PoxiPol Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Tytuł: Kropki Gatunek: No-Player/Kibicowanie, HELL YEAH Opis: Pewnego dnia ktos powiedzial do mnie "Mam pomysl na gre", i ja zrobilem : D. Do wyboru mamy 8 kolorow, kibicujemy temu ktory wygrywa. Pierwszy ktory dojdzie do 7 punktow, wygrywa. Gre robilem od godziny 9, do teraz. 5 zdanie. Download: https://gmclan.org/up2845_4_Kropki.html Rozmiar pliku: 4037KB Autorzy: Programowanie: PoxiPol Fabuła: LopIxip, Arius Grafika: Xipolpo Muzyka: Ktostam z newgrounds, Pause(?) Screeny: Zryjcie Najedzcie myszka na stworki na dole ; 3 A i punkty dostaje sie za dobre sprawowanie/wystarczajaco duza kropke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Dorób jakieś animacje walki bo tak nudno się patrzy jak te kwadraciki się powiększają. Muzyka trafiona w 10tkę :P Edit: a już wiem jak oni walczą większy zjada mniejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Animacje walki : O? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No jakieś duperle np kwardacik który zje innego błyśnie. edit: Platek, Wojzak, poxi jadą po równo all po 4pkt YXE ma 0 lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Nawet fajny pomysl, sprobuje cos pokrecic. Ale to jutro. Nikas wlasnie mi wygral : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Fajne to :], ale trochę się monotonnie robi potem. Czwóreczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Poxi był cały czas na prowadzeniu, a tu go z ukrycia WojzaX wykończył! W sumie to nie wiem jaką dać ocenę, bo jak Phoenix napisał trochę to monotonne się robi po chwili, a sama "rozgrywka" trwa kilka(-nascie) minut. Zobaczę, czy coś się zmieni i dopiero ocenię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Wogóle to o co w tym chodzi? nie rozumiem tego za bardzo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 a czemu ja ciagle skacze jak gupi? :0 btw. ktos wciaz rosnie a zadnym punkty sie nie zwiekszaja. EDIT: a nie, flak pekl z przerostu i dostal punkt. szkoda ze flak tu nie ma monobrwi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Ojezu, ależ to nudne. Wojzax osiągnął kosmiczny wynik jednego punktu, a później wyłączyłem grę, jeszcze gdyby ich walka była jakaś bardziej zażarta i nie byłoby fullscreena to bym miał to odpalone dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 zrób wprowadzenie samego siebie, żeby można było się narysować i podpisać chociaż czuje że ten pomysł będzie kosztował kilka zmian w silniczku ale to tylko moje odczucia co do samej gry: występują w niej nieprzewidywalne zwroty akcji xD i spektakularne zderzenia xD 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 @qanaroo - Wiesz ze istnieje magiczny przycisk F4? Sry ze o nim nie powiedzialem, ale mi sie nie chcialo : p @YXE - Ty latasz, gluptasku, jestes duchem. Flak mial monobrew, ale pozniej ja usunalem, bo glupio wygladal. @Powell - Nawet fajny pomysl, zmian w silniku nie bylo by za duzo, ale na pewno gre napisze od nowa, bo w tej wersji sie wkurzylem, i zrobilem kropki na 8 obiektach i tysiacach eventow, a moglem na 1 obiekcie i 2 eventach : p @ZeroXbot - Eh, dodam ze mozna sobie zmienic roomseeda : D @Phoe - Monotonne hmm? Dodam jakies Achivementy, tapety do wygrania itp. Do tego swiatowy kontest, jak w street fighterze, wybierasz swoja druzyne i jej kibicujesz : F PS. Wstawuajcue gwiazdki, a nie tylko mowcie : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Nawet fajny pomysl, zmian w silniku nie bylo by za duzo, ale na pewno gre napisze od nowa, bo w tej wersji sie wkurzylem, i zrobilem kropki na 8 obiektach i tysiacach eventow, a moglem na 1 obiekcie i 2 eventach Czemu tak robiłeś? : o EDIT: Poza tym achievmenty w grze w której nic się nie robi to jednak naprawdę głupi pomysł. No i literówka w podtytule. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Moje podejrzenia wskazują, że propozycja achievmentow była ironią 2+/5 jakbyś zmienił co mówiłe to byłoby z 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Czemu Flak ciągle przegrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 U mnie Flak zjadł całe powietrze i się wszyscy podusili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Moje podejrzenia wskazują, że propozycja achievmentow była ironią 2+/5 jakbyś zmienił co mówiłe to byłoby z 4 "Po co mam zmieniac to co reszta mi kaze, mam zmienic to co ty mi kazesz i to teraz!" Czlowieku, wiesz ze sa wazniejsze rzeczy od tej gry? jeszcze nawet dzis nie zdazylem GMakera wlaczyc, a ten od razu chce lepsza wersje. Anyway, nie lubie cie, i mozesz mi nawet wstawic 1/5, mam to gdzies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Słaba gra. Szybko się nudzi a grafika powala z nóg O_o. 2+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Grafika jest fajna właśnie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Jak dla kogo, ja nie przepadam za taką grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 "Po co mam zmieniac to co reszta mi kaze, mam zmienic to co ty mi kazesz i to teraz!" Czlowieku, wiesz ze sa wazniejsze rzeczy od tej gry? jeszcze nawet dzis nie zdazylem GMakera wlaczyc, a ten od razu chce lepsza wersje. Anyway, nie lubie cie, i mozesz mi nawet wstawic 1/5, mam to gdzies. Cool story, bro Wyluzuj, jezu. Nie kazałem ci teraz zmieniać, ale jak nie rozumiesz to powiem ci to inaczej; "Dałbym 4, jeśli byłaby taka jak mówiłem, a tak dam 2+" Sorry, nie wiedziałem, że tutaj wyrazem sympatii jest dobra ocena wystawiona słabej grze, wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Właśnie Poxi, o co Ci chodzi, powiedział co chciałby żebyś zmienił i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ciesze sie ze wstawil ocenke naprawde. Ale to ze sie wytlumaczyl w stylu "Dalem ci slaba ocene bo nic nie poprawiles" mnie wkurzylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 wstawiłem 3/5. wkurza mnie udawana pikseloza, która jest ostatnio modna na GMClanie (pozwalaja na różne błędy graficzne). imo przydałoby się przyciąganie do siebie tych kropek kiedy są blisko, bo tak często się tylko stykają i się nie wchłaniają. jakieś zdarzenia losowe też byłyby najs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dodaj jakieś losowe zdarzenia, dynamikę akcji i proponuję także zrobić gracza. Tak to trochę monotonne i daję 3/5 ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Czlowieku, bardziej losowej gry nie znajdziesz : ). A playerow jest az 8. Nie rozumiem o co ci chodzi. Dynamike akcji lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 no to, co jest teraz, to powinno być wygaszaczem ekranu, nie grą. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A wiesz co? Zrobie z tego wygaszacz ekranu we flashu. woo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Co to za gra, w której się nic nie robi ? xd Niestety, ale to nic ciekawego :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Poxi, z tym graczem to mi chodziło o gracza którym steruje gracz, i musi wykonywać jakąś czynność aby powiększać swojego kwadrata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi