? jak dla mnie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 @Nołbadi: taki miał być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nołbady jak już coś :) Ale właśnie ta symetryczność mi się nie podoba. Zawsze lepiej jakby były małe różnice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Najnowsie ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Takie se ,cruel_boy .Właściwie nie wiem ,jak to opisać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Najnowsie ^^. nawet luz, ciekawe ruchy postaci, dokładne. obadaj sobie skeletona lepiej można sie pobawić niż pivotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 obadaj sobie skeletona lepiej można sie pobawić niż pivotem Wat? Mi się tam lepiej pivotem obsługuję, ale co to skeleton? ;>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wtf :twisted: :twisted: :twisted: Widać, że szatan się tu kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi