XxMichałxX Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Nie wiem czy Wam kiedyś to pokazywałem ale kiedyś miałem taki projekt gry pt. Perverted i teraz zamierzam go kontynuować, z tym że będzie 1000 razy lepszy i piszę go z moim pro grafikiem od nowa. To wersja testowa z podstawami, która została: https://gmclan.org/up5208_4_Perverted_Test_3.html . Będzie lepsza grafika i silnik gry. No i co tu duzo gadac. 1 - Piesci 2 - Tasak 3 - Pistolet 4 - Szotgan 5 - Auto R - Reload LPM - Cios/strzał WSAD - Chodzenie (co chce zmienic) Są tez bugi więc się za bardzo nie wbijajcie w obiekty ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A screen są wielkości jednego pixela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy jeśli gra nazywa się Perverted, a za pomocą przycisku 1 coś się pieści, nie powinna być od lat 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 [...] ed: to bedzie: gra od 18 lat mam 18 lat nie mam 18 lat dwa przyciski cos w tym stylu i nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Zawiało Polsatem... Nie jest źle, tylko grafa do dupy, oraz maski obiektów i ich kolizje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 no wiem robie od nowa cały silnik gry i bedzie większa rozdzielczość + lepsza grafika] edek: wtedy byl ze mnie wiekszy noob niz teraz wiec nie umialem nawet kolizji dobrze zrobic edek2: zmieniam nazwe bo zjechana. bo to zboczony znaczy myslalem ze to znaczy zdemoralizowany. podawajcie propy np "Syfiarz" po poslku nazwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Gra od 18 lat Wiek: 13 lat <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 20 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 To odmalował mój grafik w 5 minut, niezłe nie? Powiedział że to jest rysowane "brudnym stylem" ; d\ e: w gimpie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Ja bym to szybciej skopiował z neta od niego. Co do nazwy zlituj się i zmień ją ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 hah, po rozmowie z tym grubasem nie da rady dalej grać, bo ciągle powtarza się ostatnia wiadomość tj "no na co czekasz darmozjadzie?!' Więc za dużo nie pograłem ;/ Grafika cienka, a ta zielona trawa to wogóle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 gra od 18 lat mam 18 lat nie mam 18 lat mam nie mam mam nie mam mam nie mam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Czemu niby Mega Hit? Lol, tasak z tego co pamietam to siekiera : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 ile błędów ortograficznych w tych dialogach aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 dobra michał, jak na ciebie nieźle podoba mi się styl twarzy, gdy z kimś rozmawiamy ode mnie masz 3/5 i rób dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nie zapominajcie że teraz robię od nową całą grę, zmieniam rozdzielczosc itd więc to co jest teraz to gówno wielkie w porównaniu do tego co będzie. ile błędów ortograficznych w tych dialogach aż wstyd że co? Ja bym to szybciej skopiował z neta od niego Chodzi ci o ten obrazek? Jak tak to wiedz że to twór mojego grafika a nie "skopiowany" z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Lol To ja tu mogę powiedzieć że nie kopiowałem z neta, ponieważ pewnie nie zauważyliście ów obrazka w internecie nie ma oprócz tej strony. Obrazek rysowałem sam. Dodam też że rysuję myszką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nazwa gry to będzie Distorted to zakładam drugą zapowiedź a ta moze byc usunieta cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Perverted zmienia się w Distorted. Będzie to taki jakby duplikat GTA London/1/2 z inną grafiką, inaczej zbudowana z możliwościamy którymi nie ma w żadnej z tych wersji - idziesz do sklepu, coś kupujesz, grasz w grę liczbową (coś jak Lotto) pt "Jebus Lejbus".. no i takie życie gangsta. Są atrybuty takie jak głód, zmęczenie, będą samochody no i misje. Będzie się miało szefa. Ma się komórkę też. Z grafiki narazie są 4 twarze: Grafikiem jest MultiDude28 No i będe tu informował o postępach gry. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MultiDude28 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie wziąłem z neta od razu mówię, sam rysowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Po co nowy temat? Wystarczyło w tamtym zmienić ;o Twarze nie najgorsze, ale lepiej pokaż coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 podstawowe błędy ortograficzne w grze/ typu "wziąść". proponuje od tego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Won z takimi tematami ;| Będziesz miał gotową podstawę silniku gry to nam pokażesz, a nie, 3 graficzki nie związane w żaden sposób z samą grą (aczkolwiek nie powiem, ładne), dwa zdania o grze i to wszystko. Temat powinien wylądować w koszu chociażby ze względu na brak screenów. PS: A że tak zapytam, co nazwa ma do gry ala gta? Może i brzmi ładnie, ale to tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Rodaku, gra jest po polsku, to nazwij ja po polsku : ) Ani jedna ani druga nazwa nie ma sensu, i nie pasuje do gry. Znieksztalcony lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 12- i 13-latki robią brutalną grę dla dorosłych. I kto mi teraz powie, że GTA nie ma złego wpływu na psychikę dzieci? =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Dla mnie ta grafika tych kolesi wymiata :P Pomysł ciekawy. podstawowe błędy ortograficzne w grze/ typu "wziąść".- bo to są pewnie niewykształceni gangsterzy. Rodaku, gra jest po polsku, to nazwij ja po polsku-Polacy tak mają że najpierw się czują Amerykańcami, niedługą będą tak jak oni lansować podczas śpiewania aby utrzymać się na tylnych łapach :) 12- i 13-latki robią brutalną grę dla dorosłych-będą potrzebowali DOROSŁYCH testerów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 zrób chodzenie strzałkami Ten "handlarz fajkami" dziwacznie wygląda z góry, z początku myślałem że to jakieś działko obrotowe. Dlaczego nasz gość blokuje się na śmieciach na ziemi (?) - jakieś puszki, pudła, alergię ma na to czy co? Mnóstwo błędów ("odszukaj banku", "jasno zielony" itp.) Cios tasakiem brzmi, jakby ktoś dmuchał do brudnego mikrofonu. Nie ma czegoś takiego jak "szotgan" ani w języku polskim, ani w angielskim. Co to za białe plamy na włosach, twarzy i dłoni naszej postaci? Gołąb go zapaskudził, czy jak? Bug: Jeśli na początku gry pójdziesz do handlarza i weźmiesz od niego fajki dla szefa, a potem dopiero pójdziesz do szefa, to ten każe ci przynieść fajki i nie będzie chciał ich wziąć, dopóki nie pójdziesz do handlarza drugi raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 ale ogólnie może być ciekawie. Lubię top-down, ale tyle już tego... I jeśli nie poprawisz błędów, to trudno będzie o dobre opinie. Tyle. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Mnie odrzuca sam dziecinny koncept fabularny, zagadaj z Japanstachem, na pewno wymyśli coś oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Już współpracuję z paroma innymi osobami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Myślę że jak mu poświęcisz 3 minuty, będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi