donway Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Kalkulator w c++, przypominam, że programowanie w tym języku nie jest łatwe :P. Uczę się parę dni i jak dla mnie to kalkulator git ; D. Proszę o komentarze ; d Download ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 przecież tego bodajże uczą na początku każdej książki od jakiegokolwiek języka programowania... to samo i łatwiej osiągnąłbyś w pascalu więc nie wiem po co cpp do tak prymitywnych aplikacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 heh pamiętam jak sam próbowałem stworzyć coś w c++ i zrobiłem identyczny kalkulator.:) Uczysz się z megatutoriala "Od zera do gier kodera" by Xion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 ważne że cokolwiek robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Uczę się stąd :P Ale narazie dałem stopa i teraz uczę się allegro : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 donway (14:53, 26.09.09): Mimo, iż prymitywny to bardzo trudny do napisania jak dla mnie ; D O.O oto moja opinia na ten temat. kalkulator obsługujący 4 działania - bardzo trudny do napisania!? już Lordis bardziej się postarał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 biorąc pod uwagę, że uczę się drugi dzień - tak to trudne : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Ja uczylem sie Delphi pol godziny, i kalkulator zrobilem w 15 minut z latwoscia. Jestem bogiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Nie. Tylko myślisz, że nim jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Trochę poprawiłem kalkulatorek : p m.in. zmieniłem tworzenie działań : ) DOWNLOAD KALKULATOR 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Kalkulator rzeczywiście prymitywny. Coż tu powiedzieć ;p ? Ucz się ucz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Super, musiałeś się chwalić że zrobiłeś coś co można skopiować sobie z neta w 0.0000000666 sekundy. Bluzgam cię i ANtY też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 goń sie E: Kalkulator fajny ale wole tego z MS ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 no to ja też się dołączam do bluzgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Odkryłem bugsa - da się dzielić przez zero ;J Poza tym ten z Windowsa jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Po cholerę to dałeś? Tylko czekać, aż ludzie zaczną dumnie zamieszczać tu programy wypisujące "Hello World", i to jeszcze z błędami ortograficznymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ten kalkulator jest genialny w swej prostocie. Gdyby się dało, to dostałbyś 5/5! Nie słuchaj opinii innych, oni po prostu się na tym nie znają :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 A ty się znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Zrób, aby obsługiwał działania typu 2*(3/4)+7, to będzie przynajmniej warte pokazania ;| Ed: Albo powypisuje: # Po jednym obliczeniu działania nie można liczyć drugiego (tzn. trzeba ponownie uruchomić program) # Zero filtrowania tego, co ci user wprowadza... :| Ani maksymalnej długości, ani filtrowania znaków innych niż liczby, ani blokady dzielenia przez zero # Ikonka wymiata ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ten kalkulator mi coś przypomina... pisałeś go sam, czy za pomocą książki ? A, dodaj pętlę, że jak skończy działanie to niech wróci na początek, bo to trochę denerwujące ciągle włączanie programu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Super, musiałeś się chwalić że zrobiłeś coś co można skopiować sobie z neta w 0.0000000666 sekundy. Bluzgam cię i ANtY też. To teraz ja Ciebie troszkę pobluzgam :) Super zrobiłem coś co można skopiować sobie z neta, tylko zrób coś takiego sam w 100%, ciekawe czy Ci się uda. Nie chwale się tylko proszę o ocenianie, bo dopiero się uczę, nie jak ty "wszystko z neta w 0.0000000666 sekundy". Z takim podejściem daleko dojdziesz. Tylko to mam Ci do powiedzenia i następnym razem jak będziesz chciał umieścić kolejny beznadziejny komentarz w moim temacie polecam Alt+F4... Tiger, sam pisałem : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ale po co oceniac cos, co sie nie da oceniac? Omg zrozum, niektore rzeczy lepiej zostawic dla siebie i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Skończcie już : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Zamykam. Zaraz się tylko jaka kłótnia wywiąże z tego, a ten kalkulator nie jest warty bałaganu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi