Argoo Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Tytuł: Magic Stones Gatunek: Strategiczna Opis: Zniszcz wszystkich wrogów ;p Download: Klik Klik Rozmiar pliku: 4 MB Autorzy: Programowanie: Ja Grafika: Ja i google Screeny: Menu: Gra: Jest to moja pierwsza gra więc nie bądźcie surowi w ocenianiu i nie spodziewajcie się czegoś superowego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Bardzo przyjemny tower defence. Do paska mogłeś wklepać kodzik żeby nie latał poza tym trochę za małe litery ale gra przyjemna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jak na pierwszą grę to nie jest źle, ale zbyt mało urozmaiceń jednak. Mimo iż przeszedłem pierwszy poziom, to nie mogłem zagrać w drugim :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jak na pierwszą grę....jest super:D Chociaż zamiast kamyków mogły być działka:D Daję za to 4\5!Brawo byle tak dalej! EDIT:Lenin musisz mieć 1000pkt,i trzeba niestety 1 lvl jeszcze raz przejść.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 @lenin nie chodzi o przejście poziomu ale o zdobycie wystarczającej ilości punktów. Ja też musiałem przechodzić 1 lev 2x Przy okazji fajne drzewka. Mógłbyś mnie nauczyć takie rysować? @edit a i jeszcze jedno. Zdobywanie punktów jest nieproporcjonalnie trudne do zdobywania forsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 nawet niezłe, jednak takie nudne doszedłem do drugiego lvla, nie chciało mi się zbierać punktów już żadnej muzyczki w tle + słaba grafika 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Doszedłem do 4 levela i natknąłem się na błąd. Kiedy masz mało kasy i przegrasz zostajesz obcięty z kasy, jak masz ją na minusie to nie możesz przejść nawet 1 levela bo nic nie kupisz więc nici z gry chyba że się wczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jeden z sympatyczniejszych debiutów na GMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Gra ma fajny klimat, przyjemnie się gra, ogólnie fajnie :) Jednak ma jeszcze trochę wad, ale no cóż przy pierwszych grach jest to nieuniknione, jednak człowiek uczy się na błędach, robi coraz ciekawsze gry, a u ciebie jako na pierwszą grę jestem w szoczku :D Stawił bym 4/5 ale zawsze pierwszą grę podwyższam ocenkę :) Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Gra mi sie podoba. Niestety mało opcji i urozmaiceń(szczególnie ważnych w takich grach). Moze wyjdzie ulepszona wersia gry? :-> 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Brawo, osiagnales cos, czego ja nie moglem nigdy osiagnac wczesniej. Jeden z milszych debiutow na GMC 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Oprócz tego co powiedziałem wyżej to jeszcze dodam że zainspirowałeś mnie :) Zacznę robić TD. Aha i mówię ci naprawdę fajne drzewka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mi się podoba nazwa :D 4/5, te drzewka fajne, ale one są chyba z jakiegoś tutoriala... bo widziałem już kiedyś takie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Spoko gra. Trzyma klimat grafika nie najgorsza i gameplay też. Zasłużone 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Drzewka widziałeś zapewne na pix.art.pl Jest tam artykuł jak krok po kroku takie stworzyć. Gry jeszcze nie ściągnąłem, zaraz się poprawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argoo Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ooo, nie wiedziałem że dostanę takie dobre oceny i komentarze :D. Naprawdę wielkie dzięki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio20 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo fajna gierka i rzeczywiście drzewka fajne 4/5 Ciężko przejść 7 poziom xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ooo, nie wiedziałem że dostanę takie dobre oceny i komentarze :D . Naprawdę wielkie dzięki !!! No bo odwaliłeś kawał dobrej roboty co tu dużo mówić,pierwsza gra ale ja dziś grałem z pół godziny i doszedłem do 5 lvl,i jutro muszę przejść całą grę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Mam tylko nadzieję, że te wszystkie pochwały nie spowodują, że autor spocznie na laurach, lub jakaś sodówka mu uderzy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 co powiedzieć gra wspaniała lepsza od tych flash'owych a to wielki sukces bo jak widać gry flash idą na przód ale ma trochę nie domówień gra np. nie opłaca się ulepszać kamieni bo kamień +1 = 20(pieniędzy) a ulepszenie kamienia kosztuje 60 razem daje 80 czyli kamień +2 = 80 a dwa kamienie +1 kosztują 40 które są równe kamieniu +2 czyli kamień +1,+1 = kamień +2 -cena- 40 = 80 -cena- oczywiście nie zapomniałem o tym że miejsce na kamień kosztuje 60 ale mamy od samego początku trochę wolnych miejsc i na dodatek 2 kamienie lepiej się spisują od 1 kamienia lepszego trudno mi wyjaśnić czemu i tu trochę ludzi może mnie nie zrozumieć ale powiedzmy potworek ma 3 życia i mamy 2 kamienie to 2 kamienie atakują potwora i ładują amunicję i znowu atakują i jedna strzała leci w powietrze ale (i tu pochwalam grę) strzała się nie marnuje tylko atakuje następnego. Nie będę dawał wyliczeń na następne ulepszenia bo zajmie zbyt dużo miejsca ]:-> Inna rzecz na temat gry jak już ktoś wspomniał jak się przegra to już nie da się grać jeśli ma się poniżej zera Można zrobić tak że jak się zagra w jakąś rundę to się dostaje 100 pieniędzy tak na start bo jak ktoś przegra to nie ma wogóle kasy na budowanie kamieni Fajnie by było jakby był bank z którego można było zapożyczać pieniądze ale czeba oddać. Oddaje z każdej wygranej rundy aż w końcu odda się dług a co do punktów to zrób że się nie traci określonej ilości tylko 10% z twojej ilości Mógłbyś dodać edytora lub że można zrobić własne plansze Ktoś już coś mówił można urozmaicić grę przez różne rzeczy Potwory mogły by być inne chodzi o to że wszystkie podobne są Potworki mogły by mieć atrybuty ale musiał byś dorobić różne działka/kamienie które też by miały atrybuty np. potworek lvl 2 ma mniejsze obrażenia od śmierci a większe od światła i co za tym idzie że zrobisz jakieś działko/kamień który/e zadaje obrażenia od światła. Potworki mogły by atakować kamienie/działka Z tym jeszcze się nie spotkałem ale mógłbyś zrobić że samemu można kupywać potwory które by szły z domku/pałacu którego się broni Pułapki czyli wybuchające miny Otoczenie że na przykład jak atakują te potwory które wyglądają jak zombie pojawia się mgła. To chyba wszystko ale tak na marginesie świetna robota :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 good job ! Chociaż nie lubię gatunku Tower Defence to spodobała mi się ta gra, widać że się postarałeś mam nadzieję że kolejna wersja będzie jeszcze lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 bardzo przyjemna gra :) dam 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Mógł byś wrzucić nowy link do downloadu, bo ten co jest chyba już wygasnął ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nom prawda, i mnie tylko ciekawi, jakim cudem kimonek zagrał ;x btw właśnie dlatego nie wrzucajcie plików na jakieś speedyszery itepe bo później dzieją się takie rzeczy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argoo Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Mógł byś wrzucić nowy link do downloadu, bo ten co jest chyba już wygasnął ;p Nie ma problemu ! Tym razem wrzucę na dwa serwery, w przypadku gdy w pierwszym wygaśnie to w drugim będzie :D First SS: Klik Second RS: Klik Nom prawda, i mnie tylko ciekawi, jakim cudem kimonek zagrał ;x Nie mam pojęcia hehe ... :] A no, przy okazji poprawiłem, że jak ma się pieniądze na minusie to zostaje się wspomożony finansowo ;p Pozdr Argoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko13 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 No nawet może być fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi