Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No jasne, jak poprawisz kilka rzeczy (grafika, dodatkowe możliwości) to może ktoś w to zagra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mam do wszystkich pytanie, czy opłaca się kontynuować projekt? Takich pytań się nie zadaje. Jak już zacząłeś to musisz skończyć :) Jeśli nawet gra będzie słaba to zrób ją dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Of course! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mam do wszystkich pytanie, czy opłaca się kontynuować projekt? nie sądze :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 @GMTracker: A idz noobie do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jypy Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Opłaca się choćby z tego powodu, że czegoś się przy tym nauczysz. Podstaw w tworzeniu gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Bekowa Gra xD Fajnie leje xD 5 dla ciebie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A więc długo nic nie robiłem, ale coś małego zrobiłem :D, dodałem możliwość pracowania, płacenia rachunków itd. Link ver.0.78: https://gmclan.org/up5695_4_Sims_emotikon_DEMO_ver__0_78.html Sterowanie się nie zmieniło, jedynie wchodzenie do budynków do strzałka w górę, spacja to otworzenie okna potrzeb, ctrl to otworzenie okna znajomości, niestety jeszcze nie zrobiłem możliwości poznawania nowych emotikonek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Błagam...Wyłącz te obrazki w JPG i skalowanie... Nie mogę wyjść z urzędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Nie ma to jak mega kursor w grze i "upermark" Jest lepiej niż było ale nadal czegoś brakuje ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Właściwie to do czego służy ten kursor? I punkowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Nie ma to jak mega kursor w grze i "upermark" Jest lepiej niż było ale nadal czegoś brakuje ): Wiem, czego brakuje! To chyba chodzi o inne emotikonki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianpl Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 za duże emonki 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Tej grze brakuje trybu online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 @Flaque nie każda gra musi być online, żeby była dobra. A ja znowu wychodzę na debila :boxed: , nie umiem wyjść z domu i po chwili gry jestem bankrut :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 A ja nie trafiałem do muszli strumieniem moczu i BANKRUT. Albo byłem w pracy, popracowałem, a sekundę później informacja, że mam iść pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Nacisnijcie alt : D a w urzedzie pracy naciskajac enter wbijam sie w podloge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Gra mi się nie podoba. Ani grafiki, ani muzyki, ani grywalności. Co by tutaj jeszcze można o tym pisać- nic. Cienko. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Nie pouczaj mnie bo siedzę na gmc o rok dłużej od ciebie to bardziej się znam na ocenianiu gier <_< . To nie jest żaden gatunek gry <_< Chyba shit a nie sim. Ps. O doradzę Crytekowi żeby nie dodawali muzyki do demo Crysisa 2 hmm... Dobry pomysł. A ja siedzę na gmc ponad 2 lata i nie znam się na ocenianiu gier :( A gra taka se, grałem już wcześniej... No dobra, masz te 3/5, bo głupia jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Hmm... Grafika = 1 Fabuła = brak Bugi = 2 nazwa = 2 ogółem dam 2 xd "A czemu ja dostałem jeden w mojej grze ;< Moja jest lepsza ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 @pivot: ja tam bym bugi ocenił na 4/5, bo są na prawdę dobre i bekowe. xD Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Czy tylko mnie chciało się sprawdzić, co się stanie przy wyczerpaniu jakiejś potrzeby? Toaleta: Emotikonek zsikał się tam, gdzie stał. (Czy za sikanie w urzędzie/na ulicy jest jakaś kara?) Jedzenie: Wyskoczyło okienko: "Twój emot zdechł, czy chcesz spróbować jeszcze raz?" Prysznic: nic się nie stało :( Zmeczenie (chyba "zmęczenie"? No chyba, że chodzi o meczenie kóz): Zasnął na chwilę, w otoczeniu literek "ZZZ". - Tło w domu jest jakieś dziwnie poszatkowane. - Ctrl nie działa. - Nie da się normalnie wyjść z urzędu. - Co to za gil zamiast kursora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ten projekt nie wypalił, teraz robię "Power age", ta gierka to był niewypał, "Power age" jest 100 razy lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 To samo powiesz za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ten projekt nie wypalił, teraz robię "Power age", ta gierka to był niewypał, "Power age" jest 100 razy lepsze. Znowu zaczną się schody i pewnie też przerwiesz projekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peenie Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sam pomysł był dobry, tylko gorzej z wykonaniem... -3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 "Tak wiem że DEMO jest baaaardzo nudne, ale to demo, bez połowy możliwości..." To poco dawales takie demo? nie lepiej dopracowac? Ale za sam pomysl i gameplay 3/5 <na zachete -.-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 ctrl to otworzenie okna znajomości Raczej alt... Topic: lubię simsy. 2/5, bo żeby wejść do pracy musiałem się natrudzić, żeby wyjść z urzędu pracy - lepiej nie mówić bo wbijam się w podłogę i nie mogę wyjść :(, forsa automatycznie mi znika i food fight! czyli walka z jedzeniem! O czym to ja... A tak! Jeszcze paskudna grafika (tych postaci). Ogółem - wolę zrobić swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi