Nirvan Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Tytuł: Utopia Gatunek: JRPG Nad fabułą gry pracuję z kumplem ale narazie za wiele nie zdradzę . Powiem tylko tyle że została zbudowana utopia, miała schronić ludzi przed nadchodzącym kataklizmem i po tym miało wszystko być w pełnej harmonii . Wszystko co potrzebowali czerpali ze źródeł na jakich została wybudowana utopia. Kataklizm miał być tak potężny że całe życie na ziemi miało być zniszczone, powietrze tak zanieczyszczone że nie da się oddychać . Wszystkim ludziom w utopii wmawiano że poza nią nie istnieje życie . Dalej zobaczycie później :P Autorzy : Programowanie: Ja Fabuła: Jeden1, and ja Graficy: Ja,LionXDagger Muzyka: Narazie tylko ja Artworker: Slaughter i podziękowania dla Platka, że usprawnił skoki ;) Screeny i projekt na warsztacie in 1: http://warsztat.gd/projects.php?x=view&id=1051 Film z pierwszego testu: Kilka utworów z gry : http://nirvanatytanmcanguns.newgrounds.com/audio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 zniekrztałcone proponuję przejrzeć słownik ortokraficzny. a poza tym, opis niezbyt ciekawy. popracuj nad przedstawianiem fabuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 3 lewitujące postacie, w obszarpanych szatach niszczące wszystko dookoła (Jeźdźcy apokalipsy). Fabuła jest koszmarna, z błędami i nielogiczna a grafika jak to zwykle u Ciebie - plastikowa i sztuczna. Czekamy na demo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Fabuła wcale nie jest zła, jak dla mnie zapowiada się fajnie. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Wiem że fabuła pomieszana, bo trudno mi jest wszystko ułożyć teraz z opowiadania którym dysponuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Hmm... kurde skąd ja ten styl walki kojarze? Na bank z czegoś to wziąłeś bo nawet skill nazwałeś tak samo (Vulcan) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 :jezor: Septerra Czemu prawie nikt nie zna tej gry jak się kogoś pytam? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 O kuuurde, tamta gra była kozacka. Tylko nie przewal tak fabuły, żeby bardzo ciężko trzeba było się wysilić żeby przejść dalej z fabułą (np. pamiętam że trzeba było mieć w jakimśtam miejscu daną jednostkę żeby odkryła przejście dalej, co było niemożliwe jak ktoś grał z góry wybranymi postaciami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie mam czasu na takie żeczy, gra musi być skończona do 19, nie będzie znacznie rozbudowana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Na GameDev jest chyba 8 Twoich projektów - czy Ty je w ogóle kończysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Na GWIII :D no coż, możesz przecież ją oddać na konkurs, a później rozwijać dalej. Fabuła jednak jak koledzy wspomnieli chaotyczna :P Gra będzie opowiadała o histori 4 postaci jest wybranką i musi odnaleść jeszcze dwie takie osoby . A to jak wyjaśnisz? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Grafika bardzo ładna ale właśnie...czy skończysz projekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Na GameDev jest chyba 8 Twoich projektów - czy Ty je w ogóle kończysz? Ancient Dusks skończyłem. Deceased Struggle skończyłem. Gladiators-online za mało ludzi grało na testy . Wiedźmin jak wiadomo zawieszony bo GM za dużo pamięci bierze i nie da się skontaktować z Sapkowskim . The Veterans dawno zatrzymane i teraz jakby Krainy Virgotu to jest to the Veterans . Kroniki Równowagi jak będą fundusze na programiste. Krainy Virgotu zrobi się po tym projekcie na 3GW. Chyba juz nie wygląda tak źle ? @ZeroXbot no moge, moge :P . Musi odnaleźć jeszcze 2 wybrańców a napisane jest że spotyka 2 osoby i 1 jest wygrańcem tam na początku -_- czyli już są 3 osoby ale musi odnaleźć jeszcze 1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 CZyli powinno coś wyjść fajnego.Ale przyznam grafika ładna:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 21 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ech, z grą napewno się nie wyrobie nawet na 5 października, szkoła i te sprawy :/ Jednak postaram się zrobić jakieś demko . Team zajęty i nie ma nikogo od muzyki a więc ja musiałem to wziąść w swoje ręce :D Udostępniam 2 utwory(w grze ogólnie są ambienty): Menu : http://www.newgrounds.com/audio/listen/273646 Walka 1 : http://www.newgrounds.com/audio/listen/273921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Nie są najgorsze lecz nie wiem czy będą trzymać klimat menu może tak, ale obawiam się o bitwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 to z menu konkretne tylko dzwoneczki jakby za głośne i zmieniłbym ostatnie przejscie a raczej dodałbym jakiś 'przejściowy' sampel. ten z walki ma swoje wzloty i upadki, ogólnie średnio mi podchodzi :( może za dużo elektroniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Gra zapowiada się dosyć ciekawie lecz fabuła jest trochę oklepana. Powodzenia w projekcie! Ps. Popracuj nad ortografią ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Wracam do projektu, sporo poprawek już wprowadziłem, zrobilem pare utworow nowych ale zapodam tylko 1 :P Tamtej pierwszej piosenki od walki nie bedzie co dałem prędzej . Edit: Kurde zapomnialem xD http://www.newgrounds.com/audio/listen/330827 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 A co z tą bijatyką i strategią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Odwiedź moja stronke to się dowiesz:P (zawieszone xd) I nie wypowiadać się o innych grach tylko gadać o tej xD sugestje itp. Może ktoś skusi się żeby zrobić do niej fabułę (postapokaliptyka)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 tylko gadać o tej Bardzo fajna, szkoda, że jej nie skończysz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ta stronka jest dziwna,klikam jedną grę pokazuje się inna...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No poprawiłem już :P . Bardzo fajna, szkoda, że jej nie skończysz :( Jak będziecie się interesować nią to napewno skończe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Widać coś że się narazie nie interesujecie :P Nowy utwór http://www.newgrounds.com/audio/listen/331753 bardziej dynamiczny, alep odczas walki wszystkie ładnie wyglądają :) System ekwipunku działa w pełni, trzeba teraz dorobić statystyki postaci itp. Chyba wszystkie grafiki będę robił od nowa zeby ładniej to wyglądało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja np. nie interesuje się, bo gra ani trochę mi się nie podoba (poza tym nigdzie nie jest dokładnie opisana). SAPONem i krainami czegośtam się interesowaliśmy i nie skończyłeś ich. Twoje podejście jest beznadziejne i w ogóle idź spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ja np. nie interesuje się, bo gra ani trochę mi się nie podoba (poza tym nigdzie nie jest dokładnie opisana). SAPONem i krainami czegośtam się interesowaliśmy i nie skończyłeś ich. Twoje podejście jest beznadziejne i w ogóle idź spać. Nie tworze nowych projektów tylko wracam do starych żeby je dokończyć, to chyba nie jest takie złe podejście :P Gladiators Online chciałem dokończyć ale nikt nie grał prawie... Krainy Virgotu kiedyś dokończe bo fakt dobry projekt, a SAPON był z nudów robiony, moze kiedyś się dokończy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 40 sekunda elegi battle 2 fail i to co po 40 sekundach też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Nowy utwór http://www.newgrounds.com/audio/listen/336251 I do projektu dołącza coraz więcej osób, już 4 graficy 3D i fabuła się robi powoli i wydaje mi się że jest dobra, ale jeszcze nic nie zdradze . Wszystkie grafiki będą od nowa wyrenderowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ostro się wziąłem ostatnio do pracy(szkoda że wena dopiero pod koniec wakacji wróciła :( ) i daje jedno zdjęcie narazie, jak widać wszystko jest zmienione poza HUDem, walka wygląda teraz o wiele ładniej, więcej zróżnicowanego otoczenia, zwierzątka, odgłosy zwierząt są zciszane jak sie od nich oddala nie wspominając oczywiście jeszcze o paningu głośników, jutro nagram filmik i dam więcej zdjęć . Fabuła będzie zupełnie inna, chcialem w te wakacje wyrobić sie z tech-demem ale nie adrady niestety ... http://www.gamedev.pl/screens.php?x=view&id=7331 Edit: zedytowalem pierwszy post troszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi