Lidzet Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Na początek najważniejsze. Zapomniałem jednego kodu. Pamietam w jedne grze jak robilem dla kolegi to dawalem jakis kod dzięki któremu po wyjscia gracza z poza room wykonywała się jakaś akcja. I zapomniałem tego kodu :D. A dodatkowo. Po stworzeniu World War chce zrobic menedzera żużlowego. I nie wiem jak stworzyc duzo obj_zawododnikow którzy tworzyli by baze danycch. A do tego kluby,trenerzy itd. I to wszystko w obj_gra. Da sie co w GM takiego zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Co do kodu, to jest event :P Other -> Outside Room Drugie, nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidzet Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Co do kodu, to jest event :P Other -> Outside Room Drugie, nie mam pojęcia. dziex chociaz za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 a co do drugiego to kombinowanie ze zmiennymi, tabelami itp. i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Jeśli dobrze cie zrozumiałem to z parentami warto po próbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Do tworzenia bazy danych możesz się posłużyć funkcjami z tego rozdziału. struktury danych np te funkcje będą przydatne: listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi