LAKI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tytuł: zręcznościowa Opis: Jest to gra w ktorej należy nie dopuscic do spotkania z duchami oraz zjesc wszystkie czerwone kuleczki i przejsc do nastepnego, jeszcze ciekawszego poziomu gry! Po drodze napotkasz ciekawe bonusy ktore nie latwo zdobyc. Ciekawe czy przejdziesz ostatni, najtrodniejszy poziom tej gry. Powodzenia! :thumbsup: PS:To moja pierwsza udostępiona gra. Download: https://gmclan.org/up5660.html Rozmiar pliku: 1237KB Autorzy: Programowanie: LUKASlukas Fabuła: LUKASlukas</FONT> LUKASlukas</FONT> LUKASluka Screeny:</FONT> [size=3][b]Tytuł:[/b][/size] Polin's world [size=3][b]Gatunek:[/b][/size] zręcznościowa [size=3][b]Opis:[/b][/size] Jest to gra w ktorej należy nie dopuscic do spotkania z duchami oraz zjesc wszystkie czerwone kuleczki i przejsc do nastepnego, jeszcze ciekawszego poziomu gry! Po drodze napotkasz ciekawe bonusy ktore nie latwo zdobyc. Ciekawe czy przejdziesz ostatni, najtrodniejszy poziom tej gry. Powodzenia! [size=3][b]Download:[/b][/size] <A href="https://gmclan.org/up5660.html">https://gmclan.org/up5660.html</A> [size=3][b]Rozmiar pliku:[/b][/size] 1237KB [size=3][b]Autorzy:[/b][/size] [indent][size=2][b]Programowanie:[/b][/size] LUKASlukas [size=2][b]Fabuła:[/b][/size] LUKASlukas [size=2][b]Grafika:[/b][/size] LUKASlukas [size=2][b]Muzyka:[/b][/size] LUKASlukas [size=3][b]Screeny:[/b][/size] <A href="https://gmclan.org/uploader/5660/Kopia_d.jpg">https://gmclan.org/uploader/5660/Kopia_d.jpg</A> <A href="https://gmclan.org/uploader/5660/d.jpg">https://gmclan.org/uploader/5660/d.jpg</A> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To zwykły pac-man jest : / nic specjalnego 1.5/5 ~ 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgadzam się z phoenixem, poza tym, kiepska grafika BTW. Co ty zrobiłeś z tym 1 postem :o :o? Nie dość, że źle skopiowany szablon, to jeszcze drugi podobny na dole w kodzie, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAKI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Sory! W grze jest wiele rzeczy o których zapomniałem: -zapis gry -adres bezpośrednio do pliku z grą(przy ściąganiu) -przechodzi do nast. poziomu po wcis. spacji :crying: Zrobię inną lepszą wersję gry! Jeszcze raz Sorry!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Sory! W grze jest wiele rzeczy o których zapomniałem: -zapis gry -adres bezpośrednio do pliku z grą(przy ściąganiu) -przechodzi do nast. poziomu po wcis. spacji :crying: Zrobię inną lepszą wersję gry! Jeszcze raz Sorry!!! To po co to tu wrzucałeś skoro tylu rzeczy nie zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Sory! W grze jest wiele rzeczy o których zapomniałem: -zapis gry -adres bezpośrednio do pliku z grą(przy ściąganiu) -przechodzi do nast. poziomu po wcis. spacji :crying: Zrobię inną lepszą wersję gry! Jeszcze raz Sorry!!! po pierwsze plagiat pacmana, po drugie istnieje takie coś jak opcja edytuj :) próbuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Phoenix: To zwykły pac-man jest : / nic specjalnego 1.5/5 ~ 2/5. Grabiarz: Zgadzam się z phoenixem A ja się nie zgadzam, bo to coś jest gorsze od zwykłego pac-man'a. 2/5 na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A ja się z wami nie zgodzę fajna mi zachęta 2 mówicie jakbyście od zawsze byli pro -_- ciekaw jestem jak wasze pierwsze gry wyglądały mi się gra podobała starannie wykonana bugów nie zauważyłem gra jest może i plagiatem ale od czegoś trzeba zacząć poz tym jest w niej też i własnej inicjatywy w innych levelach muzyka jest w mare ok dobrana jak dla mnie mocne 3 ale skoro to twoje pierwsza gra tu to masz 3,5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 drogi Xarfronie, właśnie powiedziałeś straszną głupotę, teraz początkujący będą myśleć, że od plagiata trzeba zacząć gra bardzo dziwna, splagiatowana, nic poza grafikami nie zmienione, nie wiem po co to tu dajesz, weź się postaraj i zrób porządną grę od zera, a nie przerobiąną z przykładu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 drogi Xarfronie, właśnie powiedziałeś straszną głupotę, teraz początkujący będą myśleć, że od plagiata trzeba zacząć Drogi kolego jak się mało umie top trzeba kombinować by osiągnąć cel i pomimo że kod prawdopodobne jest marka to po to on tam jest by się z niego uczyć a jak widać gra to nie tylko pozamieniań sprity i inne levele więc nie to ty się mylisz :) Nigdy w życiu nie użył kawałka czyjegoś kodu bo akurat nie wiedziałeś jak dany efekt uzyskać (o ile w ogóle piszesz gry ) lepszy taki pacman od durnego cath the clown z którego i tak wszyscy początkujący kopiują kod z tutka więc jakby nie patrzeć też jest to plagiat więc pomyśl zanim coś napiszesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 EE kto niby nie użył nigdy kawałka czyjegoś kodu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ja w mojej nowej grze, nie użyłem jeszcze żadnego kawałka czyjegoś kodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ja w mojej nowej grze, nie użyłem jeszcze żadnego kawałka czyjegoś kodu :) Twojej nowej nikt się nie pyta o nową grę ale o twoje początki bo takiego pro tu zgrywasz i świętego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ciekaw jestem jak wasze pierwsze gry wyglądały https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8070 prosz. I wg. mnie twoje argumenty są żałosne. To, że gra jest pierwsza nie znaczy wcale, że musi być ultra i nawet jeśli to przerobiony przykład, poklepać po karku, pochwalić i wstawić 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8070 prosz. I wg. mnie twoje argumenty są żałosne. To, że gra jest pierwsza nie znaczy wcale, że musi być ultra i nawet jeśli to przerobiony przykład, poklepać po karku, pochwalić i wstawić 5 Następny pro się znalazł -_- żałosne to to że się wywyższasz nad słabszymi w programowani Żałosne ciekawy jestem czy w ogóle żeś w to grali więcej niż 5 minut czepiasz się go a już wiele razy wspomniałem gra jest solidna i nie jest kompletnym ripem nie wiem czytać nie umiesz 5 też mu nie dałem bo jednak to za mało ale wiesz najpierw naucz się czytać i też nie ma co oczekiwać od nowego ze ci almore wrzuci więc wrzuć se siana i pomyśl zanim coś napiszesz bo to wszystko już pisałem Możesz się ze mną nie zgadzać jednak takie jest moje stanowisko w tej sprawie i nic na to nie poradzisz panie pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dopfsze, panie noob, podałem tylko przykład tego co tutaj insynuujesz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ta gra na więcej niż 1-2 nie zasługuje, a to, że jest jego pierwszą wcale nie znaczy, że skala oceniania dla niego się zmienia. A, i podajmy przykład: Ktośtam dajmy na to bierze przykład gry zrobionej przez kogośtam (np. RPG) zmienia graficzki i nic poza tym. Więc twoim zdaniem on zasługuje na ocenę 4 (bo np. tak oceniono przykład) tylko dlatego, że na tyle wykazał się swoimi umiejętnościami kopiowania czyjejś pracy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dopfsze, panie noob, podałem tylko przykład tego co tutaj insynuujesz. Nie wiem czy zauważyłeś, ale ta gra na więcej niż 1-2 nie zasługuje, a to, że jest jego pierwszą wcale nie znaczy, że skala oceniania dla niego się zmienia. Właśnie udowodniać że w ta grę chyba nie specjalnie długo grałeś Arogancja nie zna granic gra zasługuje na przynajmniej 3 dlaczego podawałem już za dużo razy i szczerze nie chcę mi się już więcej powtarzać wróć się do potów wyżej mi się gra podobała starannie wykonana bugów nie zauważyłem poza tym jest w niej też i własnej inicjatywy w innych levelach muzyka jest w mare ok dobrana jak dla mnie mocne 3 ale skoro to twoje pierwsza gra tu to masz 3,5/5 a skala oceniania raczej zależy od oceniającego :] panie pro A, i podajmy przykład: Ktośtam dajmy na to bierze przykład gry zrobionej przez kogośtam (np. RPG) zmienia graficzki i nic poza tym. Więc twoim zdaniem on zasługuje na ocenę 4 (bo np. tak oceniono przykład) tylko dlatego, że na tyle wykazał się swoimi umiejętnościami kopiowania czyjejś pracy? i o tym też już wspominałem czepiasz się go a już wiele razy wspomniałem gra jest solidna i nie jest kompletnym ripem a jak widać gra to nie tylko pozamieniań sprity i inne levele poz tym jest w niej też i własnej inicjatywy w innych levelach dodam że każdy zwłaszcza na początku korzysta z cudzych kodów niektórych rzeczy nie da się pisać na miliony sposobów poza tym nie ma też sensu tego robić jeśli już istnieje takowy niczego przecież nie ukradł skorzystał z darmowego tu podkreślam darmowego kodu wolno mu było zwłaszcza ze od czegoś trzeba zacząć niewidem poco się mecze z takim półgłówkowi by mu wszystko trzeba było wyjaśnić ocenę dałem i napisałem uzasadnienie to że jest nowy dostał tylko o pól procenta wyżej a pod uwagę oceniania biorę zarówno staż jak i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 niczego przecież nie ukradł skorzystał z darmowego tu podkreślam darmowego kodu wolno mu było zwłaszcza ze od czegoś trzeba zacząć Dlatego nie powinien liczyć na nic więcej za cudzą robotę, uświadom to sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dlatego nie powinien liczyć na nic więcej za cudzą robotę, uświadom to sobie To ty wreszcie niech wejdzie to twej głowy że mógł jak bym robił pacmana też bym z tego skorzystał po to to jest -_- dostał 3 za własna prace nad nią za solidność i to moja ocena więc wreszcie zaakceptuj to lub zrób nam obu przysługę i idź się powieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie on nad tym pracował tylko ten kto zrobił przykład OMG! Czy ty tego nie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie on nad tym pracował tylko ten kto zrobił przykład OMG! Czy ty tego nie widzisz? OMG przykład pacmana jest marka ovmayersa (czy jakoś tak) twórcy gm który po to dał te przykłady by z nich korzystać grę on napisał na bazie tamtej co z tego a czy ty przynajmniej porównałeś te dwie gry to ty jakoś ciężko kapujący jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dobra, skończę, bo tobie się nie da niczego uświadomić. MASZ RACJĘ, TO ON ROBIŁ TĄ GRĘ I ZASŁUGUJE NA 3, BO PRZECIEŻ ON TO ZROBIŁ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dobra, skończę, bo tobie się nie da niczego uświadomić. MASZ RACJĘ, TO ON ROBIŁ TĄ GRĘ I ZASŁUGUJE NA 3, BO PRZECIEŻ ON TO ZROBIŁ. Hee spróbuje ci to wyjaśnić jeszcze raz - coś ciężko ci to idzie mark stworzył prostego paccmana tak? tak - ten tu twórca skorzystał z ów pacmana wykorzystał systemy tak ? tak logicznie bo po co ma napisać gorszy system skoro już owy istnieje i jest za darmo i na tym systemie dodał własną kiepską grafikę muzykę własne levele plus napisy pomiędzy levelów, jak i urozmaicił levele (własny kod tak? tak) oraz menu czego w wersji marka nie ma i zrobił to solidnie widać ze się starał gra nie wykazuje żadnych specjalnych błędów tak ? Tak i gra mnie wciągnęła wiedział byś to gdybyś zagrał dłużej niż w jeden level i dlatego za swoją staranność dostaje ode mnie 3 czy ci się to podoba czy też nie Jak już wspomniałem normalne że robi w ten sposób bo jest początkującym każdy z nas kiedyś był nie należy go za to potępiać tak się uczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 logicznie bo po co ma napisać gorszy system skoro już owy istnieje i jest za darmo Żeby się, cholera, czegoś nauczyć. Po co pisać pracę na polski z błędami, skoro poprawioną może sobie od razu ściągnąć za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Żeby się, cholera, czegoś nauczyć. Po co pisać pracę na polski z błędami, skoro poprawioną może sobie od razu ściągnąć za darmo? Kolendy któremu trza tłumaczyć przecież w ten sposób człowiek też się uczy co z tego ze ściągnie za darmo jeśli tego nie sprawdzi to i tak na polskim dostanie lagę bo się okaże że ściągną nie to co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaks Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pacman ! jak na pierwszą grę udotępnioną to bym pokazał coś szczególnego :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 co z tego ze ściągnie za darmo jeśli tego nie sprawdzi to i tak na polskim dostanie lagę no to on ściągnął co nie trzeba (mógłby chociaż się postarać i zapuścić w otchłań GMC po jakiś inny, lepszy opensource'owy projekt). a poza tym, jakby nauczycielka dowiedziała się, że się ściągnęło, to by też pałę wstawiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no to on ściągnął co nie trzeba (mógłby chociaż się postarać i zapuścić w otchłań GMC po jakiś inny, lepszy opensource'owy projekt). a poza tym, jakby nauczycielka dowiedziała się, że się ściągnęło, to by też pałę wstawiła Powtarzam mi się gra na tyle podoba że dostał 3 a to zależy od nauczyciela czy uzna to za ściąganie czy też za źródło wiedzy zwłaszcza jeżeli praca jest na temat a skoro porównujemy do szkoły to czy w pierwszej klasę podstawówki nikt się nie przejmuje czy ściągałeś czy nie, a on jest początkującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a to zależy od nauczyciela czy uzna to za ściąganie czy też za źródło wiedzy I Ty misiu masz 19 lat? : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 I Ty misiu masz 19 lat? : o O dziwo muszę cię rozczarować króliczku ale mam i z stąd właśnie wiem że tak to już jest z nauczycielami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi