Gość Plo00 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mam poważny problem, nie mam gm, wszędzie jest 7.0 a ja chce 6.1 lub 6.0 ale wszędzie mnie przekierowuje na 7.0> Może ktoś podać link z GM'em do pobranie? Tytuł tematu powinien być "mówiący" czyli taki, który od razu po przeczytaniu informuje o poruszanym w nim problemie. Widzę, że jesteś tu nowy. Przestudiuj sobie 9 pkt. regulaminu. Tym razem bez warna. Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 najprawdopodobniej w uploaderze Tymona możesz znaleźć GM w wersji 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plo00 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wiesz jestem nowy, możesz jaśniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 https://gmclan.org/up152_3_Game_Maker_6_1A.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plo00 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 :lol2: Dzięki, nawet nie wiesz jak mi pomogłeś. Wiesz jak to jest mieć świetny pomysł ale nie mieć środków na jego wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 :lol2: Dzięki, nawet nie wiesz jak mi pomogłeś. Wiesz jak to jest mieć świetny pomysł ale nie mieć środków na jego wykonanie.Ale trzeba wiedzieć jak to wykonać, masz zapał, ale jak widać brak ci umiejętności. Nie martw się, szybko się nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ale trzeba wiedzieć jak to wykonać, masz zapał, ale jak widać brak ci umiejętności. Nie martw się, szybko się nauczysz.skąd umiejętności skoro jest początkujący? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To już 3 taki temat w ciągu miesiąca: http://gamemaker.nl/old.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plo00 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja już mam pewne doświadczenie z gm, bawię się już cały rok, albo 2. Ale nigdy nie małem cierpliwości kończyć gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Gnysek, może przyklej informację o tym, lub dodaj do faq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi