Patrysław Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ostatnio zajarałem się grafiką komputerową i postanowiłem stworzyć i przkleić ten temat. :) Myśle, że kazdy z was coś tworzy: rysuje na papierze, w Paincie, w Photoshopie, czy robi zdjęcia. Tutaj możecie umieszczać swoje dzieła. Może ja zacznę. :) Trilogy: Time Trilogy: Place Trilogy: Thoughts ... i jeszcze tapetka :) Sour Komentujcie i wrzucajcie swoje prace. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Heh, ciekawe :P Nie wiedziałem że Pat jest na DeviantArt. Ja bym zaproponował wykonać jakiś mały skrypt galerii dla GMC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No ładna ta trylogia, ale cóż ona przedstawia? :D Tapetka też fajna, może coś mojego też wrzuce :) EDIT: Jestem za galerią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 http://gnysek.wow.net.pl/index.php?p=galeria&album=alb_100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No ładna ta trylogia, ale cóż ona przedstawia? :D Trzy rzeczy określające to, co się dzieje wokół. :) Czas, miejsce i myśli (tudzież uczucia). http://gnysek.wow.net.pl/index.php?p=galeria&album=alb_100 Najlepszy jest Daxter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Eleganckie, nie ma bata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Efekt zabawy GIMPem: Click Nieco dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 no a ja pokaze foty jakie na zuzlu udało mi sie zrobic http://two.fsphost.com/grygorz/ - fotorelacja z zuzla stal vs lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 http://s73.photobucket.com/albums/i239/marmot_pl/3D/ Efekty moich zabaw w 3D ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 a oto ikonki które przed chwilą zrobiłem :D nie są najwyższej jakości ale robiłem je niecałe pół godziny EDIT no i jeszcze tapetka https://gmclan.org/uploader/921/super_tapeta.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 No to i ja się pochwalę moją tapetą. Troche wycinania, parę filtrów i po sprawie. Mam jeszcze jedną, ale nie pokazuje jej publicznie, bo wstyd (za tą zresztą też). XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Hooah, chyba moja najlepsza grafika :P Click A reszta już taka sobie. Click Click Click Wszystko robione za czasów gdy siedziałem na forum silenthillowskim, więc stąd prace są dziwne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Pochwały dla tworzacych ten temat. Niezłe grafiki. W najbliższym czasie też coś przyślę. :bye1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 fakt dziwne troche te obrazki pietrus ale mnie sie wydaje że 2 jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 No, to teraz parę fotek: Tobacco & Pipe, Tobacco & Cigarette Paper i Glasses. --- @Nicolas: tapetka fajna, tylko trochę kiepskie rozmieszczenie napisów i zbyt duża różnorodnośc czcionek. :) @Pietrus: ostatni obrazek najbardziej "sajlenthilowski". :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 no to ja dodam jeszcze jedną tapetke https://gmclan.org/uploader/921/super_diablo.jpg no z tym było więcej trudności :mellow: niż w reszcie nie udało mi sie uzyskać takiego jak chciałem wkońcu robiłem to w paincie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Powinieneś to wyglądzić z tłem. Poza tym, zbyt przebajerowana z deczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 I dziwnie wyglądają te białe granice naokoła samuraja czy kto to tam jest :P Za to tapetka Nicolasa bardzo mi się podoba, ale i tak nie wzięłabym jej na pulpit - chłopak w workowatych spodniach, z wojowniczą miną i wielgaśnym mieczem to nie to, co napawało by mnie dobrym humorem po włączeniu komputera :P A ta grafika, którą pietrus nazwał "najlepszą" jest rzeczywiście świetna - jak na nią patrzę to robi mi się coś dziwnego z oczami :P, ale o to właśnie w tym chyba chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 sympatyczne zdjęcie mego pupila myśle że nadaje się nawet na pulpit pies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 tak wiem brzydko to wygląda ale to dlatego że jestem leniem i niechciało mi sie tego poprawiać kiedyś to może poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Niedługo mistrzostwa świata w piłce nożnej, a więc... http://www.deviantart.com/view/32710329/ [fałszywa skromność]Strasznie dużo czasu mi to zajęło, ale nawet fajnie wygląda. :D[/fałszywa skromnośc] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Sympatyczni ci piłkarze :P A ja mam lepsze zdjęcie pieska :P W prawdzie pies nie mój, a zdjęcie robił kuzyn (to właśnie jego pies), to i tak jest się czym pochwalić :P http://img106.imageshack.us/img106/7159/nico24mn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 pewnie jego predkość maksymalna to 150 km. na godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 pewnie jego predkość maksymalna to 150 km. na godzine ja mysle ze troche przesadzasz z predkoscia minimum to 350km:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 A oto mój komiks który zrobiłem dosyć dawno ^^" mam nadzieje że się spodoba ^^ Part01 Part02 Part03 Part04 Part05 Part06 Part07 Part08 Part09 Part10 Part11 Part12 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 obrazki fajne ale o co w tym komiksie chodzi to niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 obrazki fajne ale o co w tym komiksie chodzi to niewiem Oglądałeś kiedyś chłopie Króla Lwa ?? I Back to the Future ?? pozatum z tego co się orientuje to nie znasz angielskiego... to się więc nie dziwie że nie kumasz go... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 nie oglądałem króla lwa:/ ale angielskiego coś tam umiem ale nie na tyle żeby komiks zaraz zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Proste nie oglądałeś nie rozumiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Hm, gościu co robił lwom znaki na czole przenosi się w przyszłość :D . Niezłe xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi