Thobby Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tytuł: Labirynth Racer 2 Gatunek: Zręcznościowa Opis:Ostatnio stwierdziłem, że warto byłoby w końcu coś skończyć i wziąłem się do roboty, a oto owoc mojej pracy. Nie mam jeszcze pomysłu na głównego bohatera, ale cała reszta jest już praktycznie gotowa. Oddaje więc w wasze ręce wersję beta i prosiłbym o zgłaszanie wszystkich błędów i ewentualnie propozycji, a także o oceny. Download: Download Rozmiar pliku: 1.15 MB Autorzy: Programowanie:ja Fabuła:brak Grafika:ja Muzyka:na razie brak, ale zrobię :P Screeny: Nowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 nad levelami popracuj w tym sensie że jak na razie żadne z nich labirynthy... zrób je dużo większe i skomplikowane + np. dodaj fog of war i będzie trzeba trochę w nich pobłądzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 @farkraj - widać że nie grałeś w pierwszą część. tu chodzi o to żeby nie dotknąć ściany a bohater porusza sie całkiem szybko wiec jeżeli do tego jeszcze dojdzie szukanie drogi to po pierwsze będzie to zupełnie inna gra, a po drugie będzie nie do przejścia. Nawet na jedynke narzekaliście że za trudna, a tam były roomy wielkości 640x480 i do tego tak nieprzemyślane że połowa labiryntu była zbędna. mi chodzi głównie o poziom trudności :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio14 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Noo prawda, gra jest dość trudna. Znalazłem błąd w pierwszej rundzie: Ogólnie gra jest fajna. 3.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 o, dzięki. już poprawiłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 za trudne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 nigdy nie grałem w tak emocjonującą grę! grafika, gameplay, wszystko na poziomie! zostawiam 66666/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Trochę trudna ta gra. Np: w pierwszym poziomie ten laser. Jak nie wystartujesz w dobrej chwili to go potem nie ominiesz. Moja ocena: Grafika: 3/5 (nie zachwyca. Menu było znośne) Muzyka: 1/5 (nie ma) Grywalność: 2/5 (jakoś gra mnie nie wciągnęła) Pomył: 2/5 (Jakiś pomysł jest. Ale brak fabuły) Ogółem:3+1+2+2=8 8:4=2 Ocena: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 nigdy nie grałem w tak emocjonującą grę! Widocznie zapomniałeś o swoich poprzednich produkcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak nie wystartujesz w dobrej chwili to go potem nie ominiesz a to nie wiem skąd sobie wymyśliłeś. trzeba po prostu poruszać się szybko w jedną i w drugą stronę (wzdłuż lasera) i w odpowiednim momencie skręcić. a skoro to demo i muzyki jeszcze w nim nie ma, to chyba niesprawiedliwym jest ją oceniać, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Hmm, zaskoczyła mnie ta gierka. Dodaj jeszcze tylko parę utrudniaczy, bonusów i popraw grafikę to będzie nieźle. 4/5 z nadzieją, że popracujesz jeszcze nad nią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Spodziewałem się jakiegoś syfu, a okazało się że to nie jest takie złe :P Skołuj lepszą grafikę, więcej przeszków, i ustaw grę na 60 fpsów i będzie nawet fajna gierka. A masz te 5-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Grafika taka sobie 2/6 Game play 4/6 Pare bledow -1 Menu +2 Wiec... 4/6 wychodzi.. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Wg mnie taka sobie ta gra...chociaż poziom trudności trochę wciąga xD daje...a niech będzie 3 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 coś mi się nie zgadza z tą oceną :/ Radio14 - 3 (dał 3.5 ale licze z zapasem) Nikas - 5 Adamentium - 2 Lenin - 4 Dawidds - 5 Kapkap - 4/6~3 Adriann - 3 (3+5+2+4+5+3+3)/7=25/7~ponad 3 jest 8 ocen wiec nawet jak ta ósma byłaby 1 to wychodzi 26/8 i to daje więcej niż 3 a średnia jest podana 2 :( możliwe żeby coś sie popsuło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nie każdy kto ocenia, pisze posta wraz z oceną. Na pewno nic się nie popsuło, a jedynie niektórzy zagłosowali anonimowo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 w takim razie ci którzy piszą oceny w postach nie wstawiają ich :( szkoda bo jak sie patrzy że coś ma 2 gwiazdki to sie nie chce nawet sprawdzić co to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nie działa na Win7 A liczba ocen jest wyświetlana na dole menu oceny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Tylko wiesz, moja ocena jest podana w skali do 10... ;d Ale zamieniając na piątkową to wpiszę już te 4, a masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Prezentuję wam wersję beta. Wszystkie levele zostały już zrobione, teraz proszę was o zgłaszanie bugów, oraz pomysłów na: głównego bohatera, sposób wyświetlania punktów i żyć(ten jest tylko prowizoryczny). Ewentualnie możecie zgłaszać inne pomysły. No i oceniajcie :P E:Zapomniałem o jeszcze jednym. Muzykę i dźwięki dodam w pełnej wersji :D E2:Wkradł mi się jakiś błąd który uniemożliwiał przejście do następnego etapu i z początku go nie zauważyłem, ale już jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi