Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Cieszymy sie!!! Hura!!! W nowym roku na nas czekać będą nowe wyzwania więc zabierzcie się do solidnej pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Tłusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 TECHNIKUM ELEKTRONICZNE ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ale z Ciebie wieprz. Team założony za późno o 37 minut ;[ . II gimnazjum sux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Super, poprawiłeś mi humor. edit A ja LO i chvj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 III klasa technikum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 10 rok w szkole wyzszej. Ze co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 :( Będę miał muzykę bo idę do 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 a ja ide do 5 podstawówki :) @Mallo - Do 4 podstawówki idziesz? chyba jedyny młodszy ode mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 III gim. :PPPP Uczta sie sumiennie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I Gim :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 oCh J3J aLe 513 cIeSzE!!!!111 :*** a która klasa to se sami policzycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I LO. Na pewno BĘDĄ nowe wyzwania :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 I LO, mam bardzo wesołego wychowawce, ciekawe ile to potrwa. Ale pierwsze wrażenie : " i jest git". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 zerówka ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Pierwsza TI :] Tylko dzisiaj wymęczony staniem jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja wróciłem z rozpoczęcia ;s Stan dup: 4 z 10 fuckable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Jednak bez muzy! Będę miał najgorszych nauczycieli. Ale najgorsza jest na emeryturze! (WHOOOO!!!!) :radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 TI, Wychowawca może być. Niestety mała obecność żeńskich osobników w klasie, dokładniej - jedna pani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Powiedz chociaż, że ładna ta jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A u mnie jest 9 'męskich osobników' na 31 osób :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 progio! - Nom, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 u mnie 28 osób pół na pół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progio! Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 8 latki nie mają cycków, sry Osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 U mnie 33 osoby i 3 dziewczyny (jeśli mi się uda przepisać, jak nie to umrę) Na samą szkołę jest, ja wiem, 10 dziewcząt? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Haha, Kuba, u mnie tak samo 1 dziewczyna w klasie ^^ Tylko, że niedługo do mnie przepiszą z 14 dziewczyn z ekonomika, bo tam jest 41 osób w klasie a u mnie 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 LOL 2 gim. przez 30 min. w klasie pani nam gadała o 2 wojnie światowej ;[ Fajnie, jutro informatyka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 O, dowiesz się jak się włącza komputer! Ekstra! Ja 3 klasa gimnazjum, dwa razy mam po 5 lekcji :o I tylko raz 7, więc generalnie luźno dość. Gdyby nie 6 polskich i 5 matematyk :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Klasę mi rozwiązali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 O, dowiesz się jak się włącza komputer! Ekstra! To już, wiem :P. Czas przejść do innych rzeczy :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi