borubarartur Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 nie wiedziałem gdzie to pytanie wcisnąć...więc wcisnąłem je tutaj. otóż czy jest dll z zaawansowaną obsługą mp3 czyli przede wszystkim z funkcją sprawdzania czy dany utwór jest jeszcze grany oraz z pauzą(czyli to samo co supersound.dll tylko żeby było mp3), z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 poszukaj na gmtoolbox.com tam jest w pip dll-i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 poszukaj na gmtoolbox.com tam jest w pip dll-i właśnie dlatego się pytam czy ktoś zna żeby nie szukać, zresztą na stronie yoyo szukałem ale tyle tych stron z dll'ami że odechciało mi się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 http://gmc.yoyogames.com/index.php?act=Sea...ghlite=%2Bmusic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 i będziesz się innych pytać żeby szukali bo tobie się nie chce? Lol Poszukaj SOBIE na GMToolbox... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 GML HAAAA!! ZNALAZŁEM!! //umiesz liczyć, licz na siebie</span> jeżeli komuś sie przyda: znalazłem saudio.dll i naprawdę jest bardzo dobry, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Gmfmod jest najbardziej zaawansowany, na yoyo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 A wstydźcie sie, to już zapomnieliście o tym?? :0 https://gmclan.org/index.php?plik=163 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Aż spróbuję... a można dwa naraz ? xD I weź daj wersję bez MP3, bo 6 MB to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Gnysku, możesz odtwarzać nawet więcej utworów jednocześnie, a warto tego używać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Maja 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Sprawdzę, może się przyda... wiadomo gdzie :P Już mi się nie chce pisać znów tego słowa na A, bo ciągle muszę podawać tą grę za przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi