Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Już był taki temat, ale był z ankietą, a to jest wolny temat :] , jak w temacie, napisz kim chcesz zostać. Prosiłbym bym by podać zawód i uzasadnienie dlaczego chce się nim zostać. No więc ja bym chciał może zostać (trochę tego jest :P ) Policjantem, Antykiem (Specjalna jednostka w Policji), Żołnierzem lub programistą, to będzie zależeć czy będę miał żonę czy nie :D , jak będę miał - programista, nie będę miał - Policjant itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Webmasterem. A raczej programistą jądra aplikacji www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Idę na architekturę, więc coś koło tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 W przyszłości chciałbym być tramwajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Weź napisz na serio 47x, jak masz jakieś głupie pierdoły pisać, to się w ogóle nie wypowiadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zamierzam zawładnąć gnyskiem i zrzucić na gmc klątwę aby nastały mroczne czasy wielbienia Damiana :D hahaha! A tak serio? Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ja w wieku 70 lat będę chodził po ośce i prawił młodym dupom morały, albo będę rządził miastem, nie umiem sie zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Prezesem :o Na poważnie: Koderem i grafikiem 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Inżynierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Architektem/Inzynierem/Mechanikiem samochodowym . I dunno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zawodowym Ćpunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zawodowym Ćpunem. Ty tak na serio? :o Ja..nie wiem jeszcze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja chcę być kosiarką. Będę kosił Ranmusowi podwórko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja chcę być farmaceutką. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chciałbym zostać strażakiem, bo mam taki kaprys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja was wszystkich zatrudnię jako moje seks niewolnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Muzykiem ; [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Programistą najprawdopodobniej, grafikiem 2D/3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ja was wszystkich zatrudnię jako moje seks niewolnice.Ile na rękę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ile na rękę ? Zawsze wiedziałam, że Crack jest inny... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 @Up s/y/n Ja to może strażakiem albo programistą albo antyterrorystą (trzymać w ręcę m4 i trrrrrrrrrrrr) @Tiger A co cię to do cholery obchodzi kim chce zostać 47x ? Jesteś jego ojcem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja w przyszłości zostanę Indianinem. Będę mieszkał w tomahawku i rzucał wigwamami w blade twarze, aby zdobyć ich skarby (czy skalpy?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Od dziecka chciałem zostać jamochłonem :) dlaczego? a bo tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja was wszystkich zatrudnię jako moje seks niewolnice. A czy przypadkiem ty z Tymonem nie jesteście niewolnicami Ranmusa? Przeczytałem o tym w Internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kobiety lecą na strażaków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 @Up s/y/n Ja to może strażakiem albo programistą albo antyterrorystą (trzymać w ręcę m4 i trrrrrrrrrrrr) @Tiger A co cię to do cholery obchodzi kim chce zostać 47x ? Jesteś jego ojcem ? Nie interesuje mnie to, ale by mógł napisać coś normalnego :glare: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Programistą, didżejem lub ginekologiem(moja dziewczyna mnie zabije jak to zobaczy) jak w żadnym z tych zawodów się nie sprawdzę to zostanę politykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 też myślałem o byciu politykiem i założeniu partii komunistycznej : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 założeniu partii komunistycznej : ) Ty nawet nie wiesz, ze domu na wynajem w polsce sie nei oplaca dac, przez wlasnie prawa komunistyczne? Ile rowniez praw kommunistycznych utrudnia wam teraz zycie? Idz sie schowaj. Communism sucks bollocks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi