Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zróbcie jakiegoś spara na nonsteamowym, to zobaczę czy się nadaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja nie mam ns wie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jeśli się nie mylę gracze steamowi mogą grać na serwerach non-steamowych. Przynajmniej tak jest w L4D :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 W CS tak się nie da. Został zmieniony protokół CS, a nonsteamowcy mają to do siebie, że nie updatują swoich nielegali. Mimo iż jest wersja obsługująca nowy protokół, to i tak każdy gra na starej, przez co gra między Steam-Nonsteam jest niemożliwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 No znaczy jeżeli serwer ustawi że steam i non steam mogą wejść to sobie zagrają steam i ns :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie wejdą bo steamowe działają na innym protokole niż nonsteamowe, CHYBA, że posiadają patcha zmieniającego protokół, co prawie nikt nie ma :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jak zrobi się serwer z protokołem 47 i 48 to wejdzie steam i ns sam robiłem taki serw i znam takie serwy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Mozecie jeszcze mnie dopisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja widzę tu jeden wielki problem z tym klanem - będzie straszne zróżnicowanie umiejętności. Wątpię, że się zgramy :P . Ale spróbować można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 To macie jakiś plan, ktoś postawi/ma serwa? O której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Spokojna twoja rozczochrana, rozmawiam aktualnie z ranmusem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ale ja postawię wam porządny serwer najwcześniej w następnym tygodniu, bo dopiero wtedy będę miał do takowego dostęp, więc póki co trenujcie na jakimś innym, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dobra, kupuje steama i się dołączam. Zarezerwuj dla mnie miejscówę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dobra, kupuje steama i się dołączam. Zarezerwuj dla mnie miejscówę. :P OMGWTFBBQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Podejrzewam, że chodziło mu o steamowego Counter-Strike'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Podejrzewam, że chodziło mu o steamowego Counter-Strike'a. No dobrze. Podałem tylko linka. :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 to który chcę się spróbować pierwszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 to który chcę się spróbować pierwszy? Ja chętnie, ale niech najpierw cs'a kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 1v1? To przecież szans nie będę miał z Tobą Pieter :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 1v1? To przecież szans nie będę miał z Tobą Pieter :P . Ty to się nie martw. Ja się dopiero martwię czy on mnie przyjmie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Kontakt ze mną -> SteamID - tripalgoez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A no i wiecie jak bym mial adma na serwie to bym np mógł zainstalować różne mody np diablo mod , paintmal mod, warcraft mod :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zależy czy ktoś gustuje w tych modach. Ja na przykład nienawidzę wprost warcrafta, bo zmienia cs'a w jakieś pseudo-magiczne uniwersum z lewitacją, niewidzialnością i speedem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Może i masz rację ale np. paintball mod to jest ciekawe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 A no i wiecie jak bym mial adma na serwie to bym np mógł zainstalować różne mody np diablo mod , paintmal mod, warcraft mod :D takie mody są bez sensu, nie jesteśmy klanem od grania na modach. jeżeli zależy Ci tylko ;p na darmowym serwerze, to nie masz tu czego szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Nie no spoko ja tylko zasugerowałem jakie mody mogły by być :D PS: Posty idą sekunda po sekundzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 szkoda tylko, że nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ja sądzę, że jakby Ranmus zasponsorował nam serwer to nie na durne puby z każdemu zbędnymi modami, tylko serwer na mecze i spary, zahasłowany... Mam dziwne wrażenie, że chcesz zakładać ten klan, a nie masz zielonego pojęcia o klanach :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Serwer mamy prawie pewny, ja już prowadzę rekrutacje i właśnie do tego o czym mówisz mam zamiar ten serwer wykorzystywać + treningi + liga a jak dobrze pójdzie to może nawet wyjazdy =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Omg nie dołączę do Was. Powiedziałem, że zagrać mogę a nie żeby ktoś mnie na steamie atakował: "Bagno do klanu". :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi