PoxiPol Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ojeju ja tylko prorokuje, a jak wiadomo z bibli Psiksa, prorok ze mnie nie najlepszy. At least i Beleieveie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Bo ziutek go hacknal i to jego sprawka. Edytowane 2 Września 2009 przez Mimek Offtop. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Okej, fabuła mniej więcej spisana (tworząc przy okazji 4 fabuły-mutanty. Kto chce, pisać) a do zespołu dołączył muzyk, Ludzix. WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU OBYWATELE Szanse fifti-fifti, że skończę przed Październikiem, 75%, że przed Listopadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Wynika zatem, że 100% iż skończysz przed grudniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Oj z tą setką bym nie przesadzał, ale z całą pewnością skończę przed nowym rokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Okej, fabuła mniej więcej spisana (tworząc przy okazji 4 fabuły-mutanty. Kto chce, pisać) a do zespołu dołączył muzyk, Ludzix. WSZYSTKO JEST W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU OBYWATELE Szanse fifti-fifti, że skończę przed Październikiem, 75%, że przed Listopadem. Och Japanie... lejesz miód na moje serce... :blush: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A ja chcialem powiedziec aby japan mnie znienienawidzial, ze patrze ze projekt idzie : ) Takie pytanko do ludziksa jesli to czyta ofc, jakiego ty programu uzywasz : /? jakiegos numerkowego czy nutowego czy FL czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Takiego gdzie myszką/tabletem rysujesz weave'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Z moich ######stych informacji wynika, że FL Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 do zespołu dołączył muzyk, Ludzix.Ej, ja byłem w zespole, zanim jeszcze Osiem dołączył :ooo Wynika zatem, że 100% iż skończysz przed grudniem. Takie pytanko do ludziksa jesli to czyta ofc, jakiego ty programu uzywasz : /? jakiegos numerkowego czy nutowego czy FL czy co?Serio, co za różnica? Program != skill, jak zassiesz Paintera nie będziesz nagle umiał malować ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ej, ja byłem w zespole, zanim jeszcze Osiem dołączył :ooo Ale przy Tżsk. nie robiłeś. A Osiem robiło :ooo Co do projektu: jedna lokacja skończona - opuszczony blok, zaś do kolejnej, lasu wisielców, skończę w tym tygodniu grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja wspieram projekt duchowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ej to ja zawsze bylem dobrym duchem odpowiedniej ameby : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 I PROROKOWAŁEŚ NIEUKOŃCZENIE KAŻDEGO PROJEKTU KLEJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 PoxiShark, ale ty pierdzielisz... Po prostu projekt musi się kiedyś skończyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 BO JA JESTEM NIEUDANYM PROROKIEM PSICHIKSA : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 bardziej by pasowało "JESTEM NIEUDANYM PROJEKTEM PSICHIKSA I SIĘ MSZCZĘ NA INNYCH!!" Ja wspieram projekt duchowo jak potrzeba to i na tace dać mogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Japan rób lepiej Warfoga, bo chętnie bym pograł w coś takiego z pod twej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Umiejętności i sterowanie drużyną. W końcu wypolerowałem silnik platformówki Japandżamp Core, więc nie będzie już problemów z zacinającym się bohaterem, jego grafiką ani inną kupą. A soundtrack liczy już 12 pozycji, skomponowanych specjalnie do projektu. Pora się zabrać za silnik odpowiadający za cutscenki, dialogi itepe - Japantalk Core i za kończenie gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Paskudne tło. 12 pozycji, skomponowanych specjalnie do projektu. MIDI czy mp3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 .ogg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Osobiście i tak nie wieżę, że Ci się uda ten projekt, bo jak sam mi napisałeś "jesteś głównie projektantem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nie zauważyłem na tym screenie specjalnych umiejętności i zarządzania drużyną ale ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Vader, z tą "wieżą" to sobie na architekturę możesz pójść jeśli cię do jakiegokolwiek liceum z taką ortografią przyjmą. Anty, zobacz sobie jak nazywa się ten screen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Umiejętności i sterowanie drużyną. Nie widzę ani tego, ani tego, chyba, że "umiejętności" to chodzenie po drabinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Grałem w wersję alpha? no i mogę się teraz wypowiedzieć. Gra zapowiada się dobrze, fajne postacie, klimacik.Nie ma większych problemów ze sterowaniem oprócz złego odbijania się od ścian oraz czasami brak reakcji przy skakaniu (jak jesteśmy blisko krawędzi) Grafika jest przyjemna dla oka, szczególnie mnie urzekł smok? który strzelał płomieniami (chociaż nie wiem dlaczego ;p) Powodzenia z pracą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Dla informacji: Nikas ocenił silnik, który nie ma większego związku z grą, może oprócz stylu grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Tżsk. przechodzi w stan wstrzymania, jako, iż specjalne umiejętności z tego projektu jak i część grafik przerodziła się w nową, lepszą, formę. Oto historia czterech barwnych postaci połączonych wspólnymi wrogami i chęcią szybkiego zarobku. Odważny wojownik, sprytna złodziejka, silny krasnolud i adept magii razem walczą z przeciwnościami losu, od ratowania wioski przed goblinami, poprzez zwiedzanie starożytnych ruin po próbę włamania do zakonu sprawującego pieczę nad niewypowiedzianym złem. Dużo kombinowania, dużo skakania, dużo gadania, dużo ładnych widoczków, dużo walki i dużo zabawy. Na pewno więcej niż w Tżsk. (co do nieużytych grafik, z pewnością znajdą zastosowanie w następnych projektach) Poziom testowy, razem z widoczkiem na panel postaci. Autorski silnik pogodowy zapewni niezapomniane wrażenia wizualne. W końcu bohaterowie przestali być tylko milczącymi zbawicielami. Nasza czwórka komentuje nieudane akcje, otoczenie, zachowanie wrogów. W drużynie zmuszonej do współpracowania często pojawiają się kłótnie potrafiące trwać całymi minutami, nawet w samym sercu bójki w tawernie. Za zdobyte skarby (sprzedawane legalnie albo na czarno) bohaterowie kupują mapy nowych lokacji, nowe stroje, uzbrojenie i zbierają fundusze potrzebne do szybkiego przejścia na zasłużony odpoczynek. Przed 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Najbardziej liczę na humor w tej gierce, mam nadzieję, że się nie zawiodę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Stałym akcentem humorystycznym będzie stereotypowy konflikt na linii elka-krasnolud. Na sztywność dialogów raczej też nie macie co liczyć. Naprawdę dobrze się bawię pisząc scenariusz i mam nadzieję, że będzie się to dało odczuć w rozgrywce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi