pablo1517 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś robiłem razem z Tymonem gre, tematem była kooperacja Maria i Luigiego. Nie ciekawie szło pozatym troche nas tu pojechali jak pokazalismy jak nam idzie. Potem Tymon przepadł (Ciekawe że inni mogli go złapać tylko jakoś ja nigdy nie) ale mniejsza... postanowiłem zreaktywować projekt i napisałem wszystko od nowa, tym razem sam. Oto pokazówka tego co zrobiłem. Mam nadzieje że uznacie ją za lepszą niż wtedy ;) http://kicusiek14.w.interia.pl/M&L%20demo.rar Kotś mi mówił że chyba link nie działa tu macie drugi jakby co http://kicusiek14.w.interia.pl/M&L.rar ekhm... komentujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Kotś mi mówił że chyba link nie działa tu macie drugi jakbyco Mnie jeździli za błędy teraz ja bede. :D Literówke zrobiłes :] jakby_co rozdzielnie napisz :] 2006 - rok języka polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 eeej... no please tylko zobaczcie co to jest no i najlepiej żebyście grali z kolegą a nie samemu. Zkomentujcie gre, wiem że zajmuje aż koło 2mb ale no please! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gierka świetna. :P Grafika - 8/10 (z oryginalnego mario, ale komu to szkodzi?) Audio - 8/10 Grywalność - 9/10 Po rozgrywce z kolegą grywalność się podnosi - ogólnie 8.4/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Wrzuć tą grę gdzie indziej, np. do uploadera na naszej stronie, a nie na interię. Przecież stamtąd się wieki ściąga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Postowałeś w temacie Super Mario Fighter o tym, żeby ci pomóc w grze o mario. Czy to ta? EDIT: Najlepszym i najszybszym ściąganiem z interii to FlashGet. Gdy transfer dojdzie do zera to klikamy pauzę i wznawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Spoko giera! W każdym razie mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 w sumie Kryniak to nie o to chodziło ale czemu nie. tu też przyda sie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Nie działa mi, nie chce się włączyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ale masz jakiś błąd czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Już działa, przedtem, ściągnołem teraz z drugiego linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kurczę, tak jak mówili inni , wrzuć grę na gmclan i daj linka bo nie chce mi się czekać kupe czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Kurczę, tak jak mówili inni , wrzuć grę na gmclan i daj linka bo nie chce mi się czekać kupe czasu. Masz rację,Interia baaaaaaaarrdzo muli. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 a jak tu sie wrzuca xD Jeśli ktoś będzie tak łaskawy (mowie do tych co już ściągnęli) wrzucić tu tą gre bo ja nie mam narazie jak :( Micanser podobno ściągnąłeś... i jak :)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Gierka całkiem fajna, tylko głupio jak sie gra samemu Mi na początku się nie chcialo ściągać, za którymś razem wkońcu zadzialało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 bo jest na dwuch tylko i wyłącznie jak znajdzie sie ktoś mądry co wyjaśni mi pare rzeczy to zrobie net play umiem zrobić tyle żeby gra widziała jak sie poruszają obydwaj gracze itp ale mam problem z netplayem gdy w ciągu gry ma sworzyc się jakiś obiekt... np gdy czymś strzelam to jest instance_create(x,y,cos); ale u tego drugiego gracza ten obiekt nie powstaje i co zrobic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ok prosze bardzo przeniosłem grę na Rapidshare teraz powinno być lepiej... pozatym powiększyłem demko jest pare bajerów i 5 leveli :D. Ale nie martwcie sie :D w pełnej wersji będzie dużo wiecej i leveli i bajerków :D http://rapidshare.de/files/21547951/M_L.rar.html PS: Oceniajcie :D co fajne co lipne...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Wydaje się być fajna ale na PII 500 MHz, 64 MB RAM, Riva TNT2 32MB trochę zbyt wolno działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 aha? a jest cos co można zrobić zeby działała dobrze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Zoptymalizować jeśli się jeszcze da ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 no ok a tak po człowieczemu tzn co??? jak zoptymalizować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Zmniejsz maksymalnie długość kodu, staraj się jak najmniej rzeczy umieszczać w stepie itp. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ojej... to to mnóstwo pracy może być xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Noo, powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Tak dla przypomnienia http://rapidshare.de/files/21547951/M_L.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAcKO Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Rany jaka fajna gra. Sorry za odgrzebywanie tematów ale nie mogę się powstrzymać-Kiedy premiera? Gra super :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Gra jest super! Tylko nazwa powinna być L&M ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 dlaczego Luigi i mario xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Raczej chodzi o ten skrót :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Gierka zapowiada się ciekawie :] Wcześniej nie udało mi się ściągnąć, więc dopiero teraz pisze na jej temat. Pare rzeczy wg mnie powinno ulec zmianie - design poziomu, bo jest troche "bez ładu i składu", i powinienieś troche zwiększyć wydajność gry bo plansze są dość duże co przy lepszym sprzęcie powoduje straszne spowolnienia. Do reszty się nie przyczepiam bo wygląda przyzwoicie ;) Z chęcią przetestuje kolejną wersje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi