I am Lord Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Teraz coś ode mnie, 1.5h rysowania w Corel PP i wyszło takie cuś: Nie wiedziałem co narysować na pierwszym planie więc jest pustka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 No a ja coś tu mam miało być na lige ale nie mogłem zamienić To żółte to napisy na pierścieniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 Źle użyte cienie... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 brak cieni, to jest ledwie widoczny gradient... niecale 5 min w cinema, wliczajac chwile w photoshopie na zrobienie napisu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Fan art z dragon lance do mojego fan game. EDIT: Zmodernizowałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 No i cos odemnie: Czas: Ok. 25-40 min Kolory: Nie pamietam z okolo 17 kolorow. Zrobione w: Paincie :P Przedstawia: Nie wiem, według mnie to dwa pytajniki, jeden normalny, drugi odwrocony. Na ogół może jeszcze przypominać słuchawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 brak cieni, to jest ledwie widoczny gradient... niecale 5 min w cinema, wliczajac chwile w photoshopie na zrobienie napisu... Nie mogłeś HDRI image dać? ładniej by wyglądało :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 moglem dac też global ilumination ale mi sie nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 To "cuś" co mam w avatarze w wersji big. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kilka graficzek do nowego projektu ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Fajne tylko że ten dach namiotu trochę za jasny i nie pasuje do reszty. ;) A w jakim programie robiłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wygląda na Painta :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 @up: Jak już to może na Paint.Net i po przeróbce w photoshopie. Ale nie jestem pewien. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 i po przeróbce w photoshopie Oo przecież to są czyste pixele :D A robiłem w gm'owym edytorze - zarąbisty jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Wiem edytor GMowy rlz :P na inne kolory jest duzo odcieni :P A w paincie tylko dwa i trzeba double-tap zawsze dawac zeby ustawic swoj odcien :P w ogole GMowy edytor ma wiecej funkcji :) A graficzek to zadnych nie mam tymczasowo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Przed chwilą powiedzmy, że skończyłem. Free for use. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Aje fajne =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Piękne. Nic dodać nic ująć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Bujaj las, a nie nas. Dodał bym coś jeszcze, ale nie wiem co w sumie. Mało jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 tymon, twoje grafiki są aż za małe na mój monitor :P myślę, że w przyszłości skonstruuję dla ciebie monitory wyświetlające pół piksela, to będziesz mógł mniejsze rysunki robić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 No, ale w sam raz na wyświetlacz telefonu komórkowego. =) EDIT Proszę, dla Ciebie wszystko. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 wygląda jak wyjęte z gba, snesa czy czegoś tam podobnego. klimat, mnie się podoba :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ech moj sliczny tlusciutki robaczek (zgadnijcie jak byl animowany ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ale fajne kurka kiedyś do mojej gry był by świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tymon jaki ostatnio dla mnie miły, szykuje się jakaś straszna niespodzianka dla mnie czy jak ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tak i jeszcze oskarżą mnie o faworyzację. =D copoconaco. Przyjemne, ale sprawia wrażenie nieco płaskiego. Czy może mi się wydaje? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 bo on jest calkowicie plaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Hah, muszę przyznać, że użyłeś ciekawego rozwiązania. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Copoconaco fajnie wyszedł ci ten ruch tego 'robaczka'. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tymon - cień zadługi. Chyba że mur lawituje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi