Flaque Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dzisiaj na WF-ie mieliśmy musztrę. Po ośmiu lekcjach mała grupka nas poszła na piwo i wino. Jak na razie najlepszy dzień szkolny, to się zwie integracja. W nowym planie w piątki i środy mamy 9 lekcji : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Piłka zawęża więzi międzyludzkie. :mellow: No, z kibolami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No, z kibolami. Chodziło mi o piłkę nieprofesjonalną, ale dobra, masz wymówkę. W nowym planie w piątki i środy mamy 9 lekcji : o Aaah... a ja wreszcie max 6 od tego roku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Chodziło mi o piłkę nieprofesjonalną, ale dobra, masz wymówkę. Tak, gdzie albo wygrana, albo załamka. Nie wszyscy umieją przegrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Jak się ma klasę takich samych ludzi jak ty to nic dziwnego, że nie umieją przegrywać. Po drugie to masz rację, na profesjonalnych rozgrywkach w ogóle nie przejmują się wynikiem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wygrałem, panowie - Środa: 10 lekcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 u mnie 2x7 i 3x6 lekcji. jestem szczęściarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Pani od religii kazała nam malować nasze relacje z Bogiem, prawie każdy oddał pustą kartke :D E tam, u mnie w szkole to jest sajgon dopiero xD. Ogólnie 4 osoby doszły z czego nie przeszły 4 w II klasie. Siedzimy sobie na religii ( babka od religii to nasza wychowawczyni) no i rozmawiam z dziewczyną o jakichś tam spotkaniach do bierzmowania i ona mówi. - To słuchaj co mówi ksiądz jak będziesz w kościele. A ja na to. - Przecież ja nie chodzę do kościoła. Mina katechetki bezcenna. Niem macie się czym chwalić. Pokazując takie rzeczy odrzucacie religie w którą wierzy 33% ludzkości. W sumie to nie wiem czy to wasza głupota czy jeszcze nie dojrzeliście. :P A WF się przyda, nie do zawodu, ale dla zdrowia :3 Dla zawodu też się przyda jak samochód się popsuje i będziesz miał 20 min żeby dostać się do biura. A tak pozatym to ja poszedłem do technikum i u mnie są 3 dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dla zawodu też się przyda jak samochód się popsuje i będziesz miał 20 min żeby dostać się do biura. I dlatego robie mechanike ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Niem macie się czym chwalić. Pokazując takie rzeczy odrzucacie religie w którą wierzy 33% ludzkości. W sumie to nie wiem czy to wasza głupota czy jeszcze nie dojrzeliście. :P Jebłem :sp_ike: Nie wiem, czy każdy ma obowiązek wierzyć w takiego Boga jakiego widzą chrześcijanie, bo inaczej zostanie posądzony o niedojrzałość, raczej ty jesteś niedojrzały plotąc takie bzdury. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja na religię ani do kościoła nie chodzę. Jestem głupi i niedojrzały!1!oneone O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wierzę w Boga, ale nie w kościół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Wierzę w Boga, ale nie w kościół Jezus wyznaczył kościół. ale czy to napewno jest temat na takie religijne dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja tam nie wierzę, że Jezusowi spodobałby się teraźniejszy Kościół, ale nvm :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 a tego już się nie dowiemy. Boże, aż siebie sam przerażam tym poważnym tonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Jezus wyznaczył Kościół (piszemy z dużej litery panie dojrzały), telewizję TRWAM oraz Radio Maryje. A tak w ogóle to Pan Wawrzyniec Tarka nalegał abym uporządkował jego mangustę Яйцо имеет большое яйцо и взять ее в рот пенис Я хочу, чтобы подтолкнуть Драка Ваш пенис, потому что он смешной Борьба пенис, потому что это смешно ( Бо шутить ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Kościół (piszemy z dużej litery panie dojrzały) och jej, ale się przejąłeś. telewizję TRWAM oraz Radio Maryje. to nie Kościół (masz, bo znowu urażę twoje uczucia religijne), to media. a tę drugą część to se przez gugl tranzlejdor przerzuciłem. jest teraz równie sensowny, co ta pseudoreligijna dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Zapomnieliście o telefonii wRodzinie =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 a co z Tygodnikiem Katolickim Niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Bo zawsze przy translacji polski->rosyjski->polski zmienia się sens i w ogóle gubi się po drodze, ale pisałem cokolwiek, czego się spodziewałeś, ukrytych satanistycznych treści? Ale te media są pod opieką Rydzyka, który należy do wspólnoty Kościoła. Poza tym to o LechaLINK4 ouczucia religijne tu chodzi. EDIT: A co ze świerszczykiem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Bo zawsze przy translacji polski->rosyjski->polski zmienia się sens i w ogóle gubi się po drodze, ale pisałem cokolwiek, czego się spodziewałeś, ukrytych satanistycznych treści? nie spodziewałem się niczego sensownego. a lepsze efekty są przy tłumaczeniu polski->japoński->polski. =D Ale te media są pod opieką Rydzyka, który należy do wspólnoty Kościoła. a kogo ten koleś obchodzi. Poza tym to o LechaLINK4 ouczucia religijne tu chodzi. zdarzają się tacy superkatolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Zdziwiłbyś się, ale on obchodzi na prawdę wiele osób, ale nie róbmy religijnego offtopu. Już nie będę niedojrzale odrzucać religii, w końcu wierzy w nią 1/3 ludzkości, nie mogę być inny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja nie wierzę w kościół. Niby stoi ten wielki budynek, niby można go dotknąć, poczuć chropowate ściany, ale ja wiem, że to iluzja holograficzna, stworzona w celu ukrycia tego, co naprawdę tam się znajduje! Naiwniacy z tych innych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 "Jezus wyznaczyl kosciol". Heh. Bog wyznaczyl spotkania chrzescijan poprzez Jezusa, a tu roznica jest : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 kościół (tak ten z małej) to teraz jest instytucja księży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Atheism: The Newest Internet Trend Lechowi chodziło o to, że jeszcze nie dojrzeliście albo jesteście idiotami, że pokazujecie takie rzeczy. Religia to wasza prywatna sprawa, nie musicie mówić o niej księżom i całemu światu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 MAM CODZIENNIE NA ÓSMĄ RANO I MAM MATMĘ 4 RAZY W TYGODNIU!!!!!!!! Punkt 4. Warn. ??? Anulujecie? Chciałem powiedzieć że ja zawsze w środę mam najwięcej lekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Tytuł(aka Nagłówek) notatki flaczqa jest popierany przez instytut Wiadra i dziecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Wygrałem, panowie - Środa: 10 lekcji... Ja mam tyle w soboty, w niedziele 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 MAM CODZIENNIE NA ÓSMĄ RANO I MAM MATMĘ 4 RAZY W TYGODNIU!!!!!!!! A JA MAM SZEŚĆ RAZY W TYGODNIU I JESTEM ZADOWOLONY!!!!!!!!!!!!!!! hahaha. Bog wyznaczyl spotkania chrzescijan poprzez Jezusa, a tu roznica jest : ) Kościół (ten z dużej) wyznaczył przez Św. Piotra. a jak ten kościół taki zuy jest, to marsz do seminariów. zostaniecie księżmi, to może coś wskóracie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi